Nå nærmer det seg sommerferie for studentene (kanskje for flere også?). Uansett jeg tenkte jeg skulle kjøre igang en GIVE AWAY nå til sommeren, og denne gangen er det både for jenter og gutter. Jeg tenkte jeg skulle vise hvor mye jeg setter pris på dere mine kjære lesere (dere som er igjen – om jeg fremdeles har noen?). Jeg tenkte det eneste dere trenger å gjøre er å skrive “SOMMERFERIE” i kommentarfeltet under her, så trekkes vinneren 14 juni – ettersom jeg selv da har tatt sommerferie fra skolen. Dere må også forresten skrive navnet deres i kommentarfeltet slik det er mulig å kontakte dere. 

Hvilke fjell blir det neste gang tror dere? På søndag var vi på en helt fantastisk tur opp til Dinglavatnet og videre til Vardehornet. Ettersom det var årets første fjelltur både for meg og bestis, tok vi ikke den største toppen på denne turen. Det ble med den ene. Uansett vi hadde et helt fantastisk vær på søndag, og gradestokken var oppe i hærlige 28 varmegrader (litt for varmt kanskje?). 

    

– Snapshots fra fjellturen til Vardehornet – 

Uansett, turen var utrolig fin og jeg gleder meg til enda flere fjellturer – og vi har vel egentlig allerede​ laget en liste over hvilke fjell vi skal bestige før sommeren er over. Ha en fin kveld videre, vi snakkes kjære venner! 

 

HAR DU VÆRT PÅ MANGE FJELLTOPPER DETTE ÅRET? 

For en ettermiddag! Denne tirsdagen byttet jeg og bestis ut treningssenteret med en enkel fjelltur opp til Høgetua i Hovdebygda. Helt fantastisk utsikt, og turen var heller ikke av de lengste – men nok til at pulsen ble høgere enn 150. Når vi kom til toppen ble vi sittende en liten stund å nyte utsikten utenover hovdevatnet. Det som derimot fascinerte meg var barnebøker og tegnesaker ute. 

      

– Snapshots fra fjellturen – 

Det ble tatt bilde med mobiltelefonen i dag ettersom jeg ikke orket å drage med meg kamera, noe jeg bør bli flinkere på å gjøre. Uansett disse små fjellturen med bestis, er noe jeg setter pris på å kunne gjøre sammen med henne. Det er vår lille greie dette. Kunne forresten ikke bedd om bedre vær denne tirsdagskvelden, og jeg gleder meg til enda flere slike turer sammen i sommer. Håper dere alle har hatt en strålendes tirsdag, for det har jeg! Vi snakkes snart igjen mine venner!

 

HVORDAN HAR DIN TIRSDAG VÆRT? 

For en liten stund tilbake fikk jeg tilsendt en kasse med dreamies til katten som jeg hadde bestilt, ettersom han er helt vill etter slike godbiter. Tenkte jeg at det var verdt et forsøk å la han få teste litt flere sorter enn bare de 2-3 sortene en finner på de lokale matbutikkene i området. Jeg bestilte 1 av hver sort som de hadde i nettbutikken, og da har vi gjerne en stund til. Jeg kjøper ellers alt annet av kattemat til katten vår på internett, da det kommer flere bokser billigere enn om jeg hadde kjøpt på butikk. 

 

Pjusken vår er vel fornøyd med fangsten av Dreamies, og sier ikke nei takk til mer godis! 

HAR DERE PRØVD DREAMIES FOR KATT, OM DERE HAR KATT? 
IKKE GLEM Å LIKE FACEBOOKSIDEN MIN FOR UPDATES GJENNOM HELE UKEN
LEGG MEG TIL PÅ SNAPCHAT OG INSTAGRAM: GUNNNIS FOR OPPDATERINGER

God mandagskveld venner! Det har ikke skjedd all verden siden sist oppdatering, annet enn at jeg har vært omringet av familien til samboeren hele denne helgen, og det har rett og slett vært helt fantastisk! Jeg har blitt kjent med mange nye mennesker, og med tanke på at de også blir min familie om ikke lenge – så skal jeg virkelig ikke klage. Ettersom at magemusklene også ble trimmet ekstremt denne helgen, så håper jeg å få et par til med tanke på hvor gøy jeg har hatt det. Elsker virkelig slike sosiale sammenkomster i form av vennekvelder, søskenbarntreff og familietreff. 

