I dag har det vært en helt fantastisk dag, hvor værgudene har vært med oss! Jeg har også fått brukt denne fine dagen til å være i konfirmasjon der vi har feiret den eldste tanteungen min! Dagen var såå fin med masse god mat, fint vær, familie og kaker, dere ♥

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Nå har vi kommet hjem og skal ta kvelden med ro, før det er full kjør igjen imorgen sammen med hele familien! Dette har til nå vært en flott helg og den blir endra bedre! Jeg håper alle sammen har hatt en fantastisk helg! Så snakkes vi snart, dere ♥

HVORDAN HAR DERE LØRDAG VÆRT ? 

Hei dere! I gårkveld laget jeg og kjæresten enda en spennende oppskrift! Vi liker både kylling og frukt, så hvorfor ikke slå de to ingrediensene sammen? Jeg fant en oppskrift på matprat.no og tenkte at den skulle vi prøve ut, og når kjæresten kom hjem så var det på butikken for innkjøp av de ulike ingrediensene til oppskriften. Vi fikk tommel opp fra svigerforeldrene mine, og oppskriften skal prøves hjemme med mamma og pappa, også! 

– Kylling og frukt passer godt sammen, spesielt på varme sommerdager – 

SLIK FORBEREDER DERE OPPSKRIFTEN: 

  1. Pensler kyllingen med sursøt saus, og krydre med salt og pepper! Jeg hadde stekte kyllingen i stekeovnen, på 200 grader i ca. 20 minutter! Smaken ble også mer saftig.
     
  2. Kutt opp de ulike ingrediensene til salaten: mango, melon, jordbær og tilsett isbergsalat tilslutt før du blander hele salaten før den er klar til servering. Du kan også ha melon yoghurten i salaten, men jeg valgte å ha den på siden av, slik at vi skulle få et alternativ. Yoghurten bør helst være kaldt før servering.
     
  3. Kok ris til (dersom det er ønskelig) til retten, og det er noe som vi gjorde – det var et godt og sunt lite måltid! Pynt med mynte og lime før servering.

Ingredienser til oppskriften: Mango, jordbær, isbergsalat, melon, mynte, lime, 4 pk kyllingfilet, melonyoghurt og sursøt saus! 


– KLAR FOR SERVERING – 

HVA SYNS DERE OM DENNE OPPSKRIFTEN? 

Da var det mandag igjen, dere! Den er mer enn hjertelig velkommen hos meg, og jeg våknet opp en positiv innstilling for denne dagen! Jeg er klar for å starte den nye uken med et kickstart på eksamenslesingen denne mandagen, så dette blir nok denne ukens utfordring! Mine mandager liker jeg å bruke på det som bør gjennomføres i løpet av en uke, og denne uken står lesing av relevant faglitteratur, blogging og trening. En skikkelig strukturert hverdag, er spesielt det jeg liker best! Vel dere, det er snart helg! He he. 

HÅPER DERE ALLE FÅR EN FIN MANDAG! 


BILDER HENTET FRA WEHEARTIT
 

Heei, har dere hatt en fin torsdag? Idag våknet jeg av at alarmen ringte allerede halv syv, og det var deilig å våkne opp å være uthvilt etter gårsdagen! Jeg er allerede på skolen denne torsdagen, og fra klokken halv 2 har jeg langhelg og det blir BRA, dere! Etter skolen idag skal jeg hjem til mamma og pappa – hvor jeg har vært de siste dagene med tanke på arbeid i nærområdet, heh! Dessuten blir denne torsdagen litt mer spesiell enn andre torsdager, siden verdens beste pappa har bursdag (har lyst å si fredag). Vel … kjære dere ♥ Jeg håper alle får en torsdag – så snakkes vi senere venner ♥ 

HVA SKAL DERE GJØRE I DAG, KJÆRE LESERE? 

Hei mine kjære venner! Denne gangen kombinerte jeg laks og lime! Dette er rett og slett et kjempegodt og sunt middagsalternativ med mye god smak. Jeg valgte å ha krydder istedenfor kokos og gresk yoghurt, siden jeg selv er ganske kresen på mat, så er det noe som kan være sette siste hånd på verket og det gir en enda bedre og saftig smak på middagen! Det var så saftig og godt! 

Hvordan skal du lage denne oppskriften? Først varmer du opp stekeovnen til 200 grader, og du tilsetter olivenolje før du så krydrer laksen med ønsket mengd av fiskekrydder, å danderer lime båter som du har kuttet opp i sammen med laksen i ildfast form. Jeg lot laksen steke i ca 10 til 12 minutter. Koste ris ved siden av og siden vi laget middag for 2 personer, var det nok med en pose ris på deling. Kutt nederst del av asparges, og skrell av skallet nederst på aspargesen og la den koke i lettsaltet vann i 3 min. 

