Heia bloggers. I morgen er det første desember og vi nærmer oss jul, med store skritt .. såå, har kanskje sakt det tidligere her på bloggen, men jeg har fått noe sponset fra herlige butikker, og har valgt og kjøre en adventskalender fra 1 – 24. Desember. Høres ikke dette utrolig ut? 🙂 Noen av dagene kan være litt like premier, eller helt like, men hovedsponsoren min i denne adventskalenderen er brun og blid! Og hvem vil vel ikke være brun og blid denne julen?


Og det skikkelig! I løpet av et par døgn har jeg fått masse nye idéer, flere mulige konkurranser, mye godbiter for dere mine kjære lesere, og inspirasjonen er på plass igjen! Deilig. Jeg har faktisk savnet bloggen litt og dere alle sammen ♥

Nå skal jeg rydde + pynte til jul og etter det blir det kanskje en film 🙂 Koselig å se at veldig mange av dere har vært innom selv om jeg har vært “borte”, og jeg er tilbake for fullt nå! Vi snakkes mer i kveld!

Beklager for null blogging i kveld. Har brukt timene etter skolen på å lese på historie prøven som jeg skal på Onsdag, og slik det ser ut nå så blir det heller ikke blogging i morgen .. siden jeg skal jobbe og begynner på jobb nesten rett etter skolen!  
Men på onsdag blir det den store bloggdagen for min del, da har jeg mange nye innlegg som skal ut på bloggen, gled dere! 

SNAKKES PÅ ONSDAG, BLOGGFRI I MORGEN OGSÅ … DESSVERRE!




” ønsker dere flere julegavetips? Tenkte kanskje og lage julegavetips for mor/far”

Nå er det lenge siden forrige konkurranse, so here we go; Nå skal en av dere heldige lesere få en førjulspresang, nemlig en personlig almanakk fra tryckdigsom du designer helt selv, med egne bilder, farger og ikke minst bestemmer du selv når almanakken skal begynne. Du kan også legge inn bursdager og andre gjøremål når du bestiller, slik at det står i almanakken, ferdigtrykt når du får den.

Jeg lagde min for et par måneder siden, og jeg er så fornøyd! Den er praktisk og fin, og den er i bruk hver eneste dag. Jeg har derimot også bestilt meg en ny personlig almanakk som er på veg til meg i posten, praktisk i hverdagen.


For å delta skriver du bare “jeg vil vinne” i kommentarfeltet, og viktigst av alt; med e-post adressen deres, slik at jeg får kontaktet vinneren. Om du er så heldig og vinner, får du videre instrukser tilsendt på mail, om hvordan du lager din egen almanakk.

LYKKE TIL!


” Håper julegavekjøpet blir litt enklere, kom gjerne med dine tips til meg”

// Innlegget er ikke kopiert fra andre bloggere. Noen som kommenterte med navnet “Lise”
mente jeg hadde kopiert innlegget fra Fotballfruen, men jeg leser ikke den bloggen.
Jeg har selv gått ut tidligere her på blogg, hvor mye jeg ikke liker at folk,
kopierer andre sine innlegg uten lov fra bloggeren som har skrevet det. 

1. Hvordan er selvtilliten?
Den er bra 🙂

2. Hva er det viktigste i livet ditt , akkurat nå? 
Familien 🙂

3. Hva er den største drømmen din?
Bli ferdig med utdanningen, og stifte egen familie.

4. Hvis du kunne reist til et hvilket som helst sted i hele verden, hvor?
London.

5.  Favorittartist?
Atle Pettersen 🙂 

6. Hvilke fag gjør du det best i på skolen?
Historie og Naturfag.

7. Hvilken fag gjør du det værst i på skolen?
Matte og Engelsk.

8. Hvilket fag er favorittlæreren din , og hvorfor?
5 timer av Norsk – for hun er verdens herligste lærer, og jeg har kjent henne siden 7. klassen.

9. Hvor sitter du i klasserommet?
Vi har akkurat fått nye plasser så nå sitter jeg langt fremme (andre rad ved vinduet).

10. Hva liker du best gruppearbeid eller arbeide alene?
Jeg har alltid likt best å jobbe alene, men gruppearbeid funker også 🙂

11. Hvordan liker du klassen og klassemiljøet?
Liker det veldig bra, klassen min er unik! Alle sammen kan sikkert hjelpe tl med klassemiljøet = bråk. 

12. Bor du langt fra skolen , hvordan kommer du deg ditt?
Jeg bor ca. 15-20 minutter unna, og jeg kjører bil hver eneste dag til og fra skolen (liker ikke buss).

13. Hva heter hårfargen din?
Jeg vet ikke, men skal snart fikse etterveksten, så da finner jeg det ut.

14. Hvis du fikk bruke et sminkeprodukt en hel uke, hva ville det være?
Maskara

15. Favorittbok? 
Twilight serien.

Fikk spørsmål om jeg kunne “samle” alle antrekkene mine i en post, og det kan jeg selvfølgelig gjøre! Så her er de aller fleste antrekkene som er postet på bloggen fra begynnelsen august til november. Kanskje det kan være en idè å fortsette med – å samle alle antrekkene av og til i et innlegg? Jeg har ikke skrevet hvor klærne er fra – dere får spørre i kommentarfeltet, eller sjekke arkivet  🙂

Jeg er ikke spesielt flink til å finne plasser og ta antrekksbilder eller andre bilder, men når først idèen kommer, så kommer fantasien og inspirasjonen for fult! Fra august til november, har det også vært veldig vær skifte, selvfølgelig merkes det veldig på hvordan jeg klær meg, for jeg prøver å ikke bli syk selvom det er har gått opp og ned de månedene. Jeg har også vært litt dårlige til å variere klær, men håper dere liker dette her uansett, folkens 🙂



Klokken 5 var det en liten konsert med Atle Pettersen på Ørsta Amfi. Hele familien min dro ditt for og høre på han, og ingen av oss angrer et eneste sekund. Konsert var fantastisk og jeg elsker sangene som Atle har skrevet, og fikk med meg en signert cd plate hjem,, selvfølgelig måtte jeg kjøpe den for 100kr før jeg fikk signaturen på cd’en.  Det var kjempe mange tilstede, gøøøy!

Bildene er tatt med canon 550D // Fotograf : Hanne Elisabeth Lia


“He is a superstar”

“Mamma var så heldig og vinne smykke som Atle Pettersen hadde rundt halsen”.