FYSØREN så varmt det er. Måtte skifte til shorts med en gang jeg kom hjem, men det er så sykt deilig – så jeg klager virkelig ikke 🙂 Hadde eksamen i Norsk Sidemål idag, som jeg følte gikk veldig bra! Nå er jeg hjemme hos mor & far, og skal være her hele helgen. Men siden det er så fint vær, så er det domt å bare sitte inne, så jeg skal ta å springe en tur på fjellet. Vel vi snakkes senere dere.

Eksamen Eksamen Eksamen, er vel det eneste dere hører fortiden? Jeg tok derimot en pause fra lesingen og dro til frisøren. Har nå fått fikset ny farge i håret + jeg har fått satt på extension. Jeg måtte nemmelig kjøre scooteren til søsteren min idag, siden jeg var jævli glemsk å glemte lysene på bilen – og skulle skru om nøkkelen så ville ikke bilen, starte for jeg har ekstremt uflaks!!!!!! Vel har vært sammen med Tina Marie en liten stund idag, var utrolig koselig å være sammen med henne igjen – long time, no see. . 

Må skryte av jentene på Trendy Frisørsalong, både Sandra og Ane-May! Er kjempe fornøyd med jobben dere har gjort ♥ favorittene ♥

Vel . . . Nå må jeg tilbake til eksamenslesing. Håper dere alle har hatt en fantastisk dag 🙂

Hvordan har dagen din vært ?

Formen er ikke på topp, og da tar jeg meg bloggfri, og jeg vil være sterkere tilbake i morgen. Ha en fantastisk dag fine lesere ♥

Eksamen i Norsk Hovedmål , finitooo! Har Norsk Sidemål eksamen på Fredag, gleder meg til å bli ferdig med den. Men kan ikke trooo at det snart er sommerferie, dette skoleåret har gått helt sinnsykt fort. Noen som er enige? Vel, nå skal jeg slappe av, need it! 

// bikbok shorts // newyorker topp // nelly tubetopp // russ.no solbriller //

HVA SYNS DU OM ANTREKKET?

Hei dere! I dag stod jeg opp 09:15, dusjet og spiste en god frokost. Så nå har jeg sittet og jobbet med førebuing til norsk hovedmål eksamen som finnes sted i morgen. Har “fri” fra skolen i dag fordi vi har lesedag til eksamen, selvfølgelig så har jeg alltid fri på mandager, men det er helt annet i dag siden jeg må lese til eksamen. Vet heller ikke hva oppgaven går ut på. . ER SÅÅ NERVØS. .
Ønsk meg gjerne lykke til, men nå må jeg tilbake til norskbøkene mine! Ha en fin dag mine kjære lesere. . ♥


Da har jeg endelig bestilt almanakken min! Fra personligalmanakk.no, til dere som har spurt om det. Skal bli deilig å få orden på avtaler, prøver, innleveringer og treninger nå! Jippiiii. Fiiin eller hva?

Nå har jeg tenkt å starte opp igjen med “ukens leserspørsmål” . Så er det noe dere lurer på, så er det bare å spør i kommentarfeltet. Jeg har fått flere spørsmål etter at jeg “brått” sluttet med leserspørsmålet sist, og tenkte derfor å starte opp igjen, med flere innlegg.

God kveeeld! For en fantastisk dag å våkne på. Sola skinner ute, temperaturen er herlig og det føles nesten som om det er sommer! 
Tenkte å stikke innom med en liten oppdatering. Har vært sammen med beste kjæresten idag ♥  vi har kost oss ute i solen, hærlig! Temperaturen har vært oppi nærmere 23 grader, blå himmel og deilig sol. Har vært i sentrum å spist is med familien.  Fantastisk!!! Resten av kvelden blir til avslappning, med favoritt boken og wok til mat, blir det bedre nå, så vet jeg ærligtalt ikke. 

 

Hør sangen : En solskinnsdag – Postgirobygget