God morgen, god dag og sist men ikke minst god kveld/god natt ♥
Dagen i dag har vært som mandager flest, jeg har vært på jobb {ekstremt koselig} og jeg har selvfølgelig vært på korøving sammen med verdens hærligeste gjeng noen gang! Det er snart julebord og julekonsert med koret, og det gleder jeg meg veldig!

Jeg har og tatt med noen bilder fra i dag, det er sikkert litt juks, men det var et hærlig snøvær her hjemme i dag, mens jeg var på jobb, så jeg fikk mamma til og ta noen bilder mens jeg var på jobb. Sendte melding hvor jeg beskrev:
"kan du ta noen snøbilder for meg (a)?"  Når jeg kom hjem lå snøbildene på kamera mitt. Tusen takk mamma ♥
pb303688

pb303691

Når familien nå dro på besøk til farmor så fant jeg ut at jeg skulle ta med meg speilreflekscamera mitt og ta fikk jeg tatt en utrolig fint bilde av julegranen her i bygda, selvom det kanskje ikke ser ut som en julegran da, men lysene ble veldig fine på bilde. Og til mitt store håp, så håper jeg virkelig at vi har vann i springen i morgen, så jeg slipper og få mamma til å kjøre meg tidligere på jobb for å komme meg toalette. Ønsk meg lykke til ♥

pb303692

Nå skal jeg legge meg, er veldig trøtt! I morgen skal jeg åpne den første pakken i adventskalenderen min her hjemme.

Noen av dere som får adventskalender med pakker hjemme?

God morgen dere.  Klar for en ny skoledag/arbeidsdag? Jeg er klar! Nå skal jeg snart stikke ut av døren sammen med mamma, hun er sjåføren min i dag siden vi skal bruke en større bil enn den jeg bruker og kjøre, pga at det er veldig mye snø her ute, etter min mening!  Jeg kommer ikke hjem før ca 16:15 , så da er det middag, og da er det mange forskjellige fritidssysler og drive med. Men vi får jo se hvordan det ender!

I hele natt virker det som det har snød en god del her og det er hærlig , etter min mening. Men i følge min søster så er det ikke kjekt at det er snø ute her når hun skal ta bussen. Men jeg gleder meg, jeg må iallefall ha med ekstra klær i barnehagen i dag, så da stikker jeg nå så jeg får fiksa det og putta det oppi sekken.

setter jeg i gang en spørrerunde, send inn alle spørsmålene dere årker og sende inn. Jeg svarer. Men hvordan jeg svarer er en overraskelse!

rd nese

Veldig brune øyne, skal jeg si..

 

Sett i gang og spørr 🙂

 

Har kanskje vist en god del bilder av kjolen nå, men tenkte siden jeg nå har funnet de perfekte skoene, så at jeg kunne legge ut enda flere bilder, gjør vel ikke noe =) ?  Mamma tok bilderrrr av meg i går, så her ser dere resultatet. Mamma er rett og slett en proff fotograf i følge meg selvfølgelig.
synes om skoa

HVA SYNES DERE OM SKOENE?

rosa

Skinntights fra ginatricot & jakke og topp fra bikbok

Tilbake til og være pappa`s lille jente igjen! Pappa spurte meg fint om jeg ville henge opp julegardinene før mamma kom hjem fra jobb, og jeg har jo aldri gjort det før så da tenkte jeg at det måtte være en gyllen sjanse til og lære og henge opp gardiner! Her kommer noen bilder:


ja, hadde ikke verdens beste ansikt, men who cares =)

Hærlig! Snart nærmer julen seg med storm skritt, selvom jeg enda ikke er ferdig med alle julegavene som jeg skal gi til mine venner og familie. Adventstaken og julestjerna har kommet på plass i vinduet i stua, og jeg har også fått min egen adventstake i soveromsvinduet mitt! Dette er den beste tiden. Og i dag når jeg våkna opp etter en hard natt såg jeg ut av vinduet og det var helt hvitt! Hærlig!

Når mamma kommer hjem fra jobb skal vi ha deilig julemiddag, så det blir ikke før i 5 tiden, siden mamma er ferdig på jobb klokken 4! gleder meg.

Hei dere. Nå har jeg nettopp våknet etter lang og hard natt, jeg sovna ikke før klokka var 01:15, sov helt til klokka var 04:15! Skjedde noe i natt som jeg velger og ikke nevne på bloggen. Jeg fikk ikke sove, for jeg bare lå og tenkte, hadde sikkelig problemer med og få sove. Sovna vel etter det med lysen på fult,  våkna når mamma kom inn og spurte om alt gikk bra med meg for hun hadde hørt meg gråte i søvne, noe som jeg selv ikke hadde fått med meg at jeg hadde gjort!

meg og hanne
I går tok vi som sakt julebilder både ute og inne! Så jeg legger ut et bilde!

Jeg møtte på to gode venner i går Marlene & Ole-Daniel, det var koselig og se dem igjen selvom jeg sto i full uniform og bare kosa meg.  Det var koselig at noen jeg kjente kom inn og prata med meg, det kunne bli litt kjedelig i lengden når jeg var ferdig med at som skulle bli gjort før jeg er ferdig med en arbeidsdag, men nåk om det!  Det var iallefall koselig og møte på Marlene & Ole-Daniel ; besøk bloggen hennes: www.lifeless.blogg.no =)

God morgen eller jeg bør vel heller si god dag, siden klokken er passert over 12!  Har vært travelt opptatt med mine fritidssysler. Mamma fant ut at hun ville ta julebilde til familien, så da var det på med både ytterklær og finstasen. Så nå har jeg vært med og ta søskenbilder og ensligebilder.   Ellers  i dag så har jeg vel egentlig bare ligget med puta på hode og bare sett på ei kasse som vi kaller fjernsyn her hjemme! Men nå skal jeg spise middag så vi snakkes ♥ kos dere videre idag!

"De innsamlede midlene fra Rødnesedagen går til barn som lever i frykt for vold, overgrep og død, og som sviktes av sine nærmeste. Til de barna som har opplevd ting selv voksne burde slippe, og til barn som aldri har fått lov til å være barn." www.rodnesedagen.no

For det første så har jeg lagt merke til alle reklamene som går omkring på tven i og med at på søndag er det "den røde neste dagen" Så i dag når jeg og michelle var innom meny og skulle gå og betale i kassen, så såg jeg rett ned i gulve trodde jeg selvfølgelig da og da såg jeg den lille søte pakken med en rød nese, så for og gi min støtte til aksjonen: redd barna så var jeg så snill og kjøpe en rød nese. Mamma sin reaksjon var : du ser som en liten klovn! men det er jo sant da så!

Så har du ikke kjøpt rød nese så anbefaler jeg at du gjør det ; her i fosnavåg kan den vel kjøpes bare på meny og apotek1. Anbefaler!
klovnengunnnis
HUSK
"rød nese dagen" , søndag 29. november.