Goood morgen mine venner- Hvem andre enn meg er oppe så tidlig på morgenkvisten?! Kjæresten dro på jobb igjen denne morgen, etter helt fantastisk uke med vinterferie for han og studieuke for meg. Helga er over og jeg kickstarter uken tidliger denne mandagen. Planene for dagen er å lese til pensum til eksamen – for en plass må jeg faktisk starte, har alltid studiedag på mandag.

 

♥ ØNSKER DERE ALLE EN FIN MANDAG ♥

I går kveld laget jeg og kjæresten nok en fantastisk oppskrift med flere av de basis produktene vi bruker i våre oppskrifter. Denne gangen kombinerte vi laks med båtpoteter og forskjellige typer grønnsaker som champinjong, paprika og bambusskudd. Båtpoteter med skikkelig godt krydder har blitt en del av våres faste ingredienser itilegg til ris. Denne gangen valgte vi båtpoteter for å prøve å gjøre en ny vri på matfronten. Spesielt vis vi bruker rett type krydder til fisken også, og vi bruker kryddermix for all type fisk, samme som at kryddere til båtpotetene er fra samme type kryddermaker. Vi valgte å bruke orginale Béarnaise-saus til maten. 

 
 
Ingredienser for denne oppskriften er: laks, båtpoteter, champinjong, paprika,bambusskudd og Béarnaise-saus.

Dette gjør du: 

  1. Sett stekeovnen på 250 grader (gjøres klar til steking av både fisk og båtpoteter. 
  2. Kryddre fisken med ovnsbakt fisk kryddermix (til alle typer fisk)
  3. Kryddre båtpotetene med båtpoteter kryddermix (brukes også gjerne til chips)
  4. Kutt ulike grønnsaker som skal stekes i stekepanne som paprika og champinjong tilsett bambussskudd. 
  5. Sett båtpoteter og fisk til steking i ca. 20 minutter. 
  6. Lag sausen til maten – jeg brukte béarnaise-saus (dere kan bruke annen type saus)
  7. Servere maten. 
  8. Bon Appetit dere!

   

ER DET NOEN OPPSKRIFTER DERE KUNNE TENKE DERE FRA MEG? 

….. da prøver vi igjen dere! Jeg har holdt meg borte over en lengre periode, og det har seg med at jeg har vært sykemeldt fra både jobb og skole, og har verken hatt krefter eller energi til å gjøre annet enn å ligge i sengen eller på sofaen, så slik ble det! Valentines dagen med min kjære ble ikke feiret på annen måte at vi ble liggende i sofaen å spille nintendo 64, er gode minner. Jeg har holdt sykesengen siden 12 februar, så dere kan tro hvor lei jeg var av å være syk når mandagen kom – dessverre såg det ikke til å gi seg så et legebesøk i Ørsta var på sin plass, hvor det ble tatt både tester og blodprøver for å finne ut hvor syk jeg faktisk var, og det var noe kraftig som herjet i kroppen som gjorde at feberen gikk i taket og energien hadde vært på bunn i flere dager.

Jeg merker at jeg fremdeles ikke er helt frisk og er ikke helt klar til å gi 100% helt enda, men jeg har fått mye hvile og flere late dager på sofaen. Så jeg føler det er på tide jeg kommer meg på beina igjen. Har dere noen gang kjent på den følelsen av at når du er syk, og du egentlig har mer lyst til å gjøre noe du sjeldent gjør ellers? …Vel jeg hadde den følelsen de dagene jeg var altfor syk. Under denne perioden klarte jeg også å smitte kjæresten min, som til en hver tid for beskymret for meg gjennom dette og tok vare på meg enten han måtte opp klokka 3 eller 5 på natten fordi jeg var dårlig. Det å være syk, er ikke gøy – og spesielt ikke når jeg smitter de som står meg nærmest, og kjæresten får høre det ofte. Dessuten gleder jeg meg til vi begge er friske nok til å stå på egne bein, og da selvfølgelig uten alle de forskjellige typer medisiner som hostesaft, tabletter for bronkitt, nesedråper, paracetduo og pamol. Jeg regner kanskje med det her er litt for mye oppdatering for dere mine lesere. Det har vært en alt for sterk influensa for meg i starten, og det var så ille at ingen fikk kontakt med meg når jeg ikke ikke hadde paracetduo i systemet. Så det har vært hardt for meg, eller for kroppen min. Jeg føler jeg endelig er på bedringen vei og kan starte å gjøre mer flere ting igjen både alene, med kjæresten og de som står meg nærmest. Vel, nå avslutter jeg dette innlegget før det blir mer babling utenfor gjeldende tema. 

