I kveld har jeg hatt kvalitetstid sammen med en av mine beste venner, noe som egentlig var på tide og høgt prioritert. Det går dessverre lenge mellom hver gang vi møtes, og gjør noe sammen enten det bare er strikking, drar på kino eller ut for å spise. Denne gangen var jeg hjemme hos henne, der vi strikket og koste oss med sesong 2 av Grey´s Anatomy. Det ble selvfølgelig stilt spørsmål om jeg kunne serien uten att da jeg sa noen enkle replikker før scenen gikk over skjermen ♥

Karianne hadde også disket opp med en lett middag, noe som var kjempe godt. Håper virkelig det ikke blir lenge til neste gang vi møtes igjen – for det har virkelig vært lenge siden sist.. pga corona. 

HVA HAR DERE GJORT PÅ I DAG? 

Vel.. arbeidshelgen er i full gang for meg denne helgen. Arbeidshelgen min startet i går med ei seinvakt på sykehjemmet. Samt jeg hadde tidligvakt i dag og skal ha det i morgen og mandag. Tidligvaktene mine er fra 7.30 – 15.00 og seinvakten fra 14.45 – 22.00 hele denne sommeren. 

Planene for kvelden blir mest mulig avslappning sammen med mannen min. Ettersom jeg også skal på tidligvakt i morgen, liker spesielt jeg å ta det rolig. Blir nok en film, og vi har kjøpt inn frukt som vi skal kose oss med. Håper dere får en fin lørdagskveld, så snakkes vi senere. 

Da har vi fått prøvd dette også … å sykle rundt Rotevatnet, vi brukte 49 minutter og 43 sekunder. Det var et lite sekund jeg faktisk angret på at vi tok syklene rundt når vi kom og skulle sykle opp Vassbotnen, men vi kom til toppen selvom jeg brukte gjerne litt lengre tid enn mannen min som låg flere meter foran. Turen i seg selv var egentlig veldig forfriskende og det gjorde såå godt både for kropp og sjel denne gangen også – og jeg kjenner meg rett at jeg merker det nok i beina i morgen. 

Planene for kvelden er ikke lagt enda, men å lage litt middag står først på planen, og det blir stekt potetball, ettersom vi hadde potetball på menyen igår. Potetball er det samme som komle for de som ikke viste dette.  Blir vel ellers å slappe av, se en film eller noe sånt – er jo så utrolig fint vær ute idag, 19 grader og nydelig sol i Volda idag. 

 

HAR DERE VÆRT RUNDT ROTEVATNET? 

Nå sitter jeg hjemme sammen med mannen min, og ser på fotballkamp mellom Manchester United og West Ham. Der igjen er jeg ingen fotballfan, og forstår verken hva et frispark eller corner egentlig er for noe, men det er mest for at jeg ikke har satt meg inn i spillereglene. Ser vel egentlig på kampen bare for å holde mannen min med lag, når han alltid må holde ut med meg og mine skikkelige jente-klisse-serier ellers i døgnet – så derfor tenkte jeg å oppdatere bloggen samtidig. 

Ellers har da denne fridagen behandlet meg fint, og jeg har hatt tid til å slappe av skikkelig og gjort ting jeg ikke har fått gjort andre dager når jeg er på jobb. Jeg skal ellers prøve å oppdatere, dere så godt som jeg kan og håper jeg hører fra dere hva dere også ønsker å se mer av her på bloggen! Håper onsdagen har behandlet dere fint. Vi snakkes senere! 

Denne helgen fløy avgårde, og jeg lurer nesten på hvor den ble av. Den har da vært fylt med så masse fint. Familietid. Campingvogna. Avslapping. Kjærestetid. Fine tur områder. Har egentlig satt pris på hele helgen  og jeg føler meg skikkelig uthvilt etter denne helgen og meget støl etter mye aktivitet utendørs. Der igjen gjør det godt både for kropp og sjel å komme seg utendørs –  det er virkelig noe av det beste jeg vet om og har lært å sette mer pris på de siste årene. 

