Nå sitter jeg hjemme, og slapper av å ser på serien “hjem” med hele familien. Etter sist blogginnlegg så dro familien + kjæresten min ut for å spise, og da spiste vi på Lanternen Marina. Middagen var kjempe god – jeg spiste urtemarinert svinenakke. Det smakte godt… Mesteparten av dagen har jeg vært sammen med kjæresten min, og vi har kost oss kjempe mye, og har vært på Elmirs å spiste is ♥ Avsluttet dagen med kjæresten med at han var så fantastisk å kjøre meg hjem igjen, og jeg har verdens beste kjæreste ♥ loveu

Hva har dere gjort på da ? 


Hei og god morgen dere, i dag våknet jeg opp i halvveis “koma”. Kanskje fordi jeg var på jobb å sovnet ikke før klokka 5? 
Håper dere har hatt en fin uke, for det har nemlig jeg og at dere har hatt en super helg hittil, og at resten av den blir bedre enn best. Det-er-så-deilig med påskeferie, og takk for at dere leser bloggen, og for kommentarene dere legger igjen, det setter jeg stoor pris på. Søndagen har egentlig startet rolig hittil, utenom at det er en snøstorm som herjer på utenfor vinduet, er alt bra.

Heihei dere! Etter flere dager med nydelig sol, kom nok snøen tilbake igjen. Dagene har ikke vært brukt til annet enn å spille sims 3. Nok et fravær fra meg igjen, obs. De siste dagene har gått fort og jeg har gjort mye forskjellig! Her er det lazy days, typisk slik slaske dager siden det ferie. Jeg vet jeg ikke alltid blogger like bra disse dagene, men har vært sliten. Tenkte å legge  inn oppdatering slik ikke dere tro at jeg har glemt bloggen helt, heh. Jeg har ikke så mye å fortelle i blogginnlegget her.. GOD PÅSKE ALLE SAMMEN! ♥

HVILKE PLANER HAR DU I PÅSKEN?

Hei dere, og god søndag! Denne søndagen har jeg vært alt annet en hjemme, overnattet til kjæresten i dag siden jeg jobbet i natt.
Så var vi “invitert” på middag hos mamma og pappa, hvor vi spiste deilig lammelår, og deretter tok vi turen innom svigers. Koselig ♥ Været har også blant annet vært helt perfekt hele dagen. Og jeg kom nettopp hjem å fikk se en nydelig solnedgang som gikk i havet.
Åååh, for en herlig dag. Solen har vært fremme og varmet i hele dag, fantastiiiiisk! Har ikke ord for hvor deilig ferien skal bli.

Var Sååå deilig å våkne i morres og vite at det er ferie. Har vært dødsliten i det siste, og nå er intet unntak. Hva har du gjort i dag?


Bildet er Hanne Elisabeth som har tatt borte i Mulevika, bloggen hennes finner dere her.

 

PÅSKEFERIEEEE!!!! Åååh, for en herlig dag! Fy søren, det skal bli så ufattelig deilig. Etter altfor mange dager med pugging og skolearbeid er over. Har jo tentamen og eksamen igjen etter ferien. Jeg har slitt meg ut de siste ukene med skolearbeid og lite søvn, så gleder meg til å ta igjen søvn neste uken, og endelig kunne få tid til ting. Tipper vel at jeg ikke er den eneste som skal kose meg? Om en times tid kommer mamma hjem fra jobb og da skal vi spise middag, før jeg skal på jobb. Men jeg tar en litt helg, nå jeg. Ses!

Hvilke planer har du i kveld? 

Hei alle sammen! Har vært noen “bloggfri” dager igjen dessverre – men den siste uken, har lærerene bestemt seg for å bli strengere. Lekser og innleveringer bli valgt å gjort fremfor blogging. Snart er det heldigvis påskeferie – noe som jeg gleder meg helt ekstremt til! Men jeg overlevde!! Fornøyd med det. VI snakkes senere! Ha en fiiiiiin torsdag videre ♥

Savner du når du hadde lengere hår? Ja, savner det veldig!

Skal du på JB konsert? Nei.

Har du vært på fest før? Nei,  har bare vært ute på Fosnavåg Brygge.

Hvor er den lilla buksa di fra ? Pieces.

Hvor er den sorte skinnveska fra ? Den er fra CMYK

Spiser du frokost før du drar på skolen?

Hvem tar outfit bildene dine? Søsteren min.

Hva gjør du med håret ditt om morningen?

Hvor har du kjøpt militærjakka du har på headeren hen? nelly.com

Hva kaller vennene dine deg for? gunn, gunnnis

Vasker du huden din før du legger deg? Ja.

Hva skal du gå når du skal søke på høgskole? Barnehagelærer.


Vil du vite noe mer til neste gang? 

Da er det mandag igjen og starten på siste skoleuken før påskeferie. Blir så sykt deilig med ferie (igjen!!). Åh jeg gleder meg virkelig! Har vært på jobb tidligere i dag, så kom egentlig nettopp til Volda på nattbussen (siden jeg ikke orker å ta buss imorgen tidlig). Hehe! Har også fått vært litt sammen med kjæresten, og han ble med til bussen. Har også hamstret flasker med VITAMIN WELL ..  LIKER!! Nå skal jeg snart legge meg og sove, starter ikke på skolen før 9:45 , men likevel … GOD NATT DERE ♥

HVORDAN HAR DAGEN DIN VÆRT? 

Heisaann, har dere en fin søndag? Har hatt jobbhelg og da overnattet jeg til kjæresten før jeg dro hjem for å spiste middag, namnam! Etter middagen gjorde jeg litt lekser – dro jeg ut på en forfriskendes gåtur rundt vannet med hyggelig følge. Møtte også på Kornelija. Utrolig lenge siden jeg har sett henne, og det var utrolig koselig selvom det ikke ble en så alt for lang prat. Etter og ha gått turen, ble vi enige om å kanskje finne et annet sted uten så mye forstyrrende “trafikk”, neste gang vi skal på tur. Kanskje på Leikong? Hehe!

Når jeg kom hjem ble jeg liggende å se på Disney Channel. Og senere ble det godt kveldsmat som mamma laget. God natt dere! ♥