Hei og god ettermiddag dere. DA ER DET ENDELIG PÅ TIDE MED SPØRSMÅLSRUNDE. Har drøyet det en stund, men vet dere har mye på ♥ og jeg har hatt mye å gjøre. Har fått masse spørsmål av dere som jeg ikke har hatt sjangs til å svare pga lite tid, så derfor kjører jeg i gang med en spørsmålsrunde nå. Så bare spør! Jeg gleder meg til å svare på spørsmålene deres. BARE SETT I GANG!!!!

Hei dereee ♥ wiiho, mandag! Denne er faktisk en av de bedre. Starter sent på skolen som gjør at jeg får sove lengre og får bedre tid. Skolen er fra 12:15 – 14:00. Planene for dagen er ikke ferdige. Når jeg kommer hjem skal jeg bare slappe av før ferden går videre. . .
Skal nå gjøre lekser før jeg reiser avgårde til skolen. Håper dere alle sammen får en fantastisk dag! Snakkes senere peepz ;*


I dag har mamma bursdag, og det skal selvfølgelig feires med brask og bram *HURRA* Mamma er en helt fantastisk person. Hun tenker alltid på alle andre før seg selv, og er kjempe snill og omtenksom. Jeg håper du har hatt/får en kjempe fin bursdag sammen med alle oss som vil feire deg i dag. Du er den beste mamman i hele verden som jeg noen gang kunne sett for meg , du betyr så ubeskrivelig mye for meg. Jeg føler meg som verdens heldigeste datter som som har deg som mamma! GRATULERE MED DAGEN!

Kom nettop hjem fra skolen, eller nettop og nettop begynner vel å bli en stund siden nå. Da jeg kom hjem hoppet rett i koseklærne, også startet på noen lekser, siden jeg er fast bestemt på at i år skal jeg gjøre alle leksene og jeg skal gjøre de ordentlig. Dagene går veldig i ét for tiden og skoledagene føles utroolig lange.

 

Da var det endelig helg og fredag, noe som gjør utrolig GODT! Denne dagen har gått så ekstremt fort, hva er egentlig klokka? Etter skolen dro jeg hjem til Fosnavåg og det skal bli så deilig å slappe av denne helgen, siden jeg skal ha kjærestekveld med kjæresten ikveld med film og godterier – skal bli deilig med kvalitetstid på aldri såå lenge ♥ 

Heia! Da var det torsdag, og nok en skuleuke er straks ferdig. Dagene flyr! Etter skolen var jeg hos kjæresten en liten stund. 
Når jeg kom hjem startet på noen lekser, siden jeg er fast bestemt på at i år skal jeg gjøre alle leksene og jeg skal gjøre de ordentlig. Dagene går veldig i ét for tiden og skoledagene føles utroolig lange.

Er vel nå jeg skal komme med ulike klager over hvor jeg hater mandager, ikke sant? Nå har jeg nettopp kommet hjem fra ukas første skoledag, mandag – som faktisk ikke var så ille, selvom det var veldig slitsom med bare teori fra 8:15 til 13:00 – I’m not complaining… Det er jo slik det skal være, for om du er student så får en bare godta det – du har jo faktisk valgt dette helt selv. Stay Strong, okey? 

Når jeg kom til Fosnavåg – dro jeg direkte på pernilles cliniq for ansiktsbehandling. Det er en behandling som jeg tar 1 gang i mnd 🙂 50 minutter med behandling, gjør så utrolig godt for sjela. Nå står leksene og venter så vi snakkes siden! Ha en fin kveld videre.

Kan du kanskje lage et innlegg om hva dere gjør på barnehagelærer linjen? Ja.

Hva koster det å ta buss til Volda? ca. 65 kr (student) , 100 kr for voksen og 390 kr for ungdomskort i mnd. 

Kan du fortelle litt hva du gjør på morningen? Før du reiser på skolen, osv? Våkner – Sminke – Frokost – Reiser – Skole. 

Anbefaler du å gå barnehagelinjen? Hvor lang er skoledagen deres? Ja, det anbefales. Undervisning er mellom 8:15 – 16:00. 

Hvilke sko bruker du på skolen? Converse.

Når står du opp på skoledager? 05.30

Hvor mange er dere i klassen? ca. 65 stk.

Hvordan gikk det på skolen første uken? Den første uken på høgskolen gikk perfekt den var uforglemmelig, fikk mange nye venner og det var utrolig og bli kjent med så mange nye mennesker fra forskjellige plasser i Norge. Vi hadde jo fadderuke den første uka, og målet var jo og bli kjent med hverandre. 

Bruker du mye sminke på skolen? Bruker nøytralt. 

Går du med joggebukse på skolen? Det er sjeldent. 

Hvor mye koster acne skjerf? ca. 1000kr

Er du utadvent? Ja.

Hvor mange bilder har du på datan din? ca. 500 stk. 

Hvordan trives du på skolen? Ja.

Har du fått mange nye venner? Ja.

Bruker du høyehæler på skolen? Nei, en bør ikke bruke høyehæler i  Volda = Du vil tilslutt ødlegge beina dine. 

Bruker du kamera stativ for å ta bildene dine selv? Ja, men har også søsteren min som stiller som fotograf (jeg tvinger henne) 

Jobber du som lærling eller studerer du noe med barn? Jeg er student på barnehagelærerutdanningen på Høgskolen i Volda.


Lurer du på noe til neste gang? 

 

Hei! Ble dårlig med blogging i går, men jeg hadde en del lekser å gjøre, så ta tok jeg meg rett og slett en dag ♥fri♥. Men i dag er jeg sånn noenlunde back on track! Hittil i dag har jeg vært på skolen hvor vi hadde teori fra 9:15 til 14:00 om Mangfald av tru og livssyn. Vi arbeidet i basisgrupper på skolen i dag med oppgaver som vi fikk utdelt. Basisgruppa mi er såå perfekt – vi er et utrolig bra team! ♥  Etter skolen hang jeg sammen med noen jenter fra klassen før de skulle ta bussen hjem, og så dro jeg på Rokken, for å hente noe. 

Nå er det snart middag, så over til å gjøre lekser å forberede seg til forelesningen i morgen. Dette blir BRA♥ Ha en utrolig fin kveld!

Heiiii! Hadde langdag på skolen i dag – hvor vi hadde kurs om fiskesprell – sjømat for barn og unge. Målet med kurset var å bli inspirert, motivert og stimulere en aktivitiet sammen med barn i barnehage, og fordelene er å la de unge erfare hvor godt det smaker. Det skal friste barna og ungdommen til både å kokkelere selv og ha lyst til å smake på resultatet. Fiskesprell er egentlig et kurs for ansatte i barnehage, og klassen min fikk også tilbud om dette siden vi utdanne oss til barnehagelærere og jobbe i barnehage. 

Vi laget : Barnas Skattekiste, Wok med reker og nudler, fiskepinner, fiskekaker, fiskesuppe, sjømat i en feil ala fiskesprell og pastalaks.
Noe var selvsakt bedre enn andre ting, men alt va smakfult og kjempe godt.  Kanskje det blir oppskrifter her fremover?