😻 Katten din kommer ofte hjem med uventede gaver som et lite trofee, naturligvis er det i form av avdøde smådyr. Gleden for pus er når trofeet fremdeles har litt liv, slik det blir skriking og roping fra eierens side.

😻 At alle møblene du har i hus er like mye katten sin som dine, utrykket blir vel at alle møbler er kattemøbler. Uansett om du sier “NEI” eller bruker sprayflaske så kvesser katten likemye klørne på møblene.

😻 Katten min er nok lik alle andre katter at de får “adrenalinkick” på tidspunkt som ikke passer, og da mener jeg på natten da de fyker opp og ned etter veggene, og gjerne med noe som lager ekstra lyd.

😻 Når gjestene dine vet du har katt, ettersom det flyter av kattehår rundt vært et eneste hjørnet selv hvor mye du støvsuger. Samt at hjemmet ditt eier gjerne 5 klesruller selvom det ikke hjelper i det hele tatt.

😻 Sengen du kanskje har investert til det nye familiemedlemmet er kanskje ikke like populært og som ordtaket sier: “Det enkelte er ofte det beste” ettersom både plastposer fra butikken, innpakkingsmateriale eller mors strikketøy er mye mer spennende for katten din.

😻 Har du lyst å kose med katten? Er det ikke sikkert at katten ønsker å kose med deg! Men har du ikke tid til kos – da skal katten kose mest mulig.

😻 Om katten din får det for seg at nå skal det lekes, så ender som regel all lek med kloring til slutt, og du som katteier får gjerne mer enn et klor på armen, og du får også spørsmål om det går bra med deg ettersom du har flere klor på armen.

😻 Sist MEN ikke minst, du har NULL privatliv, katten blir med deg uansett hvor du er hjemme enten det er på toalettet, står mellom beina dine mens du lager mat, ligger i sengen din sammen med deg om natten.

 

 

 

Men kan vi leve uten dem? Mitt svar til dette er NEI! Hverdagen vår hadde vært veldig kjedelig uten 😻

Våren har endelig banken på døren, og det blir lengre og lysere dager, mildere i luften – og det er et tydelig tegn på at det er vår og snart står også sommeren for tur. At vi faktisk allerede er i April gjør meg ekstremt glad og rettere sagt i ekstase. For denne vinteren har vært her altfor lenge, etter min mening. Jeg kjenner dette gir meg helt ny energi, nå som vi går mot sommer og det hjelper mye på motivasjonen og jeg blir mer inspirert på bloggfronten.

1. I april ønsker jeg å dele flere oppskrifter med dere! Har allerede laget en liten liste på mobilen om hva jeg kunne tenke meg å dele med dere. Har den siste tiden brukt mye tid på kjøkkenet hvor det har vært baking av brød, hjemmelagde kjøttkaker, osv. Jeg gleder meg til å dele med dere! 

2. Invitere bestis på strikkekveld. Så da må vi finne en dag som passer oss begge, der jeg serverer middag og snacks her hjemme hos meg. Hva jeg skal servere har jeg enda ikke funnet ut enda, men jeg har det på tunga. Gleder meg til å finne på noe med bestis igjen. 

3. Bli flinkere til å trene enten det er før eller etter jobb. Alle sammen vet hvordan det er at sofaen frister mer enn å springe på trening om en er sliten etter jobb. Uansett hvor mye jeg går på arbeidsplassen, altså jeg har ikke valgt noe jobb bak en kontorpult, men jeg må bli flinkere til å svette litt mer før/etter arbeid. 

4. Feire flere bursdager, antagelig! Vi har alltid brukt å feire bursdagen til pappa som er den 21 April, men nå har MIN familie blitt større etter at jeg ble sammen med mannen i mitt liv, og da har vi 3 bursdager til som skal feires eller ønske de en fantastisk dag. Jeg elsker bursdager eller sammenkomster med familien. 

5. Jeg har lyst til å kjøpe årets første softis 🍦🍦 med surt jordbærstrøssel eller sjokolade. 

6. Ta en skikkelig vårrengjøring her hjemme, jeg føler jeg rydder hele tiden og det ser alltid ryddig ut. Dessverre kribler det alltid i fingrene mine etter noe å gjøre, så jeg har tenkt å ta for meg der vi oppbevarer alt sammen på boden, få et skikkelig system – slik at det ikke blir like fort rotete etter jeg har hentet ut noe. 

7. Nyte påskeferien sammen med familien min! 🐣🐥

8. Strikke ferdig 3 uferdige prosjekter som jeg har liggende: bølgegenser, mariusgenser og en snøløvgenser. 

9. Gjør uteområdet klar til våren, plante nye planter i krukker, få frem utemøblene eller i mitt tilfelle gjør de klar til bruk – da de har stått der hele året. Kanskje male plattingen når temperaturen er høyere enn 10 grader. 

10. Arrangere årets første grilling, kanskje det er en mulighet for det siden påsken er så sen i år? 

 

HAR DERE NOEN TING DERE VIL GJØRE DENNE MÅNEDEN?