Det er torsdag, folkens! Det betyr at det faktisk allerede er helg i morgen etter jeg er ferdig på tidligvakt, og det gledes! For jeg har faktisk frihelg – og det er lenge siden sist. Uansett idag har jeg vært på tidligvakt på omsorgssenteret og det har gått vel så bra, om det ikke har vært for de smertene jeg har i venstre foten. For å si det slik når jeg sto opp i dag tidlig klarte jeg ikke stå på den. Så det og slenge innpå smertestillende tidlig på dagen gjorde susen – men bare i noen timer!

Resten av kvelden derimot blir det full avslapping  til mannen min kommer hjem. Da skal vi kose oss med serien vi holder på med og spise god mat før vi tar kvelden. Så inntil da blir det strikking og avslapning. Vi snakkes snart igjen mine venner.

Hei og god mandag alle sammen! Det er nesten litt galt å si at jeg er glad det er mandag? Men jeg er faktisk ganske glad at vi har startet på enda en ny uke. Dessuten så går helgen like fort enten det er arbeidshelg eller frihelg. Jeg og min kjære hadde en fantastisk kveld i går, selvom det bare inneholdt god mat og fleire episoder med “The Big Bang Theory”, vi er allerede på siste disk av sesong 8. Så det var ikke feil å ranglet litt, selvom jeg tok meg selv i å ha en powernap fra 17.30 – 19.30 før vi fant ut at det var på tide å legge seg rett over midnatt.

Jeg skal ikke på arbeid før senere i dag ettersom jeg har senvakt på sykehjemmet .. så jeg har rett og slett holdt meg inne og hjemme denne formiddagen i ruskeværet. Ettersom det er meldt både flomfare, jordras og skredfare på oransje farenivå er like greit å holde seg innendørs om jeg ikke har andre planer, og noen ganger er det greit å ikke planlegge noe som helst og bare nyte dagen ekstra mye ♥ og i midt tilfelle slappe av på sofaen med en serie og strikkepinnene i hånden. Jeg er faktisk på min åttende genser bare siden Mai.

Vel da er det slutt på skravlinga, så snakkes vi senere!
Håper dere får en fin start på denne uken og spesielt dagen idag.  

 

Hei og hopp mine venner! Da har jeg akkurat hoppet i pysjbuksen etter endt arbeidshelg, og akkurat nå er det bare så deilig at det er skikkelig ruskevær på utsiden når jeg kose meg på innsiden. På vei fra jobb dro jeg et lite øyeblikk innom tantebarnet mitt som feiret 3 års dagen sin med familien i dag, og så mye fint hun fikk, kan kanskje si jeg ble nesten litt sjalu på alt det fine! Husker den gangen jeg var så liten og jeg fikk så mye fint – tror faktisk jeg har noe av det fremdeles pakket bort i bokser og organisert etter alder.

Uansett resten av kvelden blir det skikkelig avslapning på sofaen, pleie den syke og sørge for at han får i seg nok mat og drikke. Det blir derimot litt sykehjem hjemme hos meg i kveld. Slik er det når min bedre halvdel våkner opp med feber og forferdelig hoste. Vel i skrivende stund er maten straks ferdig, og vi skal se på “The Big Bang Theory” ♣

Håper søndagen har behandlet dere bra, og at dere ikke regner helt bort
Vi skrives snart igjen mine venner. 

Hei alle sammen. Den siste uken har jeg hatt mye og gjøre, og bloggen som egentlig skulle vært oppdatert minst 1 gang om dagen har blitt satt til side. Hvorfor skjer det alltid med meg? Uansett de siste dagene har høsten vist seg fra sin værste side og det har regnet hver eneste dag og det er ikke lite heller. Så jeg kan herved fortelle at høsten har faktisk kommet til Volda også.

Nå derimot ligger jeg på sofaen og blogger for dere mens “Pretty Little Liars” ruller over tv-skjermen, etter endt arbeidsdag på sykehjemmet. Har arbeidshelg denne helgen, så det er litt deilig å slappe av etterpå. Litt senere i kveld skal jeg og min kjære se på en “skrekkfilm”, Død Snø 2. Siden vi såg Død Snø igår kveld er disse filmene gode favoritter.

Nå skal jeg derimot slutte å skrive, dersom det evt. skulle komme noe unødvendig som ikke trengs å deles. Så håper jeg at denne lørdagen har behandlet dere bra og at den blir endra bedre i kveld. Vi snakkes senere mine venner ♥

 

Hvilke planer har dere denne lørdagskvelden? 

Dette er noe av det beste med høsten er at det alltid er noe hyggelig eller spennende på TV. Det er skikkelig koselig å finne seg en favoritt som går år etter år. Så jeg tenkte derfor å dele det jeg ser på i hverdagene. Kanskje vi har noen felles interesser når det gjelder tv-programmer, og dere kan jo også dele med meg hva dere bruker å se på skjermen ♥ 

Skal vi danse: Jeg har fylt dette programmet helt siden det startet å gå på TV, og jeg elsker å se danserne svinge seg på parketten. Sesongen har bare vist første episode, og jeg har allerede valgt min favoritt, og det er selvfølgelig Funkygine.

Åsted Norge: Der kan vi som publikum hjelpe politiet med å oppklare uløste kriminalsaker. Flere ganger har tips fra seerne ført til at kriminelle har blitt pågrepet. Jeg elsker virkelig å se på slike saker på fjernsynet, men jeg har alltid elsket å se på slike mysterium som av og til ikke har en forklaring, selvom det at et mord eller en kriminalsak blir løst, er ekstra spennende.

