Jeg har drevet og tenkt og tenkt på hva jeg skal ha som nyttårsfortsett, men jeg kom aldri fram til noe. Men plutselig daller det ned i hode mitt som en snøstorm. Jeg skal iallefall dele mine nyttårsforsett med dere kjære lesere ♥

♥ Holde romme ryddig
♥ Vaske minst 1-2 ganger i uka
♥ Tenke positivt
♥ Lære og lage mer mat
♥ Drikke mye vann
♥ Spise sunt
♥ Gjøre mitt beste
♥  Hjelpe til mer hjemme
♥  Bli ferdig med teorien

Btw. En time igjen til morsomheter ute på gårdsplassen, elsker det!

Onkel er på besøk akkurat nå, og han har tatt med seg moro, så vi kan være ute og styre litt før selveste slaget 12! Han kom for å "levere" en julenisse-maske som lånte på julaften, hærlig! Elsker og være sammen med familien min, har sikkert sakt det sykt mange ganger her på bloggen, men jeg blir rett og slett ikke lei av og si det. For de betyr ubeskrivelig mye for meg.

Nå sitter vi alle sammen inne og koser oss med smågodt , filmen : eragon som går på TV 2 Zebra og spiser hærlig riskrem! Nam.  Skal snart se flere filmer så går på tv, og jeg skal bare kose meg i kveld sammen med alle!

Middag var hærlig, selvom jeg ble bare mett etter første stund. Julemiddag er noe som er exstremt nam, selvom det er utrolig mettende i følge meg og min mage! Men det ble tatt noen bilder under middag, pappa var effektiv med foto. Som pappa alltid sier så er dette faktisk det siste måltide i år 2009, når jeg var mindre begynte selvfølgeli alltid jeg og søskene mine og gråte eller bli sure på pappa for at han sa det, for vi trodde vi aldri skulle få mat igjen.

meg og mamma

Broren min var ute og starta litt små-ting, som han alltid gjør hver eneste nyttårsaften. Hærlig! Det er mange som alt har starta, men familien min har det alltid og starte en stund før 12, for at det er som regel de fleste her ute i bygda som gjør det! Virker som en slags tradisjon.

Nå har jeg sett en dose med mot i brøste , tror jeg har flirt så utrolig mye på lenge, eller siden jeg såg på YLVIS III med mamma og søsteren min tidligere i uken. Men skal se på H.M Nyttårstale nå så kommer mer oppdateringer.

Snakkes ♥

kjole fra motehus.no , sko fra eurosko og øreringer fra bik bok

Nå venter jeg på middag står på bordet og at farmor skal komme på besøk, så skal jeg oppdatere på bloggen min i løpet av kvelden, kvelden er lang og vakker og jeg gleder meg som et lite barn! Elsker julaften & nyttårsaften, jeg kan da være sammen med familien og nyte det! Hærlig Det blir flott julemiddag til alle sammen, og det er mye spennende som går på tven i kveld, spesielt Dirty Dancing! Den skal jeg se sammen med familien i dag!

Kos dere i kveld , alle sammen ♥

Jeg skal nå legge ut hvordan jeg krøller håret mitt, med hjelp av mamma. Men det funker sikkert bra. Er iallefall slik jeg skal bli sett ut i kveld på håret iallefall. Dagens nyttårsantrekk legger jeg ut senere!

Så tok mamma og krølla det underste håret mitt, så da ble det slik:

Det er sikkert mye enklere og gjøre , men jeg foretrekker og få hjelp av mamma, siden jeg ikke rekker bak på baksiden, for er redd for at jeg skal gjøre sikkelig feil og at jeg kanskje brenner sykt mye med hår. Not good!

Ferdig Resultat:

Hva syns dere?

Har nå tenkt og skrive litt om hvordan året mitt har gått. så følg med:

JANUAR :

Starta i herøy gospelkor! Angrer ikke et sekund ♥

FEBRUAR:

Jeg prøvde exsansions for første gang, exstansion var fra nille. Orginal hårfarge ♥


Den aller første headeren min, når jeg starta og blogge for fult!

