I dag har mamma bursdag, og det skal selvfølgelig feires med brask og bram *HURRA* Mamma er en helt fantastisk person. Hun tenker alltid på alle andre før seg selv, og er kjempe snill og omtenksom. Hun er veldig smart og vet ALT som er verdt og vite (iallefall det som ikke jeg vet), og jeg har lært mye av henne opp gjennom årene som har gått. JEG ER GLAD I DEG! ♥

Da jeg var liten likte jeg alltid og hjelpe mamma med å rydde, selvfølgelig det gjør jeg fremdeles. Men en krøkes tidlig! Jeg var mammas lille prinsesse, selvom jeg kanskje var mest pappas lille prinsesse, men denne dagen og innlegge handler om DEG. Du er verdens beste mamma, mitt forbilde og min bestevenn. Du er den som har støttet meg gjennom alle disse årene inkl. familien. 

De siste to årene har vi blitt veldig like på stil og meninger, og jeg er glad for å ha arvet så gode egenskaper fra en så god mamma som deg! Vi liker for det meste det samme inkl. tv-programmer og tv-serier. Du er og vil alltid være en av mine bestevenner! 


Jeg håper du har hatt/får en kjempe fin bursdag sammen med alle oss som vil feire deg i dag, at du får et fint dag sammen med familien , mange hilsninger og kanskje noe ekstra i hånden!  Du er den beste mamman i hele verden som jeg noen gang kunne sett for meg , du betyr så ubeskrivelig mye for meg. Jeg føler meg som verdens heldigeste datter som som har deg som mamma!

 

 GRATULERE MED DAGEN ♥

Heisann dere! Er bare innom bloggen en kjapp tur før jeg finner sengen. I morgen har jeg også fri fra skolen faktisk, så da går hele den dagen til lesing av eksamen og på kvelden har jeg heldigvis kjæresten på besøk, så da blir det kos med Sinnasnekkeren på Tven. Det å kunne slappe av på kveldstid sammen med familien og kjæresten er en belønning i seg selv når en leser til eksamen på dagtid. Heldigvis er eksamen om 5 dager og da blir det andre ting å lese på som belønning – skulle egentlig tro jeg vil legge bort alt av bøker, men slik er livet og jeg kan ikke ta pause før jeg får juleferie. 

HVA HAR DERE GJORT PÅ I DAG? 

Hei dere! Nå skal jeg snart finne sengen etter både skole og arbeidsdag på jobben! Ettersom jeg har fri fra skolen i morgen blir det eksamenslesing som står øverst på listen. Det er under en uke til jeg har eksamen, og det er viktig at jeg gjør mitt beste, dere!!! Siden jeg fikk vite når jeg skulle ha eksamen – har jeg hatt en fantastisk kjæreste som har hjulpet meg gjennom det hele og gitt meg et spark når det kommer på lesefronten, og det har jeg vært evig takknemmelig for! Nå skal jeg finne sengen så vi snakkes ☺

HVORDAN HAR DAGEN DERES VÆRT? 

Da var nok en skoleuke i gang, den er forferdelig for min del. Selvom jeg har fri onsdag til fredag, innholder disse dagene skolerelaterte gjøremål, så får altså ikke så mye fri som jeg trodde. Skole er sikkert et av de temaene som jeg skriver mest om her på bloggen og har gjort det de tre siste årene, men er ikke lenge igjen før jeg blir ferdig utdannet og klar for å søke jobb til våren.

Akkurat nå sitter jeg hjemme hos kjæresten min, og arbeider med lekser og forberedelser til eksamen i neste uke. Han er da ikke hjemme nå siden han er trommelærer på kveldstid. Så mens han er på jobb – blogger jeg litt for dere og gjør lekser. Snakkes 

HVORDAN HAR DAGEN DERE VÆRT OG HVA HAR DERE GJORT PÅ I DAG?

Hei og god søndag dere! Hvordan har søndagen deres vært? Dagen min har vært helt fantastisk fra morgen til kveld. Dagen startet like tidlig som klokken 09:00, og selv med ikke mer 4,5 time med søvn. Broren min disket opp med en god frokost, siden vi hadde gjester på besøk. Når klokken nærmet seg 14:00 var det klart for det mest spennende for oss denne søndagen, og det var at familiene våre skulle møtes på familiemiddag på Restaurante Fosnavåg Brygge. De timene vi var på restauranten fikk vi utrolig god service fra verdens koseligste servitrise og maten var himmelsk både hovedrett og dessert. Det var gøy og vi koste oss, dere☺

.. resten av kvelden skal vi slappe av og kose oss med noe på tv-skjermen og finne sengen senere når åndenes makt er ferdig☺

 

HÅPER ALLE HAR HATT EN FIN SØNDAG
HVA HAR DERE GJORT PÅ I DAG? 

 

Idag satt jeg meg opp et mål som jeg skulle gjennomføre og det var å lese til eksamen. Uansett hvor kjedelig jeg syns det er, så må det faktisk gjennomføres. så dagen har virkelig gått i ett kjør. Føler jeg også klarte å nå målet med å lese flere bøker fra listen. Jeg er godt i gang med lesingen og det er greit med repetisjon uansett hvor travelt jeg har dette skoleåret. Når har du eksamen?

….. senere på dagen kom kjæresten på besøk. Han skal være her helt lørdag og det er helt fantastisk å være sammen med han. Nå på kvelden kommer vi til å ta det rolig og slappe av foran tv-skjermen sammen med familien. Skal også se på Sinnasnekkeren, sammen med familien min – det er alltid utrolig koselig å være sammen med hele gjengen.