♥ Helgens turmål ♥

Håper starten på den nye uka vil behandle dere fint, og at starten på uken ikke kommer til å føles alt for tung ut, vet det er mange som kommer tilbake fra fellesferie med familien, barn som begynner i barnehage igjen – igjen håper alle får en fin start på uken! Stor klem til dere alle!

I dag ble det et nytt turmål for min del å oppleve sammen med deler av familien Kristiansen, og turmålet denne gangen gikk til Vallasætra i Ørsta. Svigers hadde snakket om at denne turen skulle være så fin, så da fristet det mer og mer å få tatt turen dit. Vi som kunne ta denne turen samlet oss, og vi avtalte tidspunkt for avreise mot turmålet. Selve turen var fin og selskapet var bedre. 

Vi kunne der igjen ikke bed om bedre vær, det var jo utrygt for regn hele tiden mens vi var på tur, men eneste tiden vi kjente noen få regndråper var da vi var kommet frem til målet. Vi satt oss ned og ventet til den lille regnskuren skulle gå over og mens spiste vi gode baguetter som svigermor hadde tatt med som niste til oss alle sammen. Gleder meg til flere turer både med/uten selskap. 

HAR DERE VÆRT PÅ VALLASÆTRA FØR? 

Hei og riktig god helg alle sammen! Åh, denne dagen her har vært etterlengtet dere. Planen var vel egentlig å prøve å sove så lenge som mulig, men de som kjenner meg meget godt, vet at jeg alltid våkner tidlig. I dag ble ikke klokken mer en 06.30, hadde håpet å få tatt igjen litt ekstra søvn etter en hel arbeidsuke, men nei. Er en morgenfugl, så er en alltid morgenfugl ♥

ARKIVBILDE // MEN HAR ALLTID MORGENKOS MED PJUSKEN

Planer for dagen kommer i neste innlegg -> stay tuned!

Her om dagen var vi på tur med deler av familien Kristiansen, og vi har det alltid gøy sammen uansett hvor mange som deltar på disse familieturene rundt omkring i området. Samtidig så er det ekstra gøy å dra på utflukter med flest mulig, selvom vi i disse tider skal holde minst 1 meters avstand, men samtidig så følger vi retningslinjene og holder oss utendørs når vi er sammen. 

Denne gangens turmål, var til Grindaløda og Prestesætra her i Volda. Volda har uendelige mange fine turmål og by på, og det er noe vertfall jeg og mannen min prøver å oppleve nå i sommer, og da spesielt bruke naturen på best mulig måte. Jeg gleder meg til flere turer og spesielt flere turmål som skal gjennomføre denne sommeren og utover høsten. 

HAR NOEN AV DERE VÆRT PÅ DISSE TURMÅLENE? 
NOEN SOM HAR LASTET NED GJESTEBOK APPEN? ANBEFALES DEN? 

I slutten av Juni hadde jeg og mannen min, 2 ukers ferie og vi fikk de mest fantastiske ukene hvor temperaturen var over 30 grader de fleste av dagene. På desse 2 ukene fikk vi gjort ferdig litt oppussing i leiligheten, det var ikke mye – men for en forandring vi fikk i hjemmet vårt ♥ 

Før / Etter resultat etter oppussingen på soverommet. 

Denne gangen pusset vi opp 4 vegger, 2 på soverommet og 2 på stua – og jeg husker det ordet jeg brukte når vi var ferdig med maling og det hadde tørket – “dette er balsam for sjelen”. 

Hei på dere og riktig god tirsdag! Jeg forsvant liksom bare plutselig i en halv evighet! Det har skjedd så mye at hele bloggen bare forsvant. Litt trist! Men nå har jeg tenkt at det var på tide å komme tilbake igjen. I morgen er det allerede 15 juli og vi har kommet halvveis i denne måneden her også, det er faktisk rart! Tiden går så utrolig fort noen ganger at vi ikke rekker å se tilbake på det som har skjedd en gang de siste månedene. Så da tenker jeg at jeg skal sette meg et nytt mål, og det passer perfekt nå med en helt ny start. 

Jeg gleder meg til å starte på nytt med dere ♥