Juli var jeg først på cafe sammen med bestevenninen min Kornelija, og jeg drakk svart kaffe for første gang, noe som jeg ikke kommer til å drikke igjen. Fikk også Macbook Pro “13”. Dro på sommerferie og overnattet på Kvam første natten deretter campet vi rett utenfor Fredrikstad, så var knappe 30 minutter unna svenskegrensen, hvor det var en utrolig varme, var på ferie på sørlandet. Før vi dro på sommerferie var vi og fikk fikset hybel til meg og søsteren min i Volda, siden begge skulle gå skole der til høsten, må si det er utrolig hærlig og stå opp morningen når du bare har max. 10 minutter å gå til skolen. 

August er måneden for skolestart , og jeg hadde første skoledag 20. August  sammen med søsteren min siden begge begynte på samme skole denne høsten, og jeg er ikke redd for å si det jeg går opp igjen siste året ikke fordi jeg må – men fordi jeg vil. Første skoledag gikk lekende lett og det var helt fantastisk, kom i klasse som skulle vise seg å være verdens hærligeste gjeng og studere sammen med. Har det aldri kjedelig i klassen , er alltid en eller annen medelev som kommer med dagen gullkorn. Yuliya kom også tilbake til Norge – og det ble flere hærlige jentekvelder sammen med henne og Frida, helt uforglemmelige. Hadde også fjelldag med skolen (egentlig så hater jeg fjelldager mer enn alt annet, men hadde en motiverende kjæreste som mente jeg burde gå på fjellet) , så jeg og søsteren min dro på Europris og handlet fult utstyr, siden vi hadde alt utstyret hjemme hos mamma & pappa. Hadde også en søt liten nabo på besøk (katten til naboen).

September startet på en lørdag så hadde arbeidshelg på Resturang Fosnavåg Brygge, og hadde også kvalitetstid med kjæresten min, som jeg da ikke hadde sett på en hel uke. Jeg fortalte også at jeg hadde to søndager i uken, siden vi fikk utdelt timeplanen første skoledag i august – og jeg som går vg4 allmenn påbygging for dem med fagbrev, så har jeg mange fritimer siden jeg ikke har gym eller engelsk. Var også på byen med de søteste jentene mine Frida og Yuliya, og vi spiste en hærlig middag på Resturang Fosnavåg Brygge. 

Oktober er over å da er det på tide for en oppsummering av den fineste måneden, for er mye som skjedde og det er høst ♥ Måneden startet først med et besøk hos tannlegen, og kom ut derfra med resultatet NULL HULL! Jeg fikk også utrolig god kontakt med Trine som går i klassen min. Hadde også høstferie fra skolen, så var hjemme i 1 uke. Jeg ble også et år eldre (21 år) og feiret både bursdag og 1 års dag med kjæresten samme dag (6.okt). Jeg har jobbet mye på Resturang Fosnavåg Brygge sammen med hærlige kollegaer. Hadde en fin høstferie med mye jobbing og kjærestekos! Jeg var også hos brilleland i Ulsteinvik for å sjekke synet og kom ut igjen med briller, må si Brilleland på Amfi ga god service, et stk. fornøyd kunde. Vi feiret også bursdagen til to av guttene i klassen min, med kake som ble laget av guttene selv. Feiret dagen til lillesøster (26.okt). I begynnelsen av den siste uken av oktober, var jeg ute sammen med kjæresten min og spiste et kjempe godt måltid på Elmirs Resturang og kaffebar. Oktober har til all forventning vært en perfekt måned sammen med kjæreste, familie og venner.

November så gikk jeg inni et samarbeid med sunglasses shop, hvor de selger solbriller. Jeg laget også min første videoblogg etter at jeg fikk macbooken min, jeg laget en film “hvordan endre dock på macbook”.  Jeg fortalte også dere at jeg hadde instagram, noe som jeg også har hørt at de kan komme til å selge bildene dine dersom du poster noe der fra Januar 2013. Jeg ble hekta på rundstykker, og måtte kjøpe de fra europris for at de var de beste, og avsluttet en av de siste dagene i måneden med klassen ved å se the notebook. 

Desember har vært en stressfull måned, det har ikke vært nok tid til å kunne slappe av i juletiden for min del, jeg har jobbet mye selvom det har vært helt greit. Jeg har vært sammen med både familie og kjæresten min også. Hadde årets julekaldender gående på bloggen – noe som også kommer neste år! Ellers har jeg vært på skolen, hatt både prøver å tentamener, samt uttalige mange skoledager med film og kos. På julaften fikk jeg alt jeg ønsker meg + mer. Fikk verdens nydligeste smykke med kjæresten, jeg elsker det! Det har vært så utrolig godt med juleferie å være hjemme i nesten 2 uker uten å måtte tenke på skolen.  Nyttårsfeiringen håper jeg også bli super, det kommer selvfølgelig i eget innlegg.


