Da var jammen meg søndagen kommet allerede! Utrolig hvor fort helgen går. Jeg har storkost meg og det håper jeg dere også har! Har jobbet hele helgen og skal på jobb om ikke lenge, og jeg har fått unnagjort veldig mye den siste uken. Jeg har vært veldig mye borte fra bloggen den siste uken, selvom det faktisk har vært litt deilig – så har jeg virkelig savnet den! But i’m back again ofc. . 

Nå stikker jeg snart avgårde på jobb og det blir like bra som alltid! Håper alle sammen får en fin søndag, så snakkes vi! ♥

   

Har dere hørt om Popcorn-Time? Det er ikke lenge siden jeg oppdaget det, og jeg må si meg overrasket over det programmet! Jeg kan ikke så veldig mye om det enda, men det jeg vet er at det er gratis og du kan se de filmene og tv-seriene du ønsker! Jeg føler det passer meg og mitt forbruk perfekt, samt at jeg er daglig bruker av netflix fordi jeg har Apple TV! Men nok om apple og mer om popcorn-time! Har du lyst til å se dine favorittserier og mye mer? Da anbefaler jeg popcorn-time! Bli overrasket over hvor bra dette programmet faktisk er, og det positve med det hele er at jeg kan se det på storskjerm pga muligheten fra Apple TV!! ♥

Eneste du må gjøre er å laste det ned enten du har mac eller pc! Lurer dere på hvordan, så spør meg!

Tenkte bare jeg skulle gi et lite pip fra meg, jeg! Idag blir det ikke noe særlig blogging. Det blir heller mer planlegging for hva som skal bli postet på bloggen de neste ukene, og jeg håper dere vil like det som kommer på bloggen, har brukt disse dagene med lite blogging og bloggfri til planlegging av innlegg som kommer fremover. Jeg håper dere får en fin tirsdag videre! Snakkes ♥
Vi blogges imorgen!  

De siste dagene har bloggen blitt nedprioritert pga maritim sommerfestival her. Jeg har vært jobb hele den helgen fra torsdag til lørdag, og det har vært en fornøyelse å jobbe og spesielt sammen med en slik fantastisk gjeng som jeg jobber sammen med her. Slike dager hvor vi alle jobber samtidig, og samarbeider er slike dager som viser at vi er flinke og sterke, som er et flott team! ♥

FREDAG
Var i sentrum sammen med søsteren og broren min for å se i butikker mens det fremdeles var stille i sentrum og ledig parkering. Før jeg senere var på cafébesøk sammen med Linn og Anna, og deretter gikk vi rundt i sentrum å såg på utvalg som var i butikken. Jeg begynte på jobb fra kl. 19:30-03.30 siden vi serverte havets festbord (buffet) og hadde åpent til sent siden vi hadde trubadur..

  

LØRDAG
Dagen har ikke blitt brukt til stort, har vært hjemme på morningen og senere var det jobb fra 16:00-04:00! Men jeg klager ikke ♥ Dagen var helt grei og møtte både kjente og ukjente, og det var utrolig koselig å møte venner som stakk innom for en drink osv. Vi hadde havets festbord (buffet) på jobb i dag også, og hadde selvfølgelig trubadur som sang og spilte for gjestene. For de som såg meg, viste at jeg var dørvakt deler av kvelden sammen med kjekke kollegaer. Håper iallefall at alle har hatt en fin kveld, jeg hadde.

HVA HAR DERE GJORT DENNE HELGEN?

I dag har det vært en hektisk arbeidsdag og derfor har bloggen blitt nedprioritert! Jeg har vært på jobb fra 10:00-14:00 og jeg skal tilbake senere i kveld. Mellom all jobbing i dag blir det avslappning og soving på høyt nivå, jeg ønsker å minne dere om at det er stor sjans for å delta i konkurransen som jeg postet i går. Konkurransen avsluttes imorgen på formiddagen. Snakkes senere ♥

Konkurransen finner dere her

Kan du ha sminkevideo? Ja, har hatt det tidligere – men det kommer om ikke lenge en videoblogg ut på bloggen – vent å se! 

Hvor lenge har du og kjæresten vært sammen? 2,6 år 

Kunne du tenkt deg å være modell? . . . Det var kanskje en drøm som liten – men har ikke lyst det nå! 

Når begynte du med sminke? 10 klasse – men begynte ikke for fult før på første året på videregående!  

Krangler du mye med foreldrene dine? Kan ikke si vi krangler – men vi kan diskutere ofte og veldig lenge!   

Hva syns du om ungdommer under 18 som drikker?
. . . . Dette er et vanskelig tema! Jeg ønsker ikke å si noe feil – eller at dere skal tolke meg feil. Det er egentlig greit – så lenge det ikke går over styr, jeg vet at når jeg var 15-18 år så drakk de fleste i klassen min, jeg rørte vel å merke ikke alkohol før den dagen jeg ble 21 år og var ute på “byen” med venninnen min Yuliya for første gang! Det er heller ingen hemmelighet at ungdommer under 18 år drikker når de er på fest, det er alt for mange gjør dette – og foreldrene vet, politiet vet og det er bare slik det har blitt? Det er selvfølgelig ikke positivt å starter så tidlig som 13-15 år med drikking av alkohol. Men det er slik folk tenker tilbake på at de skjønner selv ikke hvorfor de gjorde det når de gjorde det – og at flere av dem har blitt mer fornuftig nå når de blir eldre – for de vet mer og gjør kanskje andre valg, og de gjør det som passer dem best. Et tips : TA DET MED RO! Husk : Du kan fremdeles dra ut på fest uten å ha alkohol i systemet. Ungdommer liker å møte kjentfolk, drikke å kose seg sammen med venner. Men som det er her ute hvor jeg bor – så er det ikke et alternativ for utested for de unde 18 år (eller vi har fredagstreffet og fritidsklubben som er utrolig bra arrangement). Men selv nå når jeg drikker – så har jeg et åpent og ærlig forhold til mamma og pappa, og de både kjører og henter meg fra utesteder. Har også en kjæreste som stiller opp som sjåfør! Skjønner dere hva jeg mener?  

