Mars er vel det en kaller den første offentlige vårmåneden. Merker dessuten at dagene blir lengre og lysere. All snøen som ble liggende hele februar er nå helt borte, solen har tittet frem noen få ganger og forsynt oss med varme solstråler og da lukter det rett og slett vår. Mens andre dager regner og blåser det som bare det, slik alltid gjør her på denne tiden. Jeg håper og tror at mars har mye spennende å by på, og jeg gleder meg til å ta dere med på hele reisen min denne måneden. 

Her er 6 ting jeg ønsker å gjøre i mars

  1. Jeg skal ikke legge skjul på at februar har vært en ekstremt tung måned. Jeg har gått gjennom en ganske stor forandring i livet mitt som jeg kjenner at jeg ikke er helt klar for å snakke om dette riktig enda. Ikke alle dager er like lyse, men jeg prøver å jobbe meg gjennom det. I mars håper jeg at jeg kommer meg ovenpå igjen.

  2. Være en ekstra god venninne, kjæreste, tante, datter og kollega! Lett å si, men verdt og tenke over i den ellers så travle hverdagen.

  3. Bli flinkere til å slappe av, ikke stresse rundt som duracell kanin.

  4. Ha minst en venninne over på besøk, det har begynt å bli litt kjedelig i lengden uten den sosiale kontakten på normal måte.

  5. Strikke meg et ego-strikk til, tenkte kanskje jeg skulle strikke riddari genser til meg selv. Vil dere se resultatet?

  6. Dra ut og spise sammen med manne min! Hadde egentlig tenkt å spise på Marias om ikke lenge. Bare kose oss skikkelig sammen uten for husets fire vegger.