Dette er allerede godt plassert i mitt kjøleskap og fryseskap. I gårkveld laget jeg en handleliste og en liten oversikt over middager vi skal ha denne måneden, og dette er noe som jeg skrev i sist oppdatering at det funker supert for oss, og vi kommer til å fortsette å gjøre det fremover hos oss. På dagens middagsmeny dere står taco for tur, så istedenfor å ta fredagstaco, skal vi da altså ha torsdagstaco, og siden vi ikke har spist taco på lenge – så gleder jeg meg kjempe mye til dette 🌮

HA EN FIN TRIPPEL TRUMF TORSDAG, FOLKENS! 

 

God onsdagsettermiddag dere! Denne uken har jeg mildt sagt gledet meg til! For fra å en kalender som tilsvarte avslappning og hjemmekos, til å få en haug med ekstravakter, må jeg si meg meget fornøyd med det. For dere som ikke kjenner meg, så elsker jeg å gå på jobb, arbeide, gjøre noe nyttig og bruke hendene mine – slik har jeg da alltid vært og kommer alltid til å være. Det er meg! Uansett planene for denne uken er så og si klare, og jeg gleder meg til å ta fatt på denne uken. 

Eneste planen utenom jobb, er faktisk å handle inn mat for en måneds tid, og det er selvfølgelig noen som tenker, hvorfor en måned og ikke bare uke for uke? Jeg har av egen erfaring oppdaget at det er lettere å bruke mer penger desto oftere enn drar på butikken, for du handler gjerne det OGSÅ har lyst på og IKKE bare trenger… Så å handle inn for 1 måned i slengen her hos oss funker supert, og vi sparer på dette (selvfølgelig er det mye frysevarer som blir kjøpt inn her).

Jeg har tidligvakter både i morgen, fredag og lørdag! Så alarmen skal ringe hver eneste dag de tre neste dagene kl. 06.15, da er det opp og hopp – og kanskje jeg også tar meg tid til en god frokost før jobb, og det er forresten noe jeg ikke er flink til. Så jeg vil avslutte dette innlegget ved å ønske alle sammen en fin onsdag, og en enda finere uke – håper den blir like fin hos dere som hos meg. 

Vi sees igjen litt senere, stor klem fra meg!

God onsdagsmorgen, dere. Etter en deilig juleferie, er det virkelig på tide å finne tilbake til de normale rutinene mine igjen, men hva er egentlig de og når kommer jeg tilbake til dem? Selvom vi kanskje gjør de samme tingene enten det er en vanlig hverdag, helg eller ferie blant annet så er det noe med det å komme tilbake til “normalen”. Normalen for meg må være å jobbe på jobb, styre meg selv i eget hjem og bare nyte dagene fult ut som om det skulle være den siste, dag for dag. Vi har jo egentlig kommet godt i gang med året, og jeg tenkte jeg skulle dele noen av mine mål for denne måneden med dere og kanskje dere også får en ide til å gjøre det samme? Jeg sier ikke at jeg kommer til å gjennomføre alle målene, men vertfall prøve og gjøre dem på best mulig måte. 

√ Sortering av klesskap. Klær med hull skal kastes, klær som ikke passer skal gies bort og listen er ende lang og jeg håper på å få litt mer oversikt, da jeg har tenkt å prøve å gå hele 2021 uten å kjøpe nye klær uten mål og mening. Selvfølgelig er det virkelig krise så kjøpes det som trengs.  

√ Trening. Gå turer i skog og mark er balsam for sjelen – og det er så deilig å kunne gå ut å få frisk luft når en er “innestengt” det meste av dagen (selvfølgelig er det et valg jeg har tatt selv nå i kulda). Jeg har vært flink tidligere til å trene (i perioder) og håper nå på en god treningsperiode. 

√ Spare. Spare. Spare. Jeg må nok si meg selv i mot her, og jeg mener dessverre at vi bruker nok alt for mye penger ( og når jeg sier vi mener jeg egentlig meg). Tenker allerede å begynne denne måneden og legge av diverse penger til de ulike kontoene ( BSU, fond, aksjefond og sparekonto).