MARS:
Begynte med innspilling av cd , mighty king ♥


møtte bestevenninda mi May Britt ♥

APRIL:

Startet med outfits, men nå kaller jeg det heller dagens antrekk!

MAI

Møtte bestevenninda mi Kamilla, savner henne noe skrekkelig!


Var på tivoli sammen med Michelle, da vi startet våres vennskap for fult.

JULI:

Var på sommerferie til Honningsvåg,  hvor mamma kommer fra!

AUGUST:

Startet som lærling innen for barn og domsarbeiderfaget!
Var på helga tur i LOM. Tante & Onkel var der også, jeg møtte også Bente og dro på besøk til Anne, bestevenninda mi!

OKTOBER:

Jeg fylte 18 år , og jeg hadde jentekveld sammen med mine 3 bestevenner: Michelle, Frida & Isabel!

Gospelnight i herøy frikirke , hvor I`sing og deltok
Tombola med herøy gospelkor
Release konsert med herøy gospelkor når vi ga ut cd ; mighty king
Hadde besøk av Malen <3

NOVEMBER:
Var hjemme alene sammen med søstren og broren min, mens mamma & pappa reiste til Kiel.


Var på fredagstreff sammen med mine bestevenniner

DESEMBER:

Var på julebord sammen michelle & frida , gjennom fredagstreffet


Var på julebord med herøy gospelkor

Det var noe av mitt år, og jeg mener selvstendig at jeg har forandret meg mye!

Snø.Snø.Snø, daller ned dagen lang! Elsker snø.  Dagen i dag har vel ikke gått til stort annet enn handletur sammen med mamma og søskene mine, kjøpte batteriraketter, hærlig! Er ikke mange dager igjen av 2009 nå, nei!

Var ute sammen med søsteren min, og da tok vi noen bilder. Var like før kamera ble til en snømann som meg for søsteren min merka at jeg var i nærheten, så hun avfyrde en snøball i retning meg og mister speilrefleks. Men det gikk greit med camera, med meg er annen sak, som dere sikkert ser på bilder over, kjempe koselig og være ute sammen med søsteren min.

Resten av kvelden skal jeg ta det med ro og slappe av, jeg skal på varetelling i morgen, så null stress lizm! Koselig♥

God morgen dere! Ble vekka av mamma i dag 0830, for hun spurte om jeg ville bli med på butikken for og handle, og selvfølgelig en tur til byen/fosnavåg er på sin plass. Selv om jeg var i området fra 16-24 i går. Ja, jeg var nemmelig på jobb. Det kom litt uventa på meg, men det gikk fint!

Planer for dagen…
blir vel slappe av, kose meg sammen med familien, ta en ansiktsmaske og en deilig dusj. Lese også, noe som er viktig for meg.  Rydde romme mitt, det ser ikke ut, fryktelig rotete etter natten i natt. Ligger jobb klær alle plasser på gulve og det kan jeg selvfølgelig ikka ha noe av her, må jo være fint nyttårssaften også, ikke bare til julaften. hehe!

Men…
snakkes, skal til fosnavåg nå snart. Må få meg noe klær jeg kan bruke, funker ikke og gå i t-skjorte å jeans til byen i dag nei, eller velger jeg det er det neste vei til frostskader. see yeah♥

God morgen dere! Brr..Kaldt! Gradestokken viser mellom 1-2 grader, og jeg fryser, er det noe rart? Men er vel kanskje ikke noe rart heller når jeg og søsteren min har vært ute i snøen og tatt noen bilder i bare dongribukse og boblejakke, er vel ikke akkurat det en bør stille i denne kulden!

Planer for dagen blir vel egentlig bare og slappe av på sofaen sammen med familien min og se på tv, lese en bok som stor og blå, alle vet hva bok jeg snakker om nå? Iallefall det kommer snart en overraskelse til mange av dere her på bloggen min om en liten stund , så følg med!