Hvilke dag det er idag betyr ikke så mye om dagen, og jeg nyter hver dag som om det skulle vært en rolig hverdag og godt er det. Jeg var på arbeid i går og kom ikke hjem før ut på kvelden, da jeg tok en rolig kveld sammen med kjæresten. Jeg var ikke i seng før sent ettersom vi glemte av tiden mens vi såg på favoritt tv-serien vår. Jeg våknet ved daggry i dag, og det er aller tiders, dere!

Spesielt om morgenen elsker jeg jeg å pakke meg inn i favoritt ullen min, mens jeg ser på min egen favoritt tv-serie ettersom kjæresten min drar på jobb tidligere enn vanlig noen dager. Hva står på agendaen deres i dag? Klem fra meg til dere 💋💋

  

Hvordan har dagen deres vært idag, og hvilke planer har dere videre for denne dagen? 
 

Akkurat nå sitter jeg å super i meg litt energidrikk i sofakroken hjemme i leiligheten. Jeg har nettopp satt på en maskin med sorte klær, og jeg venter på at kjæresten blir ferdig med arbeidet sitt. I dag har jeg brukt bilen min mye og jeg har vært innom flere forskjellige kommuner på en å samme dag. Akkurat nå er sykt sliten og jeg har faktisk hatt på meg ull-settet fra Kari Traa. 

Ukens tanke er generelt om hvor heldig jeg er som har en fantastisk kjæreste som elsker meg for den jeg er, og jeg merker såå mye hvor jeg savner han når han er på arbeid og jeg er på arbeid, eller er hjemme. Jeg er omringet med den beste familien både fra min side og kjærestens side, og jeg kunne virkelig ikke hatt det bedre. 

  

Ukens fokus å gjøre mitt beste. Jeg føler at jeg vil gi 100% hver eneste dag enten det er på arbeid eller hjemme. Når jeg ikke er på arbeid, ønsker jeg å få tiden til å strekke til både venner, husarbeid og familie generelt. 

Ukens cravings er pasta, pizza, ostesmørbrød, salat-kylling og sjokomelk.

Ukens serie er Pretty Little Liars. Jeg er hekta etter så mange år, at jeg kan sitte å se dem på repeat så ofte jeg kan. ÅÅ typisk meg. Jeg gleder meg det kommer ut flere episoder. Jeg må se flere nye episoder NÅ! 

Ukens sang er TINI – Losing the Love, Great Escape, Got Me Started og Underneath it All. 

  

Ukens humør er at jeg er bestandig glad og jeg føler at ting endelig faller på plass både på privaten og jobb. Jeg føler jeg hatt skikkelig gode dager både hjemme og på arbeid. Privatlivet mitt er ganske bra om dagen ,og jeg start hver eneste morgen med et smil. Det føles så utrolig godt, og det humøret mitt er alltid på topp, takket være den fantastiske samboeren min. 

Ukens nedtur kan jeg fortelle dere at jeg har ingen store nedturer denne uken. Vår kjære internett leverandør, leverer enda og jeg er skikkelig humør spreder om dagen.. 

HVORDAN HAR UKEN DERES VÆRT  ?

God kveld til dere ♥ I dag har det vært en utrolig avslappende og deilig søndag. Det er som oftest alltid slik, men denne har vært ekstra god, og vi har brukt denne søndagen på familiehygge. Der vi reiste til Fosnavåg på resturante med hele familien, vi har hatt det utrolig koselig. Vi avsluttet denne søndagen hjemme hos foreldrene mine, ettersom svigerforeldrene mine ikke hadde vært på besøk med dem enda. Det var en utrolig koselig avslutning på en fantastisk søndag. Håper dere har hatt en fin dag! Vi skrives 😉

  
  

Nevøen vår dro akkurat hjem etter en hel helg sammen med tante og onkel! Han sa selv at helgen sammen med oss var kjempe gøy, og at neste gang det blir mer overnatting, blir nok i vinterferien dersom det er plass i timeplanen. Vel nå avslutter jeg og min kjære med noen episoder av favoritt-serien vår på TV, før vi finner sengen tidlig denne søndagskvelden. Ha en fin søndag, dere!

Hvordan har søndagen deres vært? Har dere noen mål for denne uken? 
Uken som gikk – kommer ikke på bloggen før i morgen! Vi skrives senere, mine kjære venner. 

Riktig god lørdagskveld! Da var helgen endelig her for fullt, og godt er det. Denne uken har virkelig godt i ett, og i dag har jeg ikke noe spesielt på kalenderen utenom familiehygge. Jeg skal rett og slett bare lene meg tilbake og nyte lørdagen til det fulle! Eller, fredagskvelden var også rolig og fin. Der vi spilte PS4 (til den tok kvelden) og deretter ble det film med brus og popcorn, dere! 😉 
Slike helger for meg er veldig sjeldent, og når jeg først får slike helger er de betyr mer enn noe annet. Nå skal jeg diske opp med litt frokost til guttene her hjemme før vi senere skal en tur til sentrum og familieselskap. Har dere hatt det bra? Vi skrives senere. 

  
  

Håper alle sammen har hatt en fantastisk lørdag! Det er enda mer familiehygge i vente, i morgen – Snakkes!
 