Denne mandagen derimot har kjæresten min bursdag, og ettersom han er mer enn bare kjæresten min han er også min aller beste venn som jeg kan dele alt med, og det er slik det skal være. Ettersom været har vært utrolig bra, så har vi hatt selskapet delvis både ute og inne. Grilling av pølser på grillen, vårruller og ris samt kaker som hele familien kom med. Du må kanskje nesten bo på Sunnmøre, for å forstå at du kommer ikke i selskap uten at kake blir servert enten i selskap eller bare på kaffen. 

 

Kjæresten har kost seg kjempe mye sammen med hele familien i dag også, og det ble en god del kake idag også – har ikke gjort annet enn å spise kake hele helgen så blir bra det er trening på meg allerede i morgen, og tilbake til de normale rutinene våre. Senere i kveld blir det avslapping og kanskje en film denne kvelden – vi får se hva som skjer! Vi snakkes senere, bloggen! 

HVORDAN HAR DAGEN DERES VÆRT ?

GRATULERE MED DAGEN, NORGE 🇳🇴 Da var 17. mai endelig her. Vi har vært å sett på barnetoget som gikk i Ørsta da alle de minste tantebarna var med i barnetoget der, før det ble en liten pause fra alt og en stund før folketoget skulle gå var vi på Hotell Ivar Aasen for å spise så mye kake som vi kunne tenke oss. Etter en liten stund med sosialisering, var det på tide å se på at folketoget skulle gå før vi avsluttet det hele med den offisielle Ose-maten som er en tradisjon for oss å gjøre hver 17. mai i Ørsta. 

  

Vi pyntet like fint hjemme selvom vi nesten ikke var hjemme, så var det koselig å komme hjem der det var pyntet inne og ute. 

   

Nå logger jeg av her for kvelden, ettersom jeg endelig kan legge beina på bordet etter å ha tatt av meg både bunaden og bundasskoene – seriøst det er virkelig en ekstremt god følelse etter en dag som denne! Vi snakkes snart igjen mine venner!  

HVORDAN HAR DIN 17. MAI VÆRT? 

Det ble dessverre bloggfri igår ettersom tiden gikk mer eller mindre fra meg og jeg er vel heller ikke noe bedre i dag – når jeg oppdater dere så sent som dette. Dessuten tenkte jeg at det var bedre med et innlegg og med litt lyd fra meg om dagen(e) ♥ Uansett igår var jeg på skolen fra 08:15 – 15:00, hvor vi arbeidet med gruppearbeidet som vi skal fremføre i slutten av måneden. Samt at når jeg kom hjem, var det å sette igang med forberedelser og rydding til familien skulle komme på taco utpå kvelden. 
Da var allerede tirsdagen godt brukt opp, som regel bruker jeg å blogge til dere, mens jeg sitter på ferga på vei hjem til Volda.

Uansett dagen idag har vært delvis produktiv, første halvdel av dagen har jeg vært på arbeid – jeg bare digger jobben min! Når jeg kom hjem fra arbeid var jeg en svipptur ut i Fosnavåg for å levere brudepikekjolen og litt forskjellig til bestevenninnen min. Når jeg kom hjem etter å ha vært der, skulle vi dra å se på lokalet som vi skal ha bryllupet vårt, ettersom jeg gjerne ville se det. 
Nå derimot har vi nettopp kommet hjem, skal se en film og ta kvelden når filmen er ferdig. Vi snakkes kjære venner.

HVORDAN HAR DAGENE DERES VÆRT? 

God mandag, mine venner! Håper helgen deres har vært fin, og at dere har kost dere masse. Idag hadde jeg en grei start på dagen, da jeg klarte å sove over de to første alarmene før jeg i det hele sto opp fra sengen, men så hadde jeg ganske god tid. 
Hverdagen mine er kanskje ikke så veeldig spenstig fra mandag til fredag, siden jeg denne uken er jeg på jobb hele uken
– men jeg synes det er helt greit. Jeg har forresten allerede hatt tid til å ha en god treningsøkt med Karianne på sprek365 og unnagjort flere hverdagslige gjøremål her hjemme i leiligheten som å rydde, ta ut av oppvaskmaskinen og vaske mer klær. 

