Mens både medruss og venner er ute og fester natt til 1. mai , sitter jeg hjemme og koser meg sammen med familien, og vi ser på hodejegerne, det er en av favoritt filmene mine etter twilight-sagaen. Skal være sammen med venner i morgen, det blir bra.

har du planer for kvelden?

Jeg aner rett og slett ikke om tentamen gikk bra eller dårlig. Klarte jeg oppgavene og holdt meg til tema tror jeg det vil gå veldig bra, hvis jeg ikke svarte på det oppgavene ba om så gikk det veldig dårlig. Blir alltid like nervøs for å se om jeg misforstod eller skjønte det, hahah.

Har dere begynt med tentamen eller er dere ferdige?

Før russedåpen på torsdag tok vi vår første russeknute. Denne gangen var det meg, broren min og Henrik, vi måtte fylle bensin uansett på bilen som vi kjørte til russedåpen så vi tok 3 fluer i en smekk og fylte bensin på bilen 3 ganger for også betale bensinen med 1kr. Stakkars mamma som var på jobb, hun fikk hele butikken full av russer fra HERØY VGS etter at vi dro derfra.

“Fyll bensin for 50 kroner, og betale med 1 kronara (russeknute nr. 113)

 

Skoledagen på Fredag gikk bestevenninna mi, Lene rundt meg i hundebånd, som også er en av russeknutene vi har bestemt oss for og gjennomføre, det er jo så utrolig gøy å dumme seg litt mer ut enn hva en gjør til vanlig, ikke sant? Ikke at en har en grunn til og dumme seg ut, men du er jo russ kanskje 1 eller 2 ganger i ditt liv (si 3 da .. vi du teller med rosaruss i barnehagen). Mitt tilfelle er det 2 siden jeg har vært både svartruss og  rødruss. Forresten så har vi 1 svartruss på hvor skole 🙂

“Gå med en annen russ i band en hel skoledag” (russeknute nr. 13)

“gunnnis og extra”

 

Fotograf : Hanne E. Lia , Kamera : Canon EOS 550D

De aller fleste russeknutene jeg skal delta på kommer jeg til å dele med dere her på bloggen, utrolig gøy å se tilbake på all “faenskapen” som blir gjort i russetiden. Dermed blir det flere innlegg om dagen, dessuten så er det utrolig gøy og sosialt med de andre i klassen, jeg er da så utrolig heldig å gå i verdens beste klasse, 3PB. Så mange av russeknutene som blir gjort – gjør vi sammen i klasserommet! Både morsomt og sosialt (sosial samvær). Jeg har også verdens herligste venninner i klassen min og det gjør så mye gøyere og være russ (for dere som ikke vet .. jeg var svartruss i 2009/2010. (tror jeg det var….)

  “Sitte under pulten en hel skoletime” (russeknute nr. 32)

 

Beklager veldig for at det ikke ble oppdatering på bloggen i går, når jeg var hjemme fra skolen gikk det til og gjøre seg klar til en awsome russefering med alle mine kjære medruss og klassekamerater. Kvelden i går var en stor SUKSESS! Hadde det jo helt fantastisk på russedåpen, og vi alle ble døpt og alle fikk russenavn. Feiring var helt ekstrem, og dette er nok en russedåp jeg aldri kommer til og glemme. Var også noen blogglesere som kom bort til meg, utrolig koselig! Forresten dere fikk ikke russekort.


Herøyruss: Rebekka og Hanne, Ulsteinruss: Thea, Marthe Sofie og Janett.

Gleder meg virkelig til fortsette en fantastisk russefering sammen med verdens hærliiiigeste HERØY VGS!

/ nelly.com bukse / exit dongrijakke / hm topp / skoringen converse / glitter øredobber /

hva syns dere om antrekket?

Jeg får ikke muligheten til å blogge to-tre innlegg idag, jeg må lese på en norsk prøve som jeg skal i morgen + jeg må gjøre ferdig en analyse i norsk som skal leveres inn på fredag! Derfor begrunnelse for mitt fravær på bloggen i går. Skolen kommer foran bloggen fortiden, snart er det tentamen og eksamen og jeg må gjøre det bra for og få studiekompetanse til sommeren. Så det kommer ikke til og bli noe blogging fra min side. Normalt : lærerene gir oss ekstremt med lekser de siste ukene i skoleåret .. hvorfor egentlig? Det er jo egentlig svært urettferdig! 

Vis det er noen lærere der ute som leser bloggen min, ta rådet og fordel skolearbeidet utover hele året istede for at vi skal sitte med store fjell som står av lekser de siste ukene! Dere gjør det enklere for elevene til og kunne lære mer enn hva de kanskje gjør, og det gjør det enklere for dere selv (retting av prøver, innlevering, osv.) 

SÅ HVA ER DINE PLANER FOR DAGEN?

Er dere ikke enig?