HVORDAN HAR DERE DET? HAR DERE OPPLEVD DENNE INFLUENSAEN?

Har tidligere fått spørsmål fra noen av mine lesere, om vi ikke kjøre en spørsmålrunde der enten kjæresten min svarer på spørsmål eller vi begge svarer på spørsmål om hverandre. Denne gangen kjører vi i gang en spørsmålsrunde der spørsmålene kan være både rettet mot meg og kjæresten, der vi tilslutt plukker ut noen spørsmål som vi begge kan tenke oss å gi dere et svar på om oss, heh!

 

Det å få kjæresten med på en spørsmålsrunde var ikke så vanskelig som jeg trodde det ville bli, og det var bare et spørsmål unna. Vi håper på at vi får mange spørsmål inn fra dere. Kanskje det blir sopass mange spørsmål, slik at vi kanskje kan lage en video? ☺ Når det gjelder videoblogg er det noen som er intressert i å se flere filmer av meg og kjæresten, som i en BOYFRIENDTAG, dere?

SPØRSMÅLSRUNDEN AVSLUTTES NÅR VI FØLER VI HAR FÅTT NOK SPØRSMÅL FRA DERE!

☺ VI SNAKKES ☺

Jeg vet ikke hvilke ord jeg skal bruke for å formulere meg riktig, men kjærligheten min til deg er så stor at det finnes ikke nok ord i universet. Kjærligheten vår er ubeskrivelig og jeg trodde aldri jeg skulle være så heldig, og at vi to skulle møtes er nesten for godt til å være sant. Den dagen jeg møtte deg, så forandret hele livet mitt seg.  At jeg skulle ha slik flaks, og at vi skulle være på samme sted til samme tid er noe en kan få sagt er helt utrolig. Kjærligheten jeg har til deg er helt ubeskrivelig. Jeg elsker deg ♥

 
 

Jeg kan med hånden på hjerte fortelle at jeg føler meg heldig. Jeg har funnet verdens snilleste og er evig takknemlig for at du er bare min! Jeg kan slippe alt jeg har i hendene for å få være med deg. For det beste jeg vet er å ligge i din armkrok. Og hver gang våre lepper møtes får jeg sommerfugler i magen. Du får frem følelser i meg som jeg ikke en gang viste at jeg hadde, og når du kommer med dine fantastiske kommentarer, og du får meg til å le. Jeg elsker deg så utrolig høgt, kjæresten min ♥

Jeg vet ikke hvem jeg er uten deg. Du er den som gjør dagene mine enda mer levende. Du er det beste som noen gang har hendt meg. Vi har vært sammen en god stund nå, og jeg har visste det bare noen måneder etter vi ble sammen at du er den rette for meg og du er den jeg skal tilbringe resten av livet mitt med. Jeg er ikke redd for å vise andre hvor høgt jeg elsker deg og ikke minst at jeg er din sin, og samtidig som du er forloveden min! Jeg håper at jeg klarer å vise hvor høgt jeg elsker deg! 

 

♥ JEG ELSKER DEG ♥

På stranden er jeg… er den som ikke ligger på stranda. Liker heller å ligge ved bassengkanten å slikke sol, og gjerne med både musikk eller en bok for hånden. Jeg er også den som er hekta på å bli brun, når jeg først skal ligge ved bassengkanten. Så meg finner du ikke på stranden (hvertfall ikke alene).

Hos tannlegen er jeg… som oftest en gang i året, spesielt etter at jeg byttet til samme tannlegekontor som resten av familien min her på. Jeg har en kjempe kjekk kvinnelig tannlege, så jeg er ikke redd i det hele tatt. Jeg gikk faktisk aldri til tannlegen alene før jeg ble 20 år.