HVA HAR DERE GJORT PÅ I DAG? 

Hei og god mandag! Har dere hatt en fin start på uka? Det har hvertfall jeg, eller foruten at skoledagen har vært lang og kjedelig. Det eneste som var oppmuntrende denne skoledagen var å spise en god lunsj fra kantina med bestevenninna mi, Karianne ☺☺☺ Selvom skoledagen var lang og kjedelig, var forelesning vi hadde om spennende spesielt når vi hører om “lærende organisasjoner”

Skoledagen sluttet av 15:00 …. og der var vi allerede halvveis på dagen. Selv om skoledagen er ferdig betyr det ikke at jeg er langt fra ferdig med skolearbeidet. Det som har blitt normalt dette skoleåret, er at alt skal bli ferdig fort og det er enkelt at det kræsjer med alt det andre som også skal leveres inn til samme tid. Vel uansett, vi snakkes senere nå skal jeg være flink student å arbeide litt med pensum og forberedelser til morgendagens neste forelesning. Vi snakkes senere, dere ☺☺

HVORDAN HAR DAGEN DIN VÆRT? HVA SKAL DU I KVELD? 

Denne søndagskvelden er en skikkelig kosekveld sammen med kjæresten og familien. Denne søndagen har også vært slik som alle søndager burde være. Bare ligget i sengen å sett på en felles tv-serie som vi liker, og må virkelig fortelle at det har vært utrolig deilig å kunne slappe av slik før jeg starter på en hektisk uke med skole og jobb.

Denne søndagskvelden har også vært litt annerledes, og vi valgte å avslutte denne søndagen med en tur på kino for popcorn og brus, og ikke minst en god film. Valget av film var enkelt siden vi hadde hørt så mye om den når den først begynte å rulle på skjermen ☺☺ Det å tilbringe søndagen sin sammen med familien, er noe av det beste jeg vet. Nå avslutter vi kvelden med pizza før en ny uke starter i morgen! Kvalitetstid med familien er noe av det viktigste ☺☺ Har dere hatt en fin søndag, alle dere? ☺

HAR DERE SETT FILMEN “BØLGEN”? 

 

// sponset produkt

For noen dager siden mottok jeg disse London Retro Euston Sort tilsendt fra sunglassesshop. Disse brillene mener jeg er perfekte til både mann og kvinne, som liker denne stilen av solbriller. Med solbrillene følger et etui som jeg mener er søtt og vintage ❤ ❤ 

Prisklassen på solbrillene ligger mellom 500-1100 kr, og har god kvalitet. På nettsiden til Sunglassesshop står det “London Retro Euston fanger looken til aviatoren på 60-tallet. Den er lettere å bruke enn den tradisjonelle aviatoren, og Euston er et enkelt valg for hverdagen UV400 glass”. Noe som jeg mener at passer både med kvaliteten og beskrivelsen på disse solbrillene, og de er fine! Dette er forresten bare et av mange par fra London Retro serien, og vis du ønsker å se flere fra samme serie så finner du dem her

Selv om solbrillene er sponset av sunglassesshop så er dette min 100% egne meninger, og jeg syns de er stilige – gleder meg til å bruke disse mye fremover, selvfølgelig kommer jeg til å bruke disse selv om kanskje solen ikke skinner gjennom vinduet. 

  

HVA SYNS DERE OM SOLBRILLENE? 

September er her, og planleggeren er allerede fylt opp med ulike gjøremål som skal gjennomføres denne måneden. Denne måneden er ikke lik de andre månedene, og dette er også den ene måneden som jeg vet jeg har mye å gjøre, hvis en ser bort fra skolearbeid. Denne måneden kommer til å skape minner og glede. Jeg vet selv at jeg må legge meg i hard jobbing for å få det jeg fortjener, spesielt når det gjelder skolegangen min. Jeg går selvfølgelig siste året på Høgskolen. Dette året er det viktigste.

MÅL FOR SEPTEMBER

  • Ha vertfall en kjærestekveld i uken sammen med kjæresten! Bare det å være sammen med kjæresten min gjør en kjærestekveld perfekt for meg. Men å se på film sammen slår heller ikke feil. 
  • Prøve å ha minst to treningsøkter i uken? Enten det blir en løpetur på tredemølla, en fjelltur eller styrketrening. Kanskje jeg selv må lage meg et treningsprogram, og dette er også noe både jeg å kjæresten kan gjøre sammen, ikke sant
  • Hyggestund sammen med familien. Alle sammen har mye å gjøre til forskjellige tidspunkt, så det er nesten bare med middagsbordet vi ser hverandre, enten er vi på skole eller jobb – så det å prøve å litt mer familiekos, vil ikke slå feil! 
  • Kjøpe meg en maxikjole, som jeg kan bruke i bryllupet til bestevenninnen min. 
  • Være en flink student – hvor jeg mener med dette er at jeg skal være forberedt til hver en eneste forelesning. Ikke gjør ting i siste liten, jobbe med lekser ved siden av og  få et skikkelig system på lesing og innleveringer. 
  • Ikke spise godteri mandag til torsdag hver eneste uke i hele september, både jeg og kjæresten min har et mål om at dette skal akkurat vi klare å gjennomføre sammen! 
  • Være en flink blogger! Oppdatere bloggen langs med, og ikke bli borte fra bloggen i lengre perioder. 

 

HAR DERE NOEN MÅL FOR SEPTEMBER ?