Da er det bare noen få timer igjen av Februar og skal si det går fort frrrrremover, er første mars i morgen allerede. Og her ligger snøen fremdeles. Jeg begynner virkelig og bli lei av snø.  vår & sommer katalogene har kommet i hus og jeg merker virkelig hvor mye jeg savner sommeren. Herlighet, summer come to me!

Hadde litt kroppspleie etter og ha vært på jobb både i går og i dag, så da tok jeg en sikkelig rens av ansiktet mitt, og har datt et herlig varmt bad, det trengde jeg virkelig, myke opp hele kroppen min igjen. Har gangsperre etter og spille tvspill, går nu ann!

Nå tror jeg skal kose meg sammen med familien resten av kvelden, kanskje det går no bra på tv ikveld, noe som vet om noe bra på tven i kveld?  Jeg hadde tenkt og se åndenes makt sammen med mamma, men det virker ikke som det går i kveld. Jeg som hadde gledet meg virkelig. Kanskje jeg heller leser litt i new moon boka mi?
Hvem vet.  Peace out♥

Heiii dere! Hvordan står det til?
Jeg har et problem, kanskje det er litt stort og kanskje ikke. Men jeg vet dessverre ikke hva jeg skal ha på meg i morgen, har dere forslag? Jeg har i dette tilfelle lagt ut tre antrekk under her. Så vil dere veresåsnille og stemme? pliz!

1 , 2 eller 3?

Jeg tenkte litt selv på 1 eller 3 😉

snakkes♥

Hei dere, siden det ikke er så veldig lenge siden jeg skrev et innlegg med overskrift : inside my closet. Så da tenkte jeg siden dere allerede har fått sett skapet mitt så kan dere også få se romme mitt, det virker kanskje litt tomt, men det er under opppussing fra min side, jeg trenger litt ider, så kom gjerne med tips =)

Her er noen bilderrrr;

Behind the door, is my room! Døren har jeg "designet" selv en dag jeg kjedet meg.


Der hvor pcen og hvor jeg sitter og arbeider til daglig når jeg holder på med arbeid.


Innebygd seng i veggen. Elsker den.


skulle tro jeg hadde en egen "daglig stue" på romme mitt.

Jeg hadde akkurat ryddet romme mitt, så det ser mer ryddig ut enn vanlig.  Snakkes♥

Tror jeg skal inngå en avtale med meg selv at jeg en gang i uken minst skal dra til svømmehallen og svømme litt, jeg har snart vert knappe en time hjemme sammen med familien nå. Jeg, broren min og bestevenninda mi Frida har vært på svømming, det var bare så herlig, merka det var lenge siden!

Nå skal jeg kose meg sammen med familien resten av kvelden, broren min står på kjøkkene og lager mat til oss alle. Tusen ♥ takk verdens beste bror! Han kødda med meg i dag når jeg kom hjem fra jobb om at datan min var ødelagt, jeg ble helt vill i blikket og bare brølte hvaaa!?!?!?  Så jeg sprang til datan og åpnet den og der låg det et en liten konvolutt på tastaturet, det var førerkorte mitt , hell og lykke ♥

bilder kommer i morgen, batteriet til kamera ligger på lading.

Heiiii dere! Skal si det er exstremt kaldt her i dag, gradestokken har vert nedi 11 minus grader, og værre skal det tydeligvis bli i følge nyhetene…jeg vil heller trampe ned foten og si STOPP, jeg vil ha sol og sommer! Hva mener DU?

Dagen min har jeg brukt med og vere på jobb i barnehagen, jeg elsker seriøst og vere der, gruer meg virkelig til den dagen som blir min siste, det er vel om noen månder om jeg ikke husker feil? Men iallefall dagen har vert fullstendig uforglemmelig. Og når det gjelder lappen..så trodde jeg seriøst at jeg bare hadde en herlig og fantastisk drøm i natt til jeg kom ned og møtte på min far, like før han skulle dra ut gjennomdørene for å komme seg på jobb.

pappa; hvilken bil skal du ha i dag?
meg; hva? hæ? jo gul
pappa; hehe, ja. den er grei, kjør forsiktig!
meg; *grubler* , åja. jeg fikk lappen i går jeg!

Slike samtaler fører jeg med pappa før han drar på jobb og jeg er i halvsøvne etter og ha stått opp for og rusle meg forsiktig ned på bade for og ta morgen stelle mitt.

Beklager at jeg ikke har blogger før nå. Jeg har virkelig hatt mye og gjøre i dag , og alt har sluttet med en positiv ending. 

Så dagen startet egentlig ganske så tidlig, vi måtte innom Statoil for og lappe hjulet til bilen vi skulle kjøre, det var no et STORT hull i følge reperatøren og en god kollega♥

Så bar turen vår videre til Ørsta hvor jeg skulle på sikkerhetskontroll med kjørelærren for et nermere skritt mot LAPPEN! Noe som skjedde 10 minutter etter at jeg var ferdig og kjøre med kjørelæreren, som da kom til og bli aller siste gang. Men jeg er evig takknemmelig for at Bondhus trafikkskole har hjulpet meg kjøreopplæringen. Så nå har jeg LAPPEN♥ 

Fikk kjempe mange gode og varme klemmer når jeg kom på jobb i dag, det var så koselig og komme tilbake etter en slik fantastisk formiddag som jeg hadde hatt inni Ørsta, men den som jeg tror var mest nervøs av alle var nåk, ingen ringere enn mamma & pappa! Tusen takk for hjelpen , at dere faktisk har hold ute med øvekjøringen sammen med meg, det betyr ubeskrivelig mye for meg at dere er her og støtter meg i alt og ett!

Snakkes♥

Hei dere!  Tenkte jeg skulle lage et lite innlegg om skapet med det rare i, neida. Eller jeg kaller det jo det siden det mitt kjære klesskap.  Dette er ikke akkurat et normalt klesskap, men det er skap som har akkuart plass til alt jeg vil ha der. Pappa laget dette skapet til meg når jeg pusset opp romme mitt i13-14 års alderen.

Her er noen bilderrr av skapet {inside} :


kanskje den mest rotete hyllen?

Snakkes♥

Her hjemme i stua går det i OL, jeg er kanskje en av de mange , eller en av de få som ikke skjønner noe om OL. Vet bare at det inneholder sport. Men når det først kommer på tven, så blir jeg sittende. Eller er det pga pcen min som står i samme rom som tven.  Nå i kveld har jeg hatt en flott kveld sammen med mamma og pappa, søskene mine er på fredagstreff, mens jeg bestemte meg for og vere hjemme og kose meg, og gjøre litt skrivearbeid som angår jobben ^^

For å virke intressert i OL,så legger med et bilde som kanskje ikke passerrrr….

Om dere kanskje husker så skrev jeg en kveld farmor skulle komme på middag hos oss, det er to uker siden det, jeg glemte helt av og fortelle det selvom det var to som gjettet riktig at jeg hadde klart *trommevirvel* teorien på bil! Jeg trodde virkelig aldri at jeg kom til og klare den selv hvor mye dere har følgt med på bloggen at jeg har lest, men jeg klarte det!  Jeg var i sjokktilstand i flere dager senere, jeg sa til og med til en av mine kollegaer at jeg fremdeles ikke kunne forstå det.

Snakkes♥