√ Sosiale Medier. Oppdatere både instagram og bloggen daglig. Har forresten 3 instagram kontoer jeg organiserer (alle er mine). Jeg var veldig flink tidligere på å oppdatere både instagram og bloggen, men det ramla litt av lasset når vi gikk inn i et vanskelig år. 

√ Brettspill! Spille ulike brettspill sammen med mannen min, vennene mine og familien min. De gode gammeldagse spillene som monopol, forsvinnende diamanten, ticket to ride osv. 

Utforske naturen sammen med mannen min, det er noe jeg har lyst til å gjøre og ta med videre. Vi var faktisk mer ute i 2019, laget mål og grillet pølser. Det er noe jeg vil prøve å få gjort mer av.

Håper Januar har behandlet dere fint så langt, og at den bare blir enda bedre! 

Hei på dere gode, tålmodige sjeler! Har dere hatt en fin start på den nye uka? Det har jeg! Jeg var på arbeid i går, og idag har jeg fri. Det er egentlig litt deilig! Dagen idag derimot har gått til å rydde ut julen og vaske gulvene, og det som hører til en stor rengjøring her når jeg setter i gang med det.

Det er både deilig og trist når jeg rydder bort julepynten. Den deilige følelsen er at jeg får vasket og ryddet slik vi får et frisk start i år også. Så jeg føler jeg har fått en skikkelig pangstart på denne uken, og jeg har ekstravakter i hjemmesykepleien de neste dagene og de skal jobbes med glede. 

Håper at uken har behandlet dere fint, og at resten av uken blir enda bedre 

“ÅRET 2021 BLIR BEDRE ENN ÅRET 2020”

Dette er virkelig et år som ikke har vært verken mitt eller noen andre år på mange måter. Husker at i starten av 2020, så var jeg sliten og lei av året som hadde vært og gledet meg til å ta fatt på det nye året, og det er jo den samme holdningen du har i slutten av vært år, men verken jeg eller noen andre viste hvordan dette året kom til å bli, men nå har vi fått oppleve det verst tenkelige. Jeg var så innstilt på at i 2020 skulle bli det beste året og at jeg skulle bare gå i en bakke med oppturer. Dette målet startet vi med allerede i begynnelsen av året, men det stoppet brått opp allerede 12 mars når hele Norge gikk i lockdown. For herreguuuud for et år det faktisk har vært – året vi kan se tilbake på som en lærepenge, der familieforhold ble enda viktigere selvom vi ikke kunne være med hverandre – så måtte vi finne andre alternativ å være sammen på. Likevel har vi klart å få til et fint år sammen med de vi er glade forskjellige måter, vi har vært færre sammen og vi har vært mer ute under åpen himmel. Selvfølgelig er jeg glad for at 2020 snart er over og vi kan faktisk si at vi har overlevd dette forferdelige året som egentlig skulle bli så bra!

“2021 MAKE IT A YEAR TO REMEMBER” 

Jeg er helt sikker på at 2021 blir bedre enn 2020 på mange måter. I år har jeg valgt å ikke ha noen nyttårsforsetter, og det eneste jeg ønsker er å få en ekstremt fint år med mange fine oppturer sammen med min kjære, vår familie og våres venner. Jeg ønsker at jobb skal gå bra,  at jeg får flere ekstravakter i hjemmetjenesten og at jeg gir enda mer av meg selv både på privaten og her på bloggen. Så mitt spørsmål til dere er hvordan har 2020 vært for deg? Er du like gira for å starte det nye året 2021 som jeg er? Året 2021 starter allerede på idag, selvom jeg føler at vi ikke starter året skikkelig før 4 januar når det blir tilbake til jobbing og normale rutiner. Jeg gleder meg til å se hva 2021 vil bringe, og hva den har å by på! Stor nyttårsklem fra meg til dere! Så snakkes vi inni det nye året min venner. 

JEG GLEDER MEG TIL Å DELE 2021 MED DERE 

🎉 GODT NYTTÅR 🎉