Hei! Nå har jeg kommet hjem fra trening, det var herlig og være på spinning (evighet siden sist). Kjenner også øyelokkene er blytunge. Jeg er så trøtt! Egentlig så har dagen vært ganske bra, til tross for det snart er helg! Jeg har vært full av energi i hele dag og gleder meg allerede til jobb i morgen med mange fine mennesker. Senere nå blir det en rolig kveld hjemme, nå snart skal jeg se en film, bare slappe skikkelig av, være slask!

Skal ta meg en raask dusj før film og sengen kaller,  er deilig og ligge i sengen og se film (har mulighet til det). Men da snakkes vi i morgen, sweet dreams ♥

god morgen, jeg skal ut av døra om 15 minutter men tenkte å ta en tidlig morgenblogging ( sjeldent at jeg gjør). Men det ble ikke veldig mye blogging i går, jeg var sliten etter jobb og husarbeidet og kroppen verket senere. Men nå skal jeg nyte dagen på jobb også blir det trening på kvelden, skal på spinning etter aldri så lenge ..  

Men her kommer … 

vero moda bukse | cubus genser | bik bok vest | eurosko sko | accessories glitter

 

HA EN FIN DAG!

Dagen i dag har egentlig vært ganske bra. Jeg har hatt mye vondt i hodet, men bortsett fra det har jeg vært full av energi! Om ikke lenge drar jeg på trening, skal bli deilig og komme i gang etterr helgen igjen, gleder meg! 

jeg er ikke så gul i huden som det ser ut på bilde .. snx ♥

Dagen har vært fin. Har vært på jobb og korøving som normalt, og er nå ekstremt sliten og trett, så jeg velger heller og til sengs og være god uthvilt i morgen, så vi ses heller da .. speilrefleksen er også tom for strøm, så blir ingen bilder før i morgen.  Så da vil jeg være tilbake mye sterkere og våknere..  god natt dear readers ♥

Stuck in my head – Tone damli feat. vinni

Ravers in the UK – Manian

Who says – Selena Gomez

Magic – B.O.B feat. rivers cuomo

Etter regnet – Erik & Kriss

Ølbriller – Erik & Kriss feat. BYZ

Spotifylisten min : 2011

Har du musikk til meg ? ( spotifyliste , eller en sang du har på hjernen)

 

tycks?

 

spar kjøp bukse | HM topp | meny singlett

 

tycks?

God morgen store og små. Det er nydelig vær ute i dag. Jeg tenker å ta meg en tur ut med kameraet, soon … Helgen er snart over og jeg er fullstendig klar til en ny uke med nye muligheter. Gleder meg til jobb (mandag). Dagen i dag skal jeg bruke til avslapping og kos med familien. Og ut en tur og få litt inspirasjon og kreativitet. Den siste uken føler jeg at jeg har vært flink til å blogge ( .. men det er takket være dere verdens beste lesere).

.. skal i dag?