Vinnerne av konkurransen kommer ut litt senere enn planlagt her på bloggen, men de vinnerne som har vunnet blir kontakt av meg via kontaktopplysningene de har lagt igjen i kommentarfeltet. Vinnerne er:  Fjellgeita og Sølvi Birgitte. GRATULERE!

HAR DERE LYST PÅ FLERE KONKURRANSER? 

 

Torsdag rundt kl. 08:15 var vi begge oppe grytidlig (med tanke på at vi hadde fri begge to). Været var dessverre ikke på vår side, men ut på tur skulle vi uansett. Det var utrolig deilig å kunne kjenne på kroppen at det gjorde så godt å være ute, samt at det ga mersmak av fjellturen vår på onsdag. Det blir nok heller ikke den siste. Turen tok til sammen 30 minutter både opp/ned.

  

HAR DERE VÆRT PÅ GRINDA FØR? 
JEG ANBEFALER DENNE TUREN 

Her kommer et lite bildedryss fra fjellturen vi hadde tidligere denne uken, ettersom tanten og søskenbarnet til kjæresten ville at vi skulle ta oss en tur. Det ble da en tur til Brekkeheida, som jeg mener er den mest fantastiske fjelltoppen (hittil) med den fineste utsikten over hele Ørsta ♥ Været kunne ikke ha vært bedre, og alt lå tilrette for at turen skulle bli perfekt. Bortsett fra en ting – fluer! Det svermet rundt oss, og som kanskje ikke mange vet – jeg er ikke særlig fan av fluer. Ellers var alt perfekt på turen. 

    

– turen var helt fantastisk –  

 

 

Mandagen er allerede passert og vi kan ønske tirsdag velkommen. Dagene har virkelig gått i ett sett siden sist oppdatering.  Uansett igårkveld ble det nok en fjelltur lagret i minner, og ettersom det er lenge siden jeg var på Helgehornet og Karianne hadde så lyst opp så ble det dette fjellet denne gangen. Verken jeg eller  Karianne er direkte fjellgeiter, men vi prøver å bygge en bedre kondis – for det er noe helt annet å gå på fjellet enn å springe på tredemølla på senteret. Uansett vi spiste kveldsmat på toppen, og gikk ned igjen. Kan vel si det var en perfekt avslutning på en mandagskveld? Nå må jeg logge av – snakkes!

    

HA EN FIN TIRSDAG ALLE SAMMEN! 

HVA ER PLANENE DERES IDAG? 

God morgen alle mine fine ♥ I dag skal vi faktisk slappe av mesteparten av dagen, samt gjøre de tingene vi ikke har fått gjort hittil denne uken – og det er at vi begge har fri på samme tid. For vår del er det veldig sjeldent! Vel det eneste vi skal få til nå før vi starter dagen, er å få i oss en skikkelig god frokost, og se hva dagen bringer videre. Temperaturen er kald nå på morgonen, men det er meldt varmere temperaturer utover dagen. Jeg håper at alle sammen får en fin fredag, og vi snakkes senere, dere! 

   

HVILKE PLANER HAR DERE FOR DAGEN? 

Det ble middag litt senere enn planlagt. Jeg hadde sett reklame om lasagne, som så mer og mer fristende ut der den var på tv, så klart kastet jeg meg rundt for å lage det – også fordi jeg viste vi hadde en pakke med TORO Lasagne i skapet. Å må jeg si det selv så var den utrolig god, dere! NAAM! Samboerne ble iallefall fornøyd med at han kom hjem til middag etter arbeidstid. Nå skal maten få synke enda litt til før vi finner sengen for kvelden. Det er trossalt lov å kose seg i kveld, det er jo “lillelørdag”, dere! 

HVORDAN HAR DAGEN DERES VÆRT? 