Foto: Hanne E. Lia

HVORDAN HAR DITT ÅR VÆRT? 

Januar var en ganske fin måned, selv til hvor kaldt det faktisk var, og jeg var også sengeliggende i 4 dager … ellers var til videregående i ulstein og ålesund for og høre om tilbud om de forskjellige tilbudene de forskjellige høgskolene og universitetene rundt om i landet har og tilby. Hadde også temadag med russen på skolen. Ellers tok jeg en god del bilder av meg selv, spesielt mens jeg satt å ventet på at søsteren min skulle bli ferdig på skolen, siden jeg hentet henne de dagene jeg sluttet kl. 14:00 på skolen. 

Februar blogget jeg mest om mote og klær som var favorittene + de som fasinerte meg, hadde også en ny temadag med russen å denne gangen hadde vi tema:  Karnevalkostyme. Hadde også en god del brun og blid konkurranser, siden jeg i 2011 ble sponset av Brun og blid med solkort, soltatto, hansker og neglefiler. Bloggen fylte også 3 år den 8. Februar siden jeg har så fine lesere! Var også en god del på Elmir´s Kaffebar og grillresturang med kjæresten – stamgjester vet dere. De serverte verdens beste brownies. Naam! Var også en del sammen med både Michelle og Frida, utrolig koselig siden det var svært lenge siden jeg har vært med dem, koselig!


 Mars gikk dagene mest til skolearbeid, og komme i mål med alt som skulle gjøres itillegg til jobb å kjærestekos med min kjæreste. Var også på frisørbesøk i begynnelsen av Mars, og da gikk jeg fra brunette til rødhette, hehe! Var utrolig fornøyd med hårfargen, og det passet så til det lange håret mitt (såååå … jeg savner den lange håret mitt). Hadde også temadag med russ i mars også, og da var temaet: yrke og jeg kledde meg ut som servitør, hadde på meg jobbuniformen min, og var klar til å servere, hehe.

April hadde jeg en veldig hærlig måned både med familien og kjæresten min, fikk også roser med han når han kom på besøk, har jeg ikke verdens beste kjæreste? Russetiden nærmet seg også – jeg gjorde klar russeklærne mine og var klar for feiring, og denne russefeiringen skulle vise seg å være den beste russefeiring. Jeg ble også sponset av Dream Exstension, god kvalitet på håret, men kan ikke si jeg ble så fornøyd i ettertid – ettersom de aldri sende premien som jeg skulle gi til ei heldig jente, siden de sa ja til at jeg kunne ha en konkurranse her på bloggen. Det var skikkelig NEDTUR! Pappa hadde også bursdag så det ble familieselskap med pizza fra elmirs og besøk av kjæresten. I slutten av måneden hadde vi russedåp og det var starten på en hærlig russefeiring. Fantastisk! Hadde også en “makeover” sammen med Frida på N.H. Lied, søteste Helen Sævik var den som sminket meg, og du er så utrolig flink! 

Mai var en helt amazing måned, hadde russetid sammen verdens hærligeste russgjeng og klasse, fant på mye sprell sammen med vennene mine, og vi gjorde kjempe mange knuter, var opptatt flere timer om dagen bare for å gjøre en eller flere russeknuter. Vi var en liten gjeng – meg , broren min, Lene og Henrik. Jeg var også edruruss , og russefeiring var fin. Mange bilder fra den mnd, var vel den eneste mnd jeg tok med kamera mitt på skolen også. Hadde en uforglemmelig russetid og avsluttet den med frokost hjemme hos bestemoren til Lene, ei søt og snill dame som hadde disket opp med kjempe god frokost. Kongefamilien var også besøk i Fosnavåg 🙂

Juni var tiden for skriftlige og muntlige eksamen, hadde skriftlig hovedmål og kom oppi trekkfag nynorsk – hadde også naturfag muntlig i trekkfag, ble utrolig glad når jeg kom opp i Naturfag , favoritt faget mitt! Fikk sommerferie før alle andre, og det var hærlig med ekstra sommerferie – siden jeg også skulle ha full jobbhelg under maritime sommerdager, så det var en gledelig nyhet både for meg og de på jobben. Etter maritime sommerdager var jeg skikkelig utslitt, og sov dagene etterpå uten om jobben og bloggingen. 12. Juni gjorde jeg det største sjokket som jeg angrer på den dag i dag, jeg hadde bestilt time hos frisøren og klippet håret mitt sykt kort, også fordi det var utrolig slitt og det trengte, men jeg savner det virkelig!

DEL 2 JULI – DESEMBER KOMMER SNART

Hei og god kveld! Startet dagen hos kjæresten, så har jeg vært hjemme nesten hele dagen vært fylt med familiemorro, og det har vært overraskende gøy! Har spilt både ticket to ride og scrabble med familien i dag + spist pavlova kaken som ble laget idag. NAM!
Det har vært deilig med en skikkelig chilledag! Men jeg er ihvertfall heeelt utslitt.  Skal bli utrolig deilig med en god natt søvn.

 Ikke spise unødvendig usunn junkfood.

 Få langt og sunt hår.

 Prøve å begynde å trene (igjen)

 Få bra karakterer og være flink på skolen

 Bruke penger på en ting jeg virkelig vil ha i stede for å bruke masse penger på småtteri som aldri blir brukt uansett.

 Legge meg tidligere, så jeg ikke er så trøtt på skolen.

 Spise sunnere.

 Være med venner og være sosial. 

 Gjøre bloggen interessant både for meg å mine lesere.

 Være mye sammen med familien og kjæresten min.

 Tjene penger og jobbe sammen med hærlige kollegaer.

 Ta MASSE bilder

 Ikke bry meg om hva andre syns, og gjøre det JEG vil gjøre, uten at noen skal ødelegge det.

 Ha masse outfits

 Være positiv

 Smile mer.

 Ta mer initativ

Hei og god morgen!  Vel, i dag er det lørdag, men det føles som det har vært søndag i flere dager nå. Har bare slappet av de aller siste dagene uten om når jeg har vært på jobb, men det er hvertfall utrolig deilig. Forresten så stod jeg opp for en liten stund siden, og nå sitter jeg her og spiser frokost. ♥ FERIE ♥ og jeg har bare på meg  koseklær og sminkefritt ansikt i dag, ekstremt deilig! Skal jobbe ikveld også, så har jeg fri resten av året, så det blir ekstremt deilig med familietid og kjærestekos.


Foto: Hanne E. Lia , Objektiv : Canons EF 50mm (portrettobjektiv)

Edit: Innlegget skulle vært postet før idag!  Men måtte fyke avgårde på jobb tidligere enn vanlig! 

Ofte får jeg spørsmål om hvorfor jeg blogger, og det er et spørsmål som de fleste bloggerene får. Alle svarer sikkert det samme og da sier de fleste at de blogger fordi det er morsomt, at de liker å skrive og få tilbakemeldinger fra leserne sine, jeg må nok si at jeg svarer akkurat det samme som alle andre. Men når jeg tenker på det , hvorfor i alle dager blogger jeg? 

Jeg elsker å blogge. Det har vært en del av meg siden jeg var 16år, og jeg elsker å skrive og ta bilder. Vi bruker mye av fritiden. Jeg som blogger må ta bilder, og de må helst ha god kvalitet. Også skal jeg skrive bør det være interessant og humoristisk så folk skal lese akkurat MIN blogg. Også er det en god fordel at du har et fint design, som er oversiktelig. Også er det jo det å finne ut hva man skal blogge om. Men så er  blogg.no super, og en hobby som egentlig starter først som et tidsfordriv. 

 

Forhandsskrevet innlegg – er nok på jobb folkens!

Det er kjempe lenge siden sist, så derfor fyrer vi løs med en spørsmålsrunde! Spør om det dere lurer på, så skal jeg svare så godt jeg kan, og svar på del 1 kommer i løpet av uka. Det blir enten video eller innlegg (det kommer helt ann på hvor mange spørsmål) .. ♥♥

For dere som lurer på hvor premien som dere har vunnet i julekalender 2012 blir av .. så kommer de snart , enten så kommer de i romjula eller ut på nyåret. Siden det er så ofte stengt i alle butikkene disse dagene, så er det ikke alltid like enkelt å få postet pakkene / brevene osv. Men de som mangler premien sin er : Johanna A og Susanne Bigset. Premiene blir sendt om ikke så lenge – MEN de kommer! 

Fotograf : Hanne E. Lia , bloggen finner du her . Linse brukt er Canon Lens EF 50mm 

Hvor kjøpte du selvutløser fjernkontrollen din? netonnet

Vil du endre rommet ditt? Det er ofte jeg har ville endret på sengen hjemme, men det er umulig.

Hvor mange venner har du på facebook? 535

Hva ville du sagt om fans sendte deg gaver i posten? hadde blitt veldig rørt, over hvor snille lesere jeg har (om det ha skjedd)

Hva slags mobil har du? Samsung Galaxy Y.

Er du god i nynorsk? Om dere har det på skolen? Nja, liker ikke å skrive nynorsk – siden det er “litt” vanskelig å forstå seg på.

Følger mange eldre på skolen din bloggen din? Det vet jeg ikke.

Tegner du bryna dine? Nei, det er helt orginale.

Drikker du kaffe? Nei, om jeg drikker noed med kaffe så må det være kaffe mocca eller kaffe latte. 

Hvor er det du vil reise akkuratt nå? London, New York, Paris

Er du flink på skolen? Jeg mener iallefall det – selvom jeg skulle gjort det enda bedre.

Har du kjæreste? Ja, har verdens beste kjæreste ^^


Lurer dere på noe mer til neste gang?