Ingredienser til denne oppskriften: 300 g laksefilet, 1 pk fiskekrydder, 2 lime, 8 stk asparges, jasminris og bearnaisesaus. 

ER DETTE NOE DERE KUNNE TENKE DERE Å PRØVE? 
 

Endelig mandag! Er det egentlig lov å si? Det er en ny uke, og jeg har planer om å gjøre mye ut av denne uken! Jeg startet også dessuten denne morningen med en tur til tannlegekontoret igjen, og det ble selvfølgelig brukt bedøvelse hos tannlegen, dere 😷 Denne mandagen kommer dessuten til å fly avgårde, og jeg har mye som er skolerelatert som må gjennomføres denne dagen!
Et arbeidskrav etter praksis, skal skrives og forhåpentligvis klarer jeg å heldigvis ferdigstille oppgaven i løpet av mandagen her! 

Søndagen igår brukte vi til skikkelig avslapping sammen med mine kjære! Jeg og kjæresten tok oss en gåtur litt ut på kvelden! ☺

HVA SKAL DERE GJØRE DENNE MANDAGEN? 

 

Det gjorde seg med bloggfri igår, og jeg har sittet å tenkt om jeg skulle komme med en begrunnelse om hvorfor jeg lot være å oppdatere bloggen igår. Jeg tenker  at jeg skal være ærlig med dere og fortelle at jeg valgte å bruke søndagen med kjæresten ♥ Vi ble liggende å se på flere episoder av The Vampire Diaries, og det var helt greit! Vi brukte morgentimene på å sove så lenge som overhodet mulig, spiste en god frokost og dro for å vaske bil og spiste is ute i den varme vårsola. Det var en veldig flott søndag!

Idag har jeg startet på min siste uke i barnehagepraksis på denne barnehagelærerutdanningen, så det blir dessverre litt annerledes blogging fra idag t.o.m fredag. Det klør selvfølgelig i både fingrer og tær etter å oppdatere dere, men jeg skal fokusere på arbeid med didaktiske planer, teori og praksis i denne uken. Jeg er klar for denne uken, og jeg skal ta i mot utfordringer med et smil 😃


// bilder fra søndagen sammen med min kjære 😍

HVORDAN HAR DERE HATT DET I DAG? 

Hallo og god lørdag mine lesere ♥ idag sov vi oss frempå noen timer før vi reiste mot Ulsteinvik for linsekontroll hos Brilleland 😁 Jeg må virkelig få sagt at det er en deilig lørdag, og vi har brukt denne lørdagen på å skifte til sommerdekk på begge bilene våre. Vi har derimot brukt flere timer ute i den nydelige vårsolen som har startet så smått å varme. Jeg har kost meg i hele dag, dere!

♥ HA EN FIN LØRDAG ALLE SAMMEN ♥

OH HAPPY DAY! Endelig fredag, favorittdagen min ? uten tvil! Det som gjør det ekstra deilig med fredager at skolen er ferdig for denne uken og at det er endelig helg, dere! Jeg våknet opp ved kjæresten med min side, før vi gikk opp for å spise litt frokost 😊 Kjæresten skulle være på jobb til klokken åtte, og jeg dro hjemover til mamma og pappa siden vi skal være hele denne helgen.  

Nå skal jeg starte på dagens gjøremål som alt fra å skifte sengetøy, støvsuge soverommet mitt og forberedelser til eksamen, dere! Kjæresten kommer senere og da skal jeg ha blitt ferdig med alt dette – jeg trodde egentlig at fredagen skulle brukes til Brilleland, men den kontrollen er vist ikke før i morgen, hadde vært litt morsomt om jeg hadde møtt på kontroll en dag før jeg skulle, hehe!

BILDER TIL DETTE INNLEGG ER HENTET FRA WEHEARTIT

 

♥ HA EN FIN FREDAG ALLE SAMMEN ♥
HVA SKAL DERE GJØRE I DAG?

Daglig oppdaterer og sjekker jeg Instagram, spesielt når jeg ser etter inspirasjon til å skrive bedre blogg innlegg på bloggen! Jeg har flere faste kontoer på Instagram som jeg liker godt, men jeg ønsker å følge enda flere! Derfor kan jeg tenke meg å følge flere! Derfor vil jeg at dere skal skrive opp hva dere heter på instagram, så jeg kan finne enda flere av dere som jeg kan følge, bli bedre kjent med dere og kanskje lage en anbefaling av deres kontoer? Hva synes dere? Jeg gleder meg til å følge dere!

    
  
  

JEG HETER FORRESTEN @GUNNNIS PÅ INSTAGRAM