Renser du huden din hver dag? Jeg renser huden min hver dag , 2 ganger daglig (må snart ha påfyll av produkter)! 

Er du fornøyd med rommet ditt? Ja.

Hender det at du er lei av å blogge? Noen ganger – når jeg ikke vet hva jeg skal blogge om!

Hva syns du om dårlig selvtillit hos andre, osv? Hva jeg skal si? Jeg hadde dårlig selvtillit i flere år før jeg begynte å blogge!

Er du flink på skolen? Ja, må være flink for å se resultater.

Bruker du speilrefleksen til å filme videoblogger? Nei – bruker et videocamera fra sony som heter handyman! 

Hvem er høyest av deg å søsteren din (hanneliiiisabeth.blogg.no)? Jeg, ofc! 


Er det noe du lurer på?  

Ettermiddagen har jeg brukt sammen med min bestevenninne og dette var egentlig noe vi tok på sparket for vi var usikkre helt frem til i gårkveld. Men vi valgte å spise et bedre måltid på bowling resturangen i Ulsteinvik før vi skulle på kino. Og siden det var så veldig lenge siden vi hadde gjort noe kjekt sammen, var dette en grei ting å gjøre og vi fikk snakket om venner og kjærester – slik bestevenniner alltid gjør. Vi hadde spesielt god tid, så vi spiste dessert også og denne gangen måtte jeg ha sjokoladefondant. Den smakte himmelsk og jeg er likefornøyd med hovedretten som het Lamb tikki mansala! Det var utrolig godt og det anbefales.

  

Etter et bedre måltid dro på kino og filmen vi skulle se var the fault in our stars og det var en fantastisk film, og vi begge måtte selvfølgelig gråte. Jeg ønsker ikke å røpe noe av filmen for dere, vis dere tenker å se den selv, men Shailene Woodley som spiller Hazel er en fantastisk skuespiller, og alle kjenner henne kanskje igjen fra filmen Divergent? Det eneste jeg kan røpe er at det er en fantastisk kjærlighetshistorie og den passer egentlig å se den sammen med kjæresten. Jeg anbefaler dere alle å se filmen! 

  

HVA HAR DERE LESERE GJORT PÅ I DAG? 

Jeg føler aldri jeg får vist hvor mye jeg egentlig setter pris på dere lesere! Selv syns dere jo det er null stress å klikke innom bloggen min, men jeg må virkelig si at det betyr masse for meg at dere først og fremst leser bloggen min, men til dere som kommenterer – jeg blir så glad! ♥ Derfor har jeg tenkt å ha en konkurranse til alle dere snille lesere!

Det eneste dere trenger å gjøre er å skrive i kommentarfeltet at “du er med” – så vil jeg trekke en heldig vinner i løpet av uken! Og det er hemmelig hva premien er, men prisen ligger på omlag 800kr. 

 

VINNEREN ER KONTAKTET, OG DET ER KATRINE DRABLØS! 
brukte random.org til å trekke vinneren – det kommer flere giveaways senere i sommerferien 

Hei! Alle har vell stått opp, så litt domt å si god morgen. Jeg våknet rundt 08:00, og ble liggende å surfe inne på instagram, snapchat og facebook. Jeg spiste en rask og lett frokost sammen med mamma og søsteren, og såg på opptak av fav. programmer. Jeg sovnet egentlig ikke før sent i natt for jeg ble liggende å snakke med kjæresten min på telefon, etter jeg kom hjem fra jobb. 

Vel . . . . om ikke så lenge kommer det en konkurranse her på bloggen, siden det er lenge siden og jeg har lyst å gi noe til dere ♥

HVILKE PLANER HAR DERE FOR DAGEN? 

Etter at jeg fikk min første bil har jeg begynt å høre mer på radio, og det er spesielt når jeg kjører rundt i bilen for å komme meg avgårde til arbeid. Og radioen kommer til å bli flittig brukt i bilen når jeg skal begynne å kjøre til skolen innimellom også. Snart eksisterer ikke vanlig FM-radio, og det er bare DAB-radio! Hvorfor DAB-radio? DAB-radio vil si at norsk radio skal bli digitalisert. Du vil få tilgang til alle de kjente radiokanalene, sammen med flere helt nye kanaler, og Digital radio gir deg en spesiell opplevelse med klar lyd. Personlig kunne jeg tenke meg å gå til innkjøp av radioen du ser under, GENEVA for jeg syns den er kjempe fin, stilig og passer meg spesielt med tanke på stilen jeg har hjemme. Men den fra PURE virker til å være enkel å stille inn og lett å vite hvilken kanal man befinner seg på.