På Snapchat er jeg… sender jeg ofte flere snapper om dagen til venner og familie, for å oppdatere dem om dagen min, legger jeg ut på mystory på snap så handler det ofte om at jeg har oppdatert bloggen. Bruker både snapchaten min til bloggen og privat. Snapchat: gunnnis

På kjøkkenet er jeg… den som egentlig ikke lager mat, eller var iallefall ikke den som gjorde det før, jeg forventet ofte at søsteren eller broren min skulle lage maten og jeg skulle gjøre ting som å dekke på borde eller lignende. Nå er det litt annerledes, 

På badet er jeg… er den som er tregest her i familien (ifølge søsteren min) og det er spesielt når jeg skal sminke meg og gjøre mitt om morningene, så det er ofte jeg har stått opp gjerne 30 minutter før alle andre som skal bruke badet for å fikse meg. 

Bak rattet er jeg… Jeg skrur opp volumet på cd-spilleren i bilen på fult og synger gjerne med (mest når jeg er alene i bilen eller sammen med kjæresten). Jeg er flittig bruker av Spotify med AUX! Er også den venninna mi mener som sitter helt inni rattet og kunne lett ha vært med i en rånefilm.  

I klesskapet har jeg… alt for mye klær, og jeg er vel kanskje «dronningen» av pyjamaser, for er det noe jeg kjøper meg så er det nemlig akkurat det. Klarer bare virkelig ikke å gå fra en pysjamas jeg såg på Cubus her om dagen og da blir den heller med hjem.

På høgskolen er jeg… skoleflink! Jeg prøver å gjøre mitt beste og følger ofte med i timene, men kan være enig med flere at det kan bli litt for kjedelig. Det tar foresten ikke et sekund før jeg plutselig er ufokusert og lei, kunne heller sittet hjemme å lese pensum isteden for selvom jeg vet at det er nyttig det jeg hører om på undervisningen. 

På tivoli er jeg… som elsker  ta alle ulike attraksjoner så lenge det har noe med fart og spenning, og skal gjerne drage med meg både den ene og den andre opp i det ulike fasilitetene. Den eneste fornøyelsesparken jeg har vært i til nå er tusenfryd. Kanskje jeg får oppleve Disney Land en gang? Fornøyelsesparker med mange forskjellige typer karuseller og aktiviteter – er noe jeg elsker! 

På fly er jeg… er jeg den som helst kunne tenke seg å sitte ved vinduet, og følge med det som jeg tror skjer ut av vinduet. Jeg er også den som sitter med opp hovna føtter når vi er ferdig på flyturen.

På treningsstudio er jeg… IKKE! Jeg er for dette med trening hjemme både innendørs og utendørs. Jeg elsker å trene alene, og gjerne sammen med andre (kjæresten min er en god partner). Jeg burde forresten bli flinkere enn jeg er til å trene. 

I taxien er jeg… nesten aldri! Det er en sjelden gang at jeg er i en taxi, for jeg har alltid privat sjåfør (mamma, pappa og kjæresten) for er det noe jeg ønsker så er det å komme trygt frem og gjerne helt til døren. Pluss taxi er så dyrt i lengden.

 

På fest er jeg… hun som er overnaturlig glad, smiler og gir alle en klem, selv dem jeg ikke kjenner. Det er kjedelig å sitte i ro en kveld og jeg er også den som er meget glad og kan flire meg gjennom hele kvelden, og være den som tar selfie med alle hun finner på sin vei. Mobilen min er en vandrende kamera.

Når jeg er forkjølet er jeg… har jeg ofte både feber og hodeverk. For jeg får som regel alt på en gang når jeg først blir syk.

I bladhyllene er jeg… aldri. Jeg har abonnerer på blader via nettet, så jeg trenger ikke stå i en bladhyllen for å kjøpe blader. Det hender seg at jeg kjøper Se&Hør eller Her&Nå for mamma en sjelden gang. 

Akkurat nå er jeg… fornøyd og glad. Jeg har verdens beste familie som passer på meg og en kjæreste/forlovede som elsker meg for akkurat den jeg er. Jeg er snart ferdig med utdanningen min og er snart klar til å gå ut i arbeidslivet. Livet mitt er så fint akkurat NÅ!

  

HAR DERE NOEN FUNFACTS Å DELE MED MEG? 