Vi snakkes senere, nå blir det filmkveld med samboeren som nettopp kom hjem fra jobb! Vi snakkes senere, mine venner! 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

HVA HAR DERE GJORT I DAG?

God søndag, dere! Siden sist oppdatering har det virkelig skjedd MYE! Jeg som skrev under sist innlegg at jeg ikke hadde store planer for lørdagen og ikke minst små planer for hele helgen ble snudd opp ned på hodet bare knappe 45 minutter etter at innlegget ble postet, så kom syv av mine nærmeste venner ned igjennom trappen i hekken for å hente meg til noe som skulle vise seg å bli en dag med mange overraskelser, bind for øynene og tullekjøring for å forvirre meg  med bind for øynene. 

Dagen startet ved at de kom å hentet meg, og vi måtte gå gjennom gaten for å komme til bilene som de hadde parkert ved barnehagen i nærheten, og der måtte jeg ha på meg bind for øynene for å kjøre til første stopp som ble frokost hos den ene svigerinnen der gjengen hadde disket opp med en god frokost for å starte dagen skikkelig før neste stopp som ble en time med body balance hvor hele kroppen ble tatt i bruk under timen på Stamina ( har forresten gangsperre i HELE kroppen). 

 

Deretter gikk turen videre til Stryn der det ble litt titting i butikker på både Skogstad og Moods of Norway også selvfølgelig måtte de ha meg opp på den rosa traktoren til Moods of Norway, var egentlig ikke vanskelig å be der da jentene vet jeg elsker ROSA! 

 

Etter å ha vært en stund i Fagre Stryn måtte jeg ha på meg bind for øynene til neste destinasjon selvom jeg ikke hadde noe anelse om hvor vi var før jeg fikk tatt av meg bind for øynene – så ble jeg ekstremt overrasket ettersom vi skulle opp til Loen Skylift, og det var rett å slett en helt fantastisk opplevelse. Jeg har ikke ord på hvor fantastisk det var å være der og spesielt sammen med denne gjengen. Jeg har hatt planer om å dra ditt tidligere men har aldri hatt tid før NÅ. Vi spiste et et bedre måltid på Hoven Restaurant, og burgeren der var ekstremt god: Hoven Burger. 

Deretter ble det ned igjen til bilene for en enda lengre kjøretur (trodde jeg) – før vi landet på Alexsandra Bad og Spa for en dypp. 

Etter en god stund her, trodde jeg egentlig ikke at det kunne bli bedre enn det alt hadde vært gjennom hele dagen, og vi satt oss i bilene igjen. Jeg fikk bind for øynene like før vi kom til rundkjøring i Stryn, der svigerinnen min tok minst 10 runder rundt for å forvirre meg fra hvor vi kom til å kjøre videre. Det jeg ikke ante var at vi havnet tilbake i Ørsta oss den ene av svigerinnene mine som bor der. Samt når jeg først kom inn hjemme hos henne kjente jeg meg igjen selv med bind for øynene. Noe som var overraskende for henne at jeg faktisk kjente eg igjen uten å se. Til den andre bilens overraskelse hadde jeg hatt bind for øynene helt siden jeg forlot Stryn. Hele dagen ble avsluttet med at den ene bestevenninnen mine kom å hang sammen med oss, noe jeg ble ekstremt glad for (hun er forresten ikke på noen av bildene). Jeg har hatt en helt fantastisk dag fra morgen til kveld, og det var egentlig litt spennende, å egentlig ikke vite hvor vi skulle hen. Tusen takk for en fantastisk dag jenter! Dere er verdens beste! 

 

HAR DU VÆRT I UTDRIKKINGSLAG? 
HAR DU VÆRT BRUD? 

Wet Umbrella --- Image by © Michael Prince/Corbis

Det er lørdag, det er helg og en slik deilig følelse har jeg ikke hatt på aldri så lenge! Har ingen planer for denne helgen, selvom det er vel på disse frihelgene at jeg gjerne skulle fått gjort alt jeg har lyst til når jeg ikke har fri. Uansett lørdagen startet med en skikkelig god frokost sammen med samboeren min, K. Morgenen føles ekstra lang når det er en regntung morgen, selvom gradestokken allerede viser 12 grader. Jeg kobler av her, så snakkes vi senere! Håper dere får en fin lørdag, alle sammen! 

HAR DERE NOEN PLANER DENNE LØRDAGEN?