Hei på dere, og riktig fin torsdag! Håper dere har hatt en knallstart på uken så langt? Jeg har jobbet hele denne uken, og jeg har også en jobbhelg i vente, men jeg prøver å få gjort mye ut av fritimene mine også, og det innebærer også å prøve å få fram en liten blogg oppdatering. Kort oppsummering av uken som har gått er jobb, jobb og jobb. Så jeg har nesten ikke hatt fri i det hele tatt, men jeg stortrives med det, og timene flyr når du som bonus får jobbe med verdens beste folk – så da gjør det virkelig ingenting å jobbe mye.

Så over til en tidligere oppdatering som jeg skrev om at vi skulle ta mål til en ny sofa, og forhåpentligvis så passet den inn – og det GJORDE DEN!  Så det er virkelig deilig å ha en sofa som passer godt inn, og det er mer enn nok sitteplasser til besøkene våre, for å være ærlig den gamle sofaen var for liten, og det ser vi nå.

Ha en fin torsdag, så langt – så snakkes vi snart igjen 

🍉 Dra på campingtur med mannen min. Det er noe vi har prøvd å få til i flere år nå, og vi må fremdeles prøve å se om vi får til en eller flere netter ute i telt, selvfølgelig så må vi prøve å få det til mellom slagene når jeg ikke er på jobb. Det værste som kan skje er at vi bare må slå opp telt på plattingen utenfor huset og sove der, he he!

🍉 Fiske. MYE. Jeg elsker å fiske. Kanskje aller mest i havet, men ferskvann duger jammen det også. Da passer det jo perfekt at svigers eier båt som er i nærområdet, og vi kanskje kan henge oss på dem når de skal ut på båttur.

🍉 Strikke. Strikke. Strikke. Jeg har flere bestillinger som skal gjøres ferdig før høsten tar til, eller jeg har jo egentlig lengre tid enn det – men det er greit å bli ferdig i god tid. Jeg ble senest ferdig i går med en Liverpool genser.

🍉 Det er på høy tid å gjøre et headerskifte!

🍉 Vi får se om det blir noen harrytur til sverige i sommer, slik som i fjor. Det vet vi jo ikke riktig enda – men det finner vi da fort ut om det blir enten i slutten av juli eller i begynnelsen av august.

🍉 Jeg søkte på sommerjobb i år også, og det betyr at mesteparten av juli måned skal gå til nettopp det – og det GLEDER JEG MEG TIL.

🍉 Nyte sommeren til det fulle sammen med mannen min, og er været tipp topp – så blir det mye grilling skal jeg fortelle dere, ettersom både jeg og mannen elsker GRILLMAT!

🍉 Være sammen med jentene? Vi er alltid opptatt mye av tiden spesielt pga jobb og slik, så kanskje vi får sjansen nå i sommer til å være sammen litt.

🍉 Dette er nok et punkt som kommer til å stå på hver eneste liste fremover på disse “hva vil jeg gjøre” og det er å prøve og faktisk klare å oppdatere bloggen mer enn hva jeg har gjort hittil dette året. Det er nesten skammelig over for lite blogging det har vært. Jeg kan selvfølgelig skylle på jobben min, og det men jeg elsker å skrive så det skulle egentlig ikke være et problem.

🍉 Opprette holde treningen, og kanskje tørke støv av treningstightsen min? Jeg har ikke hatt direkte motivasjon de siste dagene, men den skal opp igjen og treningsmotivasjonen skal være tilbake før August starter.

Hva har dere lyst til å gjøre i Juli?