Nyttårsaften! Åh, denne dagen har en god stemmning over hele seg .. kanskje for vi er på vei inni et helt nytt spennende år sammen med hærlige mennesker som vi er så kjempe glad i? Nå lukter det deilig julemiddag over hele huset, elsker lukten av julemat, er en stund til vi skal spise siden vi skal ha farmor på middagsbesøk, blir så utrolig koselig og ha henne her!

Kjolen jeg har bestemt for og ha på meg i dag er “nyttårskjolen” min dette året, fikk den i posten i går .. var litt redd for å ikke få den i tide til nyttårsfeiringen, dere skjønner nok det hærlige lesere! 


Nelly kjole / eurosko sko / Verdensbeste smykke 

HA EN FLOTT NYTTÅRSFEIRING ALLE SAMMEN!

Hei herlige lesere:-) Haha, må bare le av hvor dårlig jeg er til å blogge for tiden. Det skjer SÅ mye, jobb og sosialitet. , og jeg har derfor liten tid til å blogge. Desverre. Kameraet er også utladet på toppen av det hele, så jeg føler meg en smule LOST! I kveld skal jeg på jobb , og blir borte hele kvelden/natten. Busy? Neh…… Men jeg har mange bloggidéer.

Irriterende å ikke ha tid til å skrive,- og ta bilder til de. Men det kommer! Tidligere har vært i byen med søskene mine og handlet litt nyttårsgodt og ellers bare slappet av hjemme på sofaen. Bare ligge å slappe av og se på en julefilm ♥ Dagen har derimot vært en perfekt avslappning.



Hva skal dere i kveld?

Hei dere! Nå har jeg vært i byen med mamma, Hanne og Mia, hvor vi har handlet inn mat til nyttårsshelgen.  Ellers har jeg ikke gjort spesielt mye annet siden jeg sto opp kl. 10, etter at jeg kom hjem fra jobb 0430 inatt. Så resten av dagen/kvelden skal jeg slappe av. Skal være tilbake på jobb igjen senere i kveld. Så det blir dessverre ikke så veldig mye blogging i kveld.

vinnerne er:

  • Heidi Marie 
  • Marie
  • Siljeestavne
  • Rebekka 

Dere som har vunnet må sjekke mailen deres!


Cubus bukse / Bik Bok cardigan / Gina Tricot topp / Glitter ringer / cmyk klokke

Hei dere! Dagen i dag har egentlig vært ganske bra, jeg hadde jo egentlig en del på hjertet i stad, mens nå er jeg helt blank …. Merkelig! Jeg vil iallefall informere om at blogglysten min er på topp, selv om det ikke virker sånn. Hvordan er dagen din dag?

En liten konkurranse, avsluttet i dag klokken 13:00, så