Gratulere med dagen til meg! I dag fyller den kuleste dama 28 år, hehe!  Det føles egentlig litt rart at jeg har blitt 28 når jeg egentlig halve året har gått og tenkt at jeg ble 29.. Haha! Dagen startet så tidlig som klokken 07.00! Ettersom jeg er familiens morgenfugl, om vi ikke ser bort fra katten i huset som er våken allerede kl. 02, og sover når det passer seg. Selvom jeg er et år eldre enn sist kan jeg ikke si at jeg føler meg så fryktelig mye eldre, det eneste som blir uvant er å skrive tjueåtte, og ikke tjuesyv.

Vel uansett, så ramler det snart folk inn gjennom dørene her – ettersom jeg er så glad i bursdager og spesielt min egen. Liker jeg veldig godt å feire den sammen med de jeg er glade i. Så hittil har jeg hatt en perfekt feiring sammen med min kjære. Litt gaveåpning ble det også på meg på morgenkvisten.

Gleder meg allerede til å skravle mer med dere senere.
Håper søndagen har behandlet dere bra, så snakkes vi senere. 

Fy søren … september gikk så forbaska fort, dere! Vi er faktisk allerede i Oktober. Vel, i dag er det tirsdag og vi har nettopp startet på den nye uken, men også en helt ny måned. Derimot elsker jeg denne måneden, spesielt fordi jeg fyller år denne måneden, samt jeg kan kle meg i oversize strikk og finne frem te-favoritten som er tyrkisk te med eplesmak. Det er forresten litt forskjellig som skjer denne måneden, og som jeg liker å kalle den “store” bursdagsmåneden fordi både jeg og mine tre tantebarn har bursdag denne måneden. Men anyway folkens, her kommer en liten liste over ting jeg vil gjøre denne måneden. Har du en liste? Del den da vel!

 

• DETTE VIL JEG GJØRE I OKTOBER

Nr.1
Det er på tide å ta farvel med årets sommergarderobe (selvom jeg tok farvel med den tidlig i september)! Så skal garderoben ryddes ettersom jeg nå har en god blanding av alle sesonger liggende i klesskapet og det er ikke direkte motiverende når jeg hele tiden står med denne setningen i hode: “Jeg har ingenting å bruke”. Vel, denne måneden skal jeg få fikset det selvom jeg ble litt forsinket.

Nr.2
Feire bursdager. Det har jeg kanskje sagt tidligere – men jeg ELSKER bursdager! Jeg har bursdag 6 Oktober,  så har jeg tre tantebarn som har bursdag følgende 13 oktober, 25 oktober og 31 oktober. Samt søsteren min har bursdag 26 oktober. Skikkelig bursdagsmåned. Jeg er så glad i den store familien min.

Nr.3
Jeg har kommet til et punkt i livet, der jeg har begynt å selge unna ting som jeg/vi ikke bruker lengre. Hvorfor skal det ligge på en hylle i flere år, uten at det blir brukt? Da er det mye bedre for oss og bare selge unna… og som mannen min sier, at den dagen vi faktisk skal bruke det så finner vi det ikke og kjøper nytt (er bare typisk det!). Jeg har allerede begynt, og vet dere … jeg angrer IKKE et sekund.

Nr.4
Strikkekvelder med bestevenninna slår ikke feil i høstmørket. Vi har jo hatt slike strikkekvelder i ny og ne, men det har vært litt lite den siste måneden, mest pga jobb og at vi ikke har fri samtidig. Uansett jeg strikker daglig og det å koble av med strikkepinner og favoritt serien min på Netflix er utrolig avslappende. Viste dere at strikking forebygger demens? Så sett i gang og strikk folkens!

Nr.5
Stand Up med Ørjan Burøe, den 19 oktober. Da skal jeg og min kjære på stand Up med favoritt komikeren vår, eller vertfall min favoritt. Jeg fikset biletter i julegave i fjor til mannen min med en personlig video fra Ørjan Burøe. Så dette gleder vi oss begge to til.

Nr.6
Fortsette det gode arbeidet med å ta alle vitamintilskuddene mine. Jeg var med fastlegen min før sommeren og da fikk jeg beskjed om at jeg hadde lavt D-vitamin lager, og jeg har gått på resept med D-vitaminer siden da. Jeg tror nok ikke jeg er alene om å ha mangel på vitaminer flest, men for min del så har det stor innvirkning på energinivået mitt og jeg føler meg ikke så direkte trøtt på kveldene.

Nr.7
Gå på turer i skogen, og ingenting er mer fantastisk enn akkurat det. Høsten er virkelig noe for seg selv, og det å puste inn frisk luft har jeg ikke vondt av. Dra med meg en venninne eller mannen på Turi. skogen er terapi. Det blir nok etter hvert en del turer i skogen for å grille på meg og mannen min ved en senere anledning. Grille pølser på bål, bli kald på hendene og drikke varm kakao.

Tenk, oktober er her allerede!
Ha en fin tirsdag mine kjære, så snakkes vi snart igjen!