HELLO  JUNE

Endelig er den første offisielle sommer måneden i gang – det er så utrolig deilig og tenke på! Det blir for vår del en sommer hjemme i nydelige Volda, så da håper jeg sommeren viser seg fra sin beste side, og jeg håper på flere finværsdager denne sommeren. Grilling på terrassen, lysere kvelder, solnedganger, iskrem! Uff, gleder meg veldig til juni og juli. Sommeren er virkelig en beskrivelsen på sitt beste. I begynnelsen av juni derimot skal vi på vår første ultralyd sammen, ååååå … så jeg gleder meg! Her kommer min liste for hva jeg kan tenke meg å gjøre i juni. 

☀️ Utnytte dagene med sol og gode temperaturer til det fulle (må selvfølgelig passe meg litt for solen i år!). Prøve å tilbringe litt tid med venner og familie. 

🌤 Grille mye denne sommeren så lenge været tilatter det. Både jeg og mannen min elsker grillmat. Spesielt gira er vi begge på dette når sommeren har kommet for fult og det skal kokkeleres på grillen

☀️Utforske kommunen og dens nydelige tur destinasjoner som ikke er så ille å gjennomføre for meg. Jeg syns det er greit å få bevege seg en del, selvom det ikke er alle turer jeg kan følge med.

🌤 Huske solkrem! 

☀️ Lese en romantik bok! Jeg har ikke lest en bok på aldri så lenge. Jeg merker jeg savner å gli inn i min lille fantasiboble og bare drømme meg vekk i romantiske historier … 

🌤 Dra på ultralyd på sykehuset og kontroller med jordmor! Det er virkelig skikkelig stas å bare kose seg med dette! 

HVILKE PLANER HAR DERE DENNE MÅNEDEN?