Mange av dere har sikkert merket at jeg har frisket opp designet mitt , med nye bilder og nye ideèr, jeg har mange nye planer fremover for bloggen .. flere bilder, dessuten høsten er en utorlig nydelig årstid, og jeg elsker høst .. ofc. har jeg mye mer tid nå denne uken som kommer meg i møte, siden jeg har          ♥ h ø s t f e r i e ♥

hvad tycker ni om den nya designen?

Fotograf : Hanne Elisbeth  Kamera: Canon 550D

hvad tycker ni?

I dag har jeg kun vært på skolen frem til klokken 1030, var ikke i form .. men å prøve meg på skolen, var jeg bestemt for. 
Det viste seg til at vi ikke skulle ha vanlig skoledag, men en fjelldag. Men selvfølgelig er jeg ikke i formen på topp after all.
Så jeg sto over fjelldagen, og valgte å dra hjem for og sove, for å bli frisk .. men har fremdeles feber, har sovet fått sovet mye. Selvfølgelig skulle det ikke bli dans på roser for å få dra hjem, læreren min nektet meg .. hallo? hvilken lærer gjør noe sånt ????

Hvordan har skoledagen/dagen din vært?

Etter at jeg hadde gjort alle leksene som skulle gjøres, ble jeg liggende i sengen og se første sesong gossipgirl! Elsker serien. Har også laget nye videoblogger og del 1 har kommet ut på bloggen, del 2 og del 3 kommer i morgen. Skal slappe av i kveld …

hva gjør DU i kveld? 

Hey you, dagen i dag har vært super! Deilig skoledag som gikk fort unna. Jeg har svært lite og klage over nå om dagene, good! Etter skolen har jeg bare vært hjemme, slappet av og gjort plikter (vasket stue,kjøkken, bad, osv). Lekser og sett filmen titanic. En perfekt Mandagskveld, når jeg skal kose meg alene. Mamma såg slutten av titanic sammen med meg, så er ikke helt alene!

Har forresten også laget videoblogg med spørsmål og svar av spørsmålsrunden jeg hadde på lørdag, vinnerene er valgt.
Det ble dessverre så mange spørsmål , at jeg måtte … lage tre videoblogger for og få med alle, ca. 150 spørsmål.
Video del 1 kommer i kveld, får jeg håpe .. vis ikke så kommer de iallefall i morgen.

hvordan har dagen din vært?

Godmorgen! Skal ha middagselskap snart, siden mamma har bursdag, så steller vi i stand litt for henne! Det blir hærlig, ♥♥ Og siden jeg elsker og pynte meg men ikke gjør det så alt for ofte, så har jeg pyntet meg litt idag,  har da rett antrekk for dagen.

hva skal du i dag og hva synes du om antrekket?

I dag har mamma bursdag, og det skal selvfølgelig feires med brask og bram *HURRA* Mamma er en helt fantastisk person. Hun tenker alltid på alle andre før seg selv, og er kjempe snill og omtenksom. Hun er veldig smart og vet ALT som er verdt og vite (iallefall det som ikke jeg vet), og jeg har lært mye av henne opp gjennom årene som har gått. JEG ER GLAD I DEG! ♥

Da jeg var liten likte jeg alltid og hjelpe mamma med å rydde, selvfølgelig det gjør jeg fremdeles. Men en krøkes tidlig! Jeg var mammas lille prinsesse, selvom jeg kanskje var mest pappas lille prinsesse, men denne dagen og innlegge handler om DEG. Du er verdens beste mamma, mitt forbilde og min bestevenn. Du er den som har støttet meg alle disse årene.

Jeg håper du har hatt/får en kjempe fin bursdag sammen med alle oss som vil feire deg i dag, at du får et fint familieselskap , mange hilsninger og kanskje en haug med gaver.  Du er den beste mamman i hele verden som jeg noen gang kunne sett for meg , du betyr så ubeskrivelig mye for meg. Jeg føler meg som verdens heldigeste datter som som har deg som mamma! GRATULERE MED DAGEN ♥♥♥

Denne helgen har jeg selvsakt frihelg, og ønsker mer enn gjerne og blogge. Men jeg har verken ideer, inspirasjon eller noe annet på verken hjerne eller hjerte, så i dag tar jeg meg bloggfri dag, men den blir ikke helt bloggfri, men jeg har “pause” skal jeg nemmelig sette i gang en spørsmålsrunde hvor 3 stk stikker av med hvert sitt brun og blid solkort + neglefil og tattoo.

SPØRSMÅLSRUNDEN

  • Still max 5 spørsmål pr. kommentar.
     
  •  Du kan skrive så mange kommentar du ønsker (øker sjansen)
     
  • Du kan delta selvom du ikke har blogg

  • Du må huske og skrive NAVN , BLOGGADRESSE ELLER MAIL.

  • Dere kan spør meg om det dere lurer på.

  • Svarene kommer på videoblogg.

  • Vinnerene blir kåret på videobloggen, når spørsmål og svar kommer ut. 

  • LYKKE TIL ALLE SAMMEN!