Dette er kanskje den deiligste fredagen jeg har hatt på lenge! Jeg skal ikke legge skjul på at jeg har vært veldig sliten den siste tiden med tanke på mange baller i luften, så denne dagen og denne helgen har jeg gledet meg lenge til. Jeg har forresten frihelg for dere som lurer på hvorfor jeg er så glad. Jeg har hele denne helgen foran meg og den skal jeg bruke sammen med kjæresten og nevøen vår som skal være på overnatting hele helgen, det blir skikkelig koselig. Samtidig som det også denne helgen er selskap for en av niesene våre, og vi avslutter denne helgen med en skikkelig familiemiddag. Vi snakkes senere mine kjære venner ☺️

 

Hvordan har deres fredag vært idag? 
Har dere planer for helgen? 
Hva har dere lyst til at jeg skal skrive om på bloggen? Kom gjerne med tips! 

 

God kveld! Som dere sikkert merket i går utvidet jeg rett og slett helgen med en ekstra dag. I dag er det tirsdag, men i hodet mitt later jeg litt som at det er mandag og kaster meg ut i de gode rutinene igjen da det ikke ble noe pangstart på denne uken i går ☺️  Det føltes deilig, og det var virkelig etterlengtet med en deilig fridag i går. Jeg har også bestemt meg for at jeg burde bli flinkere til å sette meg mål og fokusere mer på motivasjon. Ha en fin tirsdag videre, dere – så snakkes vi igjen senere! 


 

Hva har dere gjort denne mandagen og tirsdagen? 
Hvilke planer har dere for denne uken, kjære venner? 

Ukens værste dag … var når jeg kom hjem til leiligheten på tirsdag og det ikke var tilgang til internett ettersom vi har hatt små problemer i flere uker, og at nettet hadde vært dårlig, og det å komme hjem til leilighet uten internett, der jeg hadde en blogg som skulle oppdateres ble ikke tatt i mot med åpne armer. Vi hadde dessverre dette problemet gående fra tirsdag til torsdag, selvom det føltes enda lengre ut, og vi måtte slå hodene sammen for å kunne finne på noe kreativt. 

Ukens beste dag … dette høres kanskje komisk ut, men det var da vi fikk internett tilbake i leiligheten! Jeg vet at begge er ganske avhengig av internett, ikke bare for å sitte å oppdatere bloggen eller noe, men vi bruker internett her hjemme til så mye som blant annet se film via Netflix, betale regninger via nettbank, osv. 

Ukens sang … Halsey – Not Afraid Anymore har blitt en favoritt denne uken, og en sniktitt på spillelisten til Fifty Shades Darker. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Akkurat nå … sitter vi begge hjemme i sofakroken! Jeg oppdaterer bloggen for dere, og har strikke-prosjektet mitt rett ved min side. Kjæresten sitter på den andre siden, og spiller litt GTA. Det har vært en rolig søndagskveld for oss, og det selv etter at jeg tok en forevig powernap hjemme hos svigers tidligere i kveld – der min kjære og svigerfar valgte å filme det hele. 

Ukens sitat … Med tre ord kan jeg summere opp alt jeg har lært om livet : Det går videre (skrevet av Robert Frost). 

Ukens film … 16 BLOCKS! Det er en amerikansk actionfilm fra 2006, med Bruce Willis, Mos Def og David Morse i hovedrollen. Det er en film jeg egentlig ikke har lyst til å anbefale dere å se, ettersom jeg følte den var generelt dårlig i forhold til alle de andre gode filmene som Bruce Willis har hovedrolle i, og det var alt for lite action og romantikk. 

Dette var min lille uke oppsummert! Nå skal vi se en film <3 snakkes

Hei og god fredagskveld, dere  Tenk at det er fredag og helg allerede! Jeg fikk akkurat satt meg ned i sofakroken etter en knallhard dag på arbeid, så da gjorde det virkelig godt at jeg har hele denne kvelden avslapping og jeg klager absolutt ikke! Jeg og kjæresten skal se en film før vi finner sengen senere i kveld, og vi har ennå ikke bestemt for hvilke film vi har lyst til å se denne fredagskvelden. Jeg håper virkelig at alle sammen har hatt en fantastisk fin fredag! Så snakkes vi igjen senere. 

Hvordan har deres fredag vært idag? 

 

Endelig, har vi fått tilbake internett hjemme i leiligheten igjen. Så nå blir det oppdatering på bloggen fra egen stue, og etter en hektisk torsdag som denne er det endelig deilig å kunne sette seg ned i sofakroken hjemme og virkelig slappe av med serie på Netflix og strikkeprosjekt. Selvfølgelig blir jeg ikke sittende så alt for lenge ettersom når kjæresten kommer hjem fra arbeid drar vi avgårde hjem til svigerforeldrene mine. Der skal vi spise middag og kose oss sammen denne kvelden for å ha en hyggelig stund ☺️

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Så hvordan har denne torsdagen deres vært? 
Ha en riktig god torsdag, kjære dere! Vi snakkes senere 

 

Hei dere ♥ Jeg har stort sett vært på farten i hele dag, og planen om å oppdatere bloggen med innlegg gikk med andre ord rett i vasken tidligere på dagen ettersom vi fremdeles ikke har internett hjemme i leiligheten. Nå er jeg på besøk hos foreldrene mine, der jeg skal spise middag før jeg reiser hjem til mann og leilighet. Denne onsdagen startet ganske så tidlig ettersom, kjæresten reiste på jobb tidlig idag, og jeg ikke klarer å legge meg igjen etter at jeg først har stått opp – så da ble det rydding på høyt nivå. 
Håper alle sammen får en fin onsdag videre! Så snakkes vi snart igjen når jeg har mulig til å oppdatere dere. 

Hvilke planer har dere for denne dagen?