Ettersom vi gjorde planene klare allerede igår om at vi skulle opp på Brekkeheida, så ble det til at vi satt oss det målet og skulle fullføre denne turen, selvom det var på et punkt der jeg begynte å lure på om vi kunne snu ettersom jeg fikk så ekstremt vondt i beina, men vi ga oss ikke for det. Selvom det skal så sies at når vi kom på toppen, så var det verdt det både for trim og utsikten.

    

Turen var både hard og tøff – og samtidig så var det så verdt å klare å bestige denne lille fjelltoppen. Det kjekkeste av alt var at jeg denne gangen fikk gjøre det sammen med min kjære. Føler det viktig for vår del å finne på slike ting, som å gå på flere slike turer inni mellom – og det gir mer energi av slikt, og når vi begge elsker friluftsliv, så blir det kanskje også overnatting i telt også. 

HVORDAN HAR DAGEN DIN VÆRT I DAG? 
OM DU ER FRA SUNNMØRE, HAR DU VÆRT PÅ BREKKEHEIDA? 

God dag, og riktig fin tirsdag til dere! Gjett som var våken allerede kl. 05.00 idag tidlig, det var faktisk meg! Jeg hadde klart å stille alarmen en time for tidlig, men tror dere jeg ikke våknet til og med før alarmen ringte. Disse søvnvanene mine er helt forferdelige så langt denne uken, og videre ettersom jeg skal ha flere tidligvakter på sykehjemmet. Jeg virkelig digger det ♥ 

Uansett idag hadde jeg min siste offisielle skoledag på Helsefag, og det eneste som gjenstår nå er min praktiske og muntlige eksamen før jeg kan si at jeg også endelig har sommerferie fra skolen. Jeg gleder meg til å jobbe mye denne sommeren. Jeg er da allerede på vei hjem fra skolen, og som fast bloggeplass det siste året sitter da selvfølgelig i bilen på ferga på vei til Festøya. Det blir et lite stopp innom svigerinnen min og den ene forloveren min før jeg setter kursen hjemover til leiligheten. 

  

HA EN FIN DAG VIDERE , SNAKKES 

Da ble det rett og slett en spontantur til Ulsteinvik sammen med Bestis, K og AK.  Det ble både shopping og vindusshopping. Ettersom jeg ikke har hatt noen planer om shopping av nye klær ettersom jeg har klesskapet fult og kan gjerne bruke det som fremdeles ligger bakerst i skapet. Uansett vi var innom butikken Floyd (Overvåg) for å bestis skulle få se/kjøpe kjole til bryllupet og gjerne ville ha min mening om valg av kjole som hun kunne bruke. Vi avsluttet jenteturen på Naboen med god mat og drikke. 

  

HVA HAR DERE GJORT SIDEN SIST? 

Riktig god mandagsmorgen! Håper dere har stått opp på riktig ben i dag og er klare for å ta imot den nye uken med åpne armer. Ettersom sist uke ble avsluttet med filmkveld sammen med min bedre halvdel: Casino Royal (2006) James Bond film – var det ellers godt å våkne tidlig denne mandagsmorgenen for å utføre dagens gjøremål + at jeg ikke fikk sove mer enn til kl. 06.30 ♥ 

Idag hadde vi alt for mye frukt i kjøleskapet som jeg er redd ikke vil bli spiselig om en stund, så derfor valgte jeg å lage en frokost som inneholdt frukt og bær samt brødskiver med både egg, fenalår og ribberull + agurk. Dette er da min type frokost, og selvom jeg ikke er verdens flinkeste til å lage meg frokost før tidligvakter – er jeg glad når jeg først er sulten så tidlig på dagen. Gradestokken utendørs viser allerede 20 varmegrader, og det blir spennende å se hvor høy den blir idag. Uansett så skal jeg nå vekke samboeren slik at han også får i seg dagens viktigste måltid, så håper jeg dere alle får en fantastisk mandag. Snakkes ♥

HAR DERE NOEN PLANER DENNE MANDAGEN?