 

Ukens Høydepunkt… det var på torsdag når jeg og kjæresten var på standup: Ørjan Burøe og Ole Soo. Så om latteren kan forlenge livet, så gjorde denne kvelden med disse to komikerne at livet mitt ble nok en gang forlenget. Når standup-showet var over for denne gangen dro jeg og kjæresten til Ørsta på date på Rosabella Ørsta, og spiste biffsnadder og chips, var en fin kveld!

Ukens nedtur har ikke hatt noe spesielt med nedturer denne uken her, og det er like greit for min egen del. Jeg har kost meg kjempe mye sammen med familien og kjæresten denne uken, og jeg ser ikke på det meste som negativt denne uken. Kanskje neste uke

Ukens opptur var på søndag, vi var hjemme hos mamma og pappa denne helgen og fikk servert biff med fløtegratinerte poteter og ris av broren min, og fikk smake vannbakkels som mamma laget tidlig på morgen før jeg sto opp. Senere på kvelden forflyttet vi oss til Ørsta og spiste hjemmelaget pizza med familien til kjæresten, både jeg og kai serverte Cream Brulee til dessert og vi fikk hjelp av tantebarnet / onkelbarnet vårt til servering av dessert. 

Ukens sang DUST av CLMD feat Astrid S. Den har gått på repeat hele uken både når jeg har trent, kjørt bil og sminket meg. 

Ukens bilde kommer av når vi laget mat i begynnelsen av uken, så skulle sausen smakes til og kjæresten tok bilder av dette. 

Ukens cravings har vært frukt og grønnsaker, spesielt når vi lager det til hjemmelaget juice med juiceren som svigerforeldrene har stående hjemme hos seg. Frukt smaker like godt om det er nypresset juice eller om det er vanlig, men det er spennende og blande ulike fruktsorter til juice og det smaker utrolig godt. Kanskje juice oppskrifter bør komme på bloggen denne uken? 

Ukens mest leste innlegg … ble det som jeg postet natt til mandag sist uke som dere finner her

 

HVORDAN HAR DIN UKE VÆRT? 

Det er ganske utrolig å tenke på at jeg har oppdatert bloggen med 2300 innlegg på syv år, og tanker på hvor mange ord og setninger jeg har delt med dere. Den følelsen jeg sitter med nå er helt fantastisk, det er også en dokumentasjon på livet mitt disse syv årene, der jeg har delt mine tanker og meninger med dere, og der selvfølgelig de fleste tankene har vært positive og jeg har fremstilt meg selv som en person med negative holdninger. I dag fyller bloggen syv år og det er rart å tenke at jeg er her enda ♥

Jeg må få takke dere får syv fantastiske årene med blogging, der jeg har vært der både gamle og nye lesere. Dere har vært flinke med å kommentere med deres meninger og støtte. Dere er en motivasjon i dere selv når det gjelder denne bloggen. Jeg setter utrolig stor pris på dere alle sammen, og på hver gang dere som klikker dere inn og leser det jeg har på hjertet. Jeg håper og tror at vi har flere fine og spennende år foran oss! ♥ Bloggingen stopper ikke her, og det viser seg år på år at jeg vokser med bloggen.

 



Åh, så godt det er med slike kjærestekvelder en gang i blant. Jeg og kjæresten var på komikershow med Ørjan Burøe og Ole Soo.  
Latteren sto i veggen den 1,5 timen de var på scenen til sammen, og som ordtaket sier: latter for lenger livet, og showet var flott! Når showet var ferdig dro jeg og kjæresten ut på en liten date med middag på Rosabella i Ørsta, og maten skuffet heller ikke, heh!

 

Det å tilbringe tid sammen med kjæresten min, er det beste jeg vet! Spesielt når vi kan ta en skikkelig pause i hverdagen å finne på noe gøy som akkurat dette. Vi har selv bestemt oss for nå finne på noe mer enn bare sitte hjemme å se på film etter film ♥ ♥ 

♥ VI SNAKKES SENERE ♥ 

 

Hei mine kjære lesere ♥ her kommer endelig svarene fra spørsmålsrunden som jeg hadde i Januar. Lurer dere på noe som dere ikke har fått svar på, skriv en kommentar i kommentarfeltet. Vi snakke senere ♥

DEL GJERNE INNLEGGET