Nå er jeg stuptrøtt, men det hjelper ikke. På jobb må man. Huff, vil ligge i senga og sove!  Nå skal jeg snart spise frokost før jeg må skynde meg. Vi blogges! Ha en fin dag!

Nå tar jeg natt, er sliten og trøtt. Ikke så merkelig siden det har gått i et i hele dag, men sånn er det. Dagen har vært herlig ikke minst, nå fra 19 – 21:30 har jeg vært på korøving. Michelle bestevennen min har vært med på korøving i dag, og det har vært utrolig flott.

Hvordan har dagen din vært ? ♥

Eller kanskje ikke … er trøtt og ville egentlig bare bli liggende under den varme og deilige dyna resten av dagen. Men det går ikke opp i “dagens planer”. Jobb står først på lista (as always) og det er bare herlig og ha noe fast og gå til hver morgen. Men nå står frokost for tur, før jag åker till arbetet..

Ha en fin dag, snakkes ♥

Hey you guys! Har hatt en rolig dag, på en søndag. Jeg elsker søndager! Sløving. Hele dagen. Farmor har vært til middag hos oss i dag, koselig! Som jeg skrev på bloggen i går hadde mamma bursdag og farmor har også hatt bursdag. Har sett camp rock 2 på dvd med Hanne. Har også vært på biltur sammen med familien, og hadde selvfølgelig med speilrefleksen for og se om jeg fant noen herlige motiv på en så fin høstdag som denne her.

 

Hva synes dere om bildene?

Jeg leser en del blogger,men de fleste er på topp 40 på topplisten,blogger som allerede er “funnet”. Har lyst til å lese flere blogger, og da er jo en gylden mulighet for dere å få en leser til! Så skriv gjerne bloggadressen din her, så jeg kan ta meg en titt innom. Jeg får desverre ikke kommentert alle, det har jeg ikke tid til, men jeg er innom hver og en av dere, og tar meg en titt!

skriv bloggadressen, så vil du kanskje få en ny leser 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cubus skjørt | spar kjøp bluse | konfirmasjonsgave smykke

Hej Hej Hallå Bloggen. Kosedressen er på, sminken er av og tøfflene fra Polen har blitt datt frem. Deilig og varme på kalde høstkvelder. Solen har vært fremme etter en regnfull uke.

Vil gratulere min kjære mor med dagen, og håper hun har hatt en uforglemmelig dag ♥ og at du har fått det du ønsker deg,  jeg er kjempe glad i deg ♥

Heiaaa:-) Jeg er på vei til å legge meg. Dagen har vært lang, men og herlig. Fått mye ut av dagen i dag. Vært med venner jeg ikke har sett på lenge, ellers bare hatt det gøy. Har da derimot blitt minimalt med blogging i kveld, så vi får snakkes i morgen. Da er jeg tilbake med kanskje noen godsaker, who knows? Vi snakkes mer i morgen .. natta ♥


Hvordan har dagen vært?

Det ble null blogging på meg i går. Fant på så mye annet tull, at jeg glemte av helt å blogge, selv om bloggen var innlogget hele kvelden fikk jeg bare frem noen få ord. som Hei eller god kveld. Så kom aldri noe lengre med det innlegge, så satser på det jeg kommer lengre i dag! God morgen forresten! Sovet gått ? Det har jeg. Men nå må jeg stelle meg litt og sånn før jeg skal på bading med klassen min, Ha en fin dag i dag alle sammen. Så snakkes vi ♥