Siden det dessverre blir lite blogging denne helgen (også) .. velger jeg og sette i gang en konkurranse, noe som jeg vet at dere mine lesere / ikke lesere liker veldig godt.  Denne gangen er det en spørsmålsrunde der jeg vil dere kan sende inn så mange spørsmål som dere årker, selvfølgelig den som spør meg flest spørsmål vinner selvsagt en premie her på bloggen hos meg, ok?

Det dere må gjøre er ; 

  1. Skrive så mange spørsmål som dere kommer på (et lodd pr. spørsmål)!
  2. Huske og skrive navne ditt / epost adressen / bloggen eller facebook navne ditt (så jeg kan kontakte deg)
  3. Og sist men ikke minst ; LYKKE TIL!

Det blir forresten en mye bedre start med “ny” blogg fra søndagskveld!

Beklager med dårlig oppdatering på bloggen her i dag, har ikke klart og logge inn på blogg.no pga at siden ikke ville laste opp. Men starten på påskeferien er godt i gang og familiekos med programmer som skavlan og senkveld har gått på skjermen herrr. Kvelden er enda ung for de fleste, men jeg går og finner sengen – vel og merke for at jeg skal på jobb imorgen tidlig. God Natt! ♥

 

Hei! I går begynte dagen med to timer historie, booring! Historie er noe av det vi har mest på skolen (virker sånn ……). Rett etter skolen var jeg sammen med Frida, hvor vi dro på Resturangen hvor vi begge jobber for å unne oss en nydelig god lunsj laget av verdens beste kollegaer, utrolig god service fikk vi også, det smakte dessuten utrolig godt, første gang jeg har spist kyllingsandwish, og det er faktisk veldig lenge siden jeg har sett Frida også (… på den måten iallefall).En liten stund senere var jeg tilbake på Resutrangen men denne gangen som servitør, timene flyr når en har det gøy!

Dette innlegget skulle egentlig bli postet i går .. ( har gjort litt endringer på det, men dette handler om dagen i går ).

Da starter jeg enda en liten konkurranse. Konkurranse er i samarbeid med Mirabling. Det blir tilfeldig trekning når jeg skal kåre vinnerne, det kommer til og bli trukket to vinnere, og de som vinner får dekselet de har valgt ut , konkurransen kommer til å holde på i 3-4 dager denne gangen for og gjøre det enda litt mer spennende for dere! 

Konkurranse regler:

– DU må gå inn på mirabling sin hjemmeside.
– DU må velge deg et produkt i prisklassen 100-300 kr.
– DU må skrive din epostadresse/bloggadresse + navn, så kan jeg KONTAKTE deg!
– DU må huske og oppgi hvilken farge du vil ha (legg ved link til produktet) 
– DU må si i fra om det er til Iphone 3G/ 3GS/ 4.
– Link til siden er her

LYKKE TIL ALLE SAMMEN! 

Hva ville du gjort om noen ringte deg med skjult nummer? Jeg hadde ikke tatt telefonen.

Har du et tips til frokost før skolen? Er matlei og årker ikke spise frokost.

Kan du snakke flytende bokmål eller trøndersk? Ja, kan snakke bokmål – for dere som såg videoen hvor jeg snakket bokmål så vet dere det! Trøndersk? Hmm … skeptisk der altså.

Hva har skjedd med stilen din? Du er så vågal og tørr å ta sjanser.  Jeg har bare forandret meg, og bryr meg svært lite i negative kommentarer, jeg elsker stilen min og jeg går i det jeg har lyst til og gå i. 

Hva heter skriften på headeren din? Learning curve.

Hvilke størrelse bruker du på bildene dine? 700xp

Bruker du å overnatte hos venninner? Ja, jeg overnatter … men det er lenge siden nå!

Når begynte du med sminke? Jeg begynte i 9ende klassen. 

Hvilke størrelse bruker du i klær? Jeg bruker M i topper og M i bukser.

Kan du lage “en dag i gunnnis sitt liv” – video?  Ja, hvorfor ikke … det hadde vært spennende!

Kan du lage “hva er i vesken min” – video? Ja, det kan jeg gjøre!

Er det lenge siden du kjøpte den “vinrøde” blusen? Jeg kjøpte den i august 2011 (like før skolestart).

Hva syns du om Molde? Molde er en utrolig fin by, jeg har sovet på hotell der en gang og håper det blir flere.

Hvilke program bruker du for å lage kollasjer? Picasa.

Hvor mye tid bruker du på lekser? Jeg bruker mye tid på lekser .. 

Er det vanskelig å passe inn i Fosnavåg, altså finne seg venner eller er det en “liten by” som alle tar vare på alle?  Når jeg skulle begynne på ungdomskolen så trodde jeg det var vanskelig og “passe inn” siden jeg kom fra Kvalsvika, Nerlandsøy rett uten for Fosnavåg, men det var ikke så vanskelig og det har faktisk blitt mye lettere med årene som har gått, alle som bor i Fosnavågen er utrolig koselige mennesker og jeg føler meg egentlig mer som en jente fra selve “byen” enn ei jente fra “lande” til tider.

Jeg har sett mye på gossip girl og secret life of american teenager, og legger merke til at du også gjør det, har du sett alle sesongene? hvor mange ganger? Jeg har sett store deler av sesongene som har kommet ut på dvd, og følger en del med på gossip girl og secret life of american teenager, når jeg har tid og ikke jobber de dagene, men jeg ser da heller igjen episodene på internett, har noen sider som jeg har fått med naboen min for noen uker siden så jeg må tilstå at jeg surfer en del i friminuttene på nettsidene for og finne episoder jeg ikke har fått sett.

Hvor ofte bruker du neglelakk?  Jeg bruker egentlig mer neglelakk om sommeren, om vinteren er det så kaldt at og jeg bare pakker inne hendene når det er vinter. Men jeg gleder meg veldig til og bruke neglelakk fremover, elsker forresten de fra HM.

Hvordan sminker du deg, og hva bruker du? Jeg bruker produkter fra Bare Minerals, og jeg sminker meg naturlig, kommer selvfølgelig ann på hvor jeg skal .. skal jeg kanskje ut med venner så har jeg kanskje på litt øyeskygge, men ikke så mye .. liker og sminke meg naturlig. 

Merker stilen din blir finere, hva gjør du for å få en så fin stil?  Jeg gjør egentlig ingenting, den bare blir slik for at jeg kanskje kjøper andre klær enn hva jeg gjorde tidligere, er også mye mer intressert i mote nå enn hva jeg var, selvom det alltid er like koselig og hoppe ned i joggebuksa når jeg kommer hjem fra skolen. 

Hvordan har du det akkurat nå? Jeg har det utrolig bra, tusen takk til deg som spurte! 

Hva er ditt favoritt antrekk fra februar/mars? 

Er det noe mer dere lurer på til neste ukens leserspørsmål? Dere kan spør om hva det måtte være!

Sitter på skolen, har nettopp gjennomført norskprøven om renessanen – barokken – opplysningstiden. Jeg håper virkelig at det gikk bedre enn forventet. Mener selvfølgelig ikke 100% sikker. Gjennstår bare å se karakteren på prøven, har jeg fortalt at jeg egentlig hater prøver, jeg liker egentlig mye bedre innleveringer. Jeg får så utrolig mye lengre tid før innleveringen skal leveres.

Vi fikk dessverre ikke lov til å forlate timen rett etter prøven var gjennomført, så her sitter vi alle sammen og jobber me den innlevering i norsk, selvfølgelig så har vi fått alt uken før påskeferien, er vel egentlig standar på alle skoler, like før ferien?

Prøvde å publisere innlegget rett etter prøven, men blogg.no klikket.. så da kommer det nå!


/ cubus bukse / bik bok genser / gave smykke / 

Hva syns dere?

Hei! Skoledagen begynte med historie, og ellers har den vært rimelig kjedelig. Mandager er alltid kjedelig og det er helst en dag jeg gjerne kunne være hjemme istede. Men til det positive så er vi alltid ferdig klokken 2 på mandager, likerrrrrr!

Hele kvelden går til å være bestevenn med norskboken hvor jeg skal lese om renessansen – barokken – opplysningtid. Men en annen ting er jo og huske alt som jeg har lest, har problemet med å få hjernteppe under prøver. Det er ikke bra! 

 Dere virkelig kose dere med det dere måtte finne på og måtte gjøre idag, meg finner dere med nesen i norsk boken …

snakkes senere, fine lesere! 

Har vært med mamma, pappa å lillesøster på en tur i naturen, vet ikke om plassen har et navn … men det var en fantastisk tur! Jeg har heller ikke vært i form denne helgen, men jeg har både jobbet og hatt en fin helg. Dessverre skjer det bare på kvelden!

Det var en utrolig deilig tur, forfriskende og avslappende.

Lørdagen har vært fantastisk fin, utrolig nydelig vær har vi også her. Dagen har blitt brukt flittig, selvom jeg kanskje ikke har vært så mye ute – noe som jeg angrer litt på, men jeg har vært handyman eller handywomen inne på romme i dag, resultatet ble BRA! Jeg har gjort litt om på klesskapet mitt så har jeg bare en hylle til bukser/skjørt/shorts, to stangre til kjoler/gensere/topper hvor jeg kan henge dem opp. Og mye gulv plass til alle sko parene mine som jeg har kjøpt meg opp gjennom årene, så dette blir BRA.

Jeg legger ut resultatet når det er helt ferdig, vil dere se det via innlegg eller video?