GRATULERE MED DAGEN, BESTIS! 

I dag har jeg lyst til å rette dette innlegg til at jeg ønsker å si noen ord om min fantastiske bestevenninne som jeg har vært så heldig å kunne kalt min bestevenn i snart seks år. Herlighet, hvor ble det av disse årene? Jeg husker det jo som om det var i går at du og jeg ble kjent gjennom et gruppearbeid på høgskolen… rart å tenke at det er hele seks år siden. Dessuten er jeg evig takknemlig over at jeg ble kjent med deg og at skoledagene bare ble enda bedre etter at vi ble kjent.

 

Vi har fått opplevd mye sammen du og jeg, og vi har mange felles drømmer og interesser. De aller beste minnene jeg har sammen med deg må være de gangene vi samarbeidet under alle arbeidskravene på skolen og møte opp både tidlig og sent bare for å få arbeidet med innleveringene våre. Og etter at vi ble ferdig utdannet begge to, så har interessene flyttet seg fra samarbeid om arbeidskrav til samarbeid, venninnekvelder, treningspartnere og strikkevenninner – sist nevnte er vel den fasen vi er innom nå og da samler vi oss i sofaen enten hos deg eller meg. Disse kveldene med strikk består også av godt måltid, noe på skjermen og jenteprat. Det er utrolig fine minner vi har opplevd og som vi kommer til å gjøre mer av.

Vi har også på disse årene opplevd å få være nærmeste naboer, helt til du kjøpte din egen leilighet og det ble fem minutter med bil unna, så er du også den venninnen som føler deg mest hjemme hos meg og tar det godt til rette. Du er den mest sosiale personen jeg kjenner, og det ER så utrolig gøy å være sammen med deg, når vi klarer å presse inn litt tid for jenteprat.

Vettu, Karianne? Du er et helt fantastisk menneske og det skulle vært flere som deg. Du er god som gull og en ekte venninne som alltid stiller opp, og som bare er en telefon eller biltur unna. Det er bare så innmari tydelig at du oppriktig bryr deg om andre. Den kvaliteten skal en lete lenge etter men du har den.

Du er helt unik, Karianne!

 

Hei på dere, og riktig fin lørdag til dere alle sammen! Hvordan har dere hatt det siden sist? Til tross for at jeg hadde et lite håp om at vinteren skulle være over når snøen forsvant i midten av februar, så tok jeg rimelig feil da den banket på døren igjen i natt. jeg sto da opp til snø idag tidlig, og fy så surt det var. Selvom været viste seg å bli helt fantastisk utover dagen – solen skinner og det er skyfri himmel, helt magisk! Helgen for min del har suser avgårde som den alltid gjør og jeg kan ikke annet enn å si at jeg ser frem til neste helg ettersom jeg da har frihelg for første gang på seks uker. Tiden går alt for fort skal jeg si dere.

Dagen idag dere har vært relativ lik som alle de andre dagene denne uken. Jeg kom først hjem fra arbeid 15.30 og da var det utrolig deilig å kunne ta seg en rask dusj, før jeg satt meg ned for å prøve å oppdatere bloggen denne gangen. Uansett kvelden blir en skikkelig lørdagskveld foran tv-skjermen sammen med mannen min, ettersom alle mot 1 ruller over skjermen i kveld. Jeg har ikke hatt en skikkelig lørdagskveld sammen med mannen min på evigheter – eller det føles iallfall slik.

Håper dere får en fin lørdag videre, også snakkes vi ved en senere anledning ♥

Den første offisielle vårmåneden er her og vi ønsker Mars velkommen, selvom de siste dagene om ikke ukene har fått hatt en temperatur opptil 16 grader. Noen dager har solen tittet frem, smeltet bort snøen og den gode vårfølelsen ligger i luften sammen med alle de fine vårblomstene som begynner å titte frem fra skjulestedene sine. Selvom dette været er et spesielt fenomen ettersom ene dagen er det sol og 16 grader, mens andre dager regner det og temperaturen blir lavere, og ulla må frem fra skuffen. Jeg har som i de siste årene laget meg denne listen over hva jeg kunne tenke meg å gjøre i løpet av en måned og denne gangen tenkte jeg at jeg skulle prøve meg på delmål og hovedmål denne gangen. 

10 THINGS I WANT TO DO IN MARCH 

♥ ♥ ♥ ♥

🔋Være flink til å spare og kutte unødvendige spontankjøp og utgifter. Det føles så utrolig bra! Å spare penger derimot føles godt hele tiden, og det skal jeg være ekstra obs på denne måneden! Vel ved unntak av at denne måneden så får vi både e-faktura fra VØR, forskjellige avgifter på vann&kloakk og eiendomsskatt når det kommer til økonomien akkurat denne måneden så syns jeg det er kjedelig at alt kommer på samme måned. 

🔋Bli enda flinkere til å planlegge blogginnlegg, ettersom jeg har lyst å prøve å oppdatere enda mer enn hva jeg har gjort de siste to månedene. Selvfølgelig så har den dårlige bloggingen i Januar og Februar vært spesielt pga sykdom og mye jobbing, men det er slik det har blitt og det fortsetter slik selvom jeg vil få bloggen med i min travle hverdag.

🔋Bestille årets sommerferie, vi er så heldig at vi skal til Spania. 

🔋Jeg har flere strikke prosjekter som egentlig føles ut som tusenvis ettersom jeg har en lang liste som bare blir lengre og noen av strikke prosjektene mine fremover er: 2 stk bølgegensere, 2 stk snøløvgensere, 1 stk regnbuegenser (egen oppskrift), 1 stk Mariusgenser med motorsykler, 2 stk regnbuesokker og 1 stk sokker – listen er lang og den blir nok lengre etter hvert. 

🔋Sette helsen min først, og prøve å finne en god type treningsform som passer meg perfekt. Jeg er veldig glad i kettlebell og syns jeg får mye ut av den type øvelser og vektløfting etter hvert. Spesielt dette med å sette helsen først er for det første ikke bare trening en skal tenke på, men også å spise sunt – så jeg har en plan om å spise enda sunnere. 

🔋I februar hadde jeg en god del opprydding både i de ulike rommene her og i mitt eget klesskap. Kanskje jeg skal flytte dette til videre til kjøkkenet slik jeg kan bruke tid på kjøkkenet og kanskje klare å dele noen oppskrifter med dere? 

🔋 Være en god kjæreste, samboer, bestevenn og kone for mannen min. Han har en slik jobb som gjør at han jobber sent flere dager i uken, mens jeg arbeider turnus – og selvfølgelig når vi har fri og er hjemme samtidig, så finner vi alltid på noe sammen. Den tiden er dyrebar for oss – enten vi ser på en film eller tar oss en spasertur. 

🔋Drikke nok vann i løpet av dagen – og dette punktet er det jeg er dårligst på. Har dere noen tips til meg akkurat her? Jeg har alltid vann i kjøleskapet, og jeg drikker vann men ikke tilstrekkelig nok med tanke på hvor mye vann vi egentlig burde ha i oss i løpet av dagen. 

🔋Dra til legen og ta en helsesjekk, spesielt da jeg alltid har hatt problemer med lavt nivå av D-vitamin. Jeg tar vitaminer hele året (de månedene som slutter på R).

🔋 Jeg vil kjøpe årets første softis med surt jordbær strøssel. 

♥ ♥ ♥ ♥

HAR DERE NOEN MÅL FOR DENNE MÅNEDEN?