Åndenes Makt: Her prøves det å finne forklaring på det uforklarlige, og der vitenskapen ikke strekkes til. Selv elsker jeg dette programmet, og følger med på hver eneste episode som går. Syns det er nesten som et lite mysterium, også er det jo egentlig veldig koselig når evt. personene som er med i de ulike episodene får beskjeder fra sine nære som har gått bort.

Greys Anatomy: Har jeg fylt med på helt siden jeg ble hekta på denne tv-serien. Elsker spesielt Meredith Greys historie, selvom jeg syns det var helt forferdelig når de valgte å fjerne Derek Sheperd fra serien. Uansett jeg gleder meg til denne sesong 16 starter på skjermen igjen nå i slutten av september.

 

Hva skal du følge med på skjermen denne høsten ? 

Jeg legger ikke skjul på at jeg elsker høsten, strikk og varme klær når vi går inn i høstmånedene. Jeg er veldig glad i jeans, så det å style dem opp med en fin genser enten det er hverdag eller helg, gjør meg ingenting – selvom jeansen ofte blir byttet ut med joggebuksen med en gang jeg kommer innenfor døra hjemme etter endt arbeidsdag. Høsten er derimot den beste årstiden og finne ut hva en skal bruke, for det er verken for varmt eller for kaldt. Er dere ikke enig med meg? Jeg elsker virkelig alt som har med strikk og gjøre, og spesielt også når jeg bare kan strikke meg en ny favoritt i løpet av høsten også.

Dette er noen av mine høstfavoritter, kanskje det faller i smak hos dere også? 

Denne helgen fløy avgårde, og jeg lurer nesten litt på hvor den ble av. Selv om det kanskje er en selvfølge at helgen skal fly avgårde når jeg har arbeidshelg hele helgen. Selvfølgelig har jeg og fått slappet av en hel del sammen med min kjære mann også i helgen ♥

Og plutselig var det mandag og det var tilbake til hverdagslige gjøremål og plikter – selvom jeg også har vært på tidligvakt idag og har gjort litt ærender rundt omkring Volda/Ørsta. For å være ærlig liker jeg slike dager egentlig veldig godt. Tenkte egentlig at jeg bare skulle stikke innom en liten tur og si hei, og håper at starten på denne uken har behandlet dere bra! Så snakkes vi snart igjen ♥

W E L C O M E  S E P T E M B E R •

Høsten er allerede banket på dør, og selvom jeg elsker sol og sommer. Disse månedene har egentlig gått utrolig fort, og tanken på at det allerede er september. Så kjenner jeg at det blir godt med høsten, for den er egentlig skikkelig koselig. Jeg gleder meg litt til mørke kvelder inne, med en kopp med noe varmt og drikke og stearinlys i leiligheten. Høsten er hyggelig og med de mest spennende tv-programmene på kveldstid på hverdager og helg! Jeg blir litt inspirert av naturen og den nydelig lukten som følger, og at jeg kan pakke meg inni gode ullskjerf og ull generelt. Det skjer ikke så veldig mye denne måneden, annet enn at det er bursdager å delta i. Her kommer 10 ting jeg vil prøve å gjøre denne måneden. Hva er på din liste? Del gjerne med meg i kommentarfeltet ♥

♥ Få inn noen faste treningsrutiner i ukeplanen min igjen sammen med manne min. Kanskje ikke så fryktelig mange, men kanskje to eller tre er mer enn nok i starten? Vi var jo så flinke i sommer til å komme oss ut på tur og bruke beina, og jeg savner egentlig litt det jeg. Altså trening er nok godt for absolutt alle, og da mener jeg spesielt for meg – så det er bare å komme i gang.

♥ Prøve å knipse fine og fargerike høstbilder ikke bare av naturen, men også med meg foran kamera. Jeg har vært dårlig til det de siste månedene. Jeg liker jo egentlig denne delen av årstiden også.

♥ Ta i bruk stearinlysene som mannen min har laget med høstdufter som lukte kanel. Mmm! Det har jo allerede begynt å bli mørkt om kveldene. og da er det jo skikkelig hyggelig med å tenne et stearinlys.

♥ Prøve å få skvist inn en eller to strikkekvelder med min kjære bestevenninne denne måneden også, har ikke hatt så fryktelig mange den siste tiden – så det må vi nok bli enda bedre på! Dessuten så har jeg flere strikkeprosjekt som MÅ bli ferdig før jul. Kanskje jeg har tatt meg vann over hodet?

♥ Kjøre i gang full godteri stopp i ukedagene igjen. Snop er herved KUN tillatt fredager og lørdager. Er det flere som vil kjøre godteri stopp sammen med meg? Jeg føler jeg blir så oppblåst av alt sukkeret som jeg putter i meg om dagene, og enkelte uker har jeg vært flinkere enn andre.

♥ Være ei god kone for mannen min. Diske opp med fantastisk middag en eller to ganger i uken, alt ettersom vi begge har tid selvfølgelig. Jeg jobber jo en god del turnus, så det er vanskelig å planlegge langt frem i tid, men vi har hatt flere kvelder nå med kvalitetstid bare oss to foran tv-skjermen.

♥ Sette opp et matbudsjett

♥ Oppgradere høstgarderoben. Jeg føler nesten ikke jeg eier vanlige plagg. Dongeribukser, simple jeans, skjorter og varme, langermede gensere. Kanskje jeg finner noen gode gensere langt baki skapet mitt, om ikke får jeg bare strikke meg litt egostrikk.

Tenk vi har allerede kommet til September, disse månedene går så utrolig fort! Håper alle sammen får en fin søndag! Nå er det ikke lenge igjen til jeg skal på arbeid. Vi snakkes siden <3