Søndag.. du har vært perfekt! Rett og slett helt magisk. Temperaturen har ligget på over 20 grader idag også, og vi har grillet i dette fantastiske været, skravlet hull i hode på hverandre og kost oss i hverandres selskap. Samt hadde vi svigers over på grilling på terrassen – samt fikk fjernet et vepsebol problem rett over terrassedøren – vi hadde fått hele tre stykker. Oppdaget de heldigvis tidlig!

Vi spiste også softis litt senere, og det er virkelig lenge siden sist jeg smakte det. Uansett håper alle har hatt en fantastisk søndag.

Riktig god lørdag, mine fine! Jeg har egentlig skikkelig søndagsfølelse i dag ettersom både jeg og mannen hadde fri fra arbeid, og jeg blir egentlig like glad når jeg oppdager at jeg har to hele fridager igjen, hvertfall denne helgen. Har ikke noe spesielt moro på planen i dag, annet enn at vi skal få med oss finalen i Eurovision i kveld sammen med søskenbarnet til mannen, og det er så deilig med helg.

 

Hei mine fine! Jeg føler jeg enda ikke har landet skikkelig etter gårsdagens feiring av nasjonaldagen enda, ettersom det var så fiiiiin! Vi startet hele dagen med å møte opp i Ørsta Sentrum for å se på barnetoget som gikk forbi der vi sto kl. 09.30, etter dette trakk vi oss tilbake å dro opp til svigerinnen min som bor i området for å spise kake og is. Litt senere gikk vi ned til Ørstahallen for å se på all liv og røre som foregikk der, før vi møte min familie som skulle være sammen med oss å se på folketoget som gikk forbi der vi sto kl. 15.30. Deretter dro vi avgårde for å bestille mat på Ørsta Camping, noe som vi gjør hvert eneste år og det er som en fin liten tradisjon.

🇳🇴 🇳🇴 🇳🇴 🇳🇴 🇳🇴 🇳🇴 🇳🇴 🇳🇴

Tenk, nå er vi i mai! Det må være muligens den fineste måneden vi har, selvom April leverte sommervær. Jeg har sett frem til denne måneden, og at mai skulle banke på døren. Mørketiden er offisielt over, og når kan vi bare glede oss over lysere og mildere dager. Ikke minst at gresset blir grønt, og blomstrene springer ut. Det er en helt nydelig følelse, og tenk det er 17. mai om 2 uker. Det er helt fantastisk. Uansett her kommer 10 ting jeg vil gjøre i mai …

THINGS I WANT TO DO IN MAY 

🌷 Inspirere dere med 17 Mai oppskrifter. Jeg har virkelig lyst til å bake noe godt like før 17. mai i år. Om det blir kake, cupcakes eller makroner får tiden vise, men inspirasjonsjakten er allerede i gang. Dere må hyle ut om der har en god oppskrift som jeg kan teste ut.

🌷 Ha friske blomster i leiligheten. Hallo? Vi er i mai. Det er lysere tider – så da vil jeg selvfølgelig pynte opp leiligheten vår med friske blomster. Jeg skal iallfall gå til anskaffelse av en litt 17. mai inspirert bukett rett før nasjonaldagen.

🌷 Opprettholde trening og godtestopp. Førstnevnte har jeg blitt flinkere til, går ofte turer og det gjør så godt for sjela. Sist nevnte har vært tøffere enn jeg trodde, og jeg skal være ærlig – det er ofte jeg gjerne bare skulle tatt en liten sjokoladebit. Selvom det er mye godt av både frukt og grønt i butikkene nå.

🌷 Feire månedens bursdagsbarn, den kjære ektemannen min! Han blir 29 år i slutten av mai, og tenkte vi skulle feire dette ved å invitere familien hjem til oss. Menyen er allerede bestemt. Må jo feire at mannen blir ett år eldre.

🌷 Feire 17. mai hjemme med familie. Både jeg og mannen har fri fra jobb denne dagen, og vi skal nyte det sammen med familie samt vi skal innta årets første softis på selve nasjonaldagen. Ettersom vi bruker å avslutte dagen med god mat – slik vi alltid har gjort på kvelden.

🌷 Dra på årets første båttur? Håper vi kan legge en av dagene til å dra på båttur. Det er virkelig noe for seg selv å dra ut på båttur å fiske. Jeg gleder meg masse til varmere kvelder, med grilling i solveggen. Vi er da selvfølgelig så heldige at både mine foreldre og svigers har båt tilgjengelig.

🌷 Gjøres uteområdet sommerfint, og jeg gleder meg til å nyte fine kvelder ute med både mannen og gode venner. Jeg har formiddags og kveldssol noe som er fantastisk, selvom jeg gjerne skulle hatt sola der midt på dagen også – men slik er det når vi bor på feilside av bygget.  Det skal iallfall plantes nye blomster der ute, få frem puter, pledd, lykter og bare gjøre det skikkelig koselig. Kanskje til å med få i gang grillsesongen. Jeg elsker grillmat med godt tilbehør – det er skikkelig sommer det!

🌷 Ta en skikkelig vårrengjøring.. Leiligheten skal vaskes. Det skal ryddes og målet er å rydde opp i alt rot, sortere i alle skuffer og få meg et bedre system.

🌷 BLI flinkere til å oppdatere bloggen! Selvom jeg ikke kommer til å komme med noe lovnad denne måneden som jeg gjorde sist. Jeg var så gira på å blogge og oppdatere, men så skjedde det noe med den motivasjonen og den fløy ut av vinduet..

🌷 Planlegge sommerferien vår. Det blir to uker med sol og varme sammen med mannen og svigers. Det blir helt magisk. Selvom jeg ikke skal legge skjul på det at jeg skal jobbe store deler av sommeren på sykehjemmet, noe som jeg gleder meg veldig til. Jeg blir aldri lei av å reise på ferie, og jeg får sommerfugler i magen bare ved å tenke på at vi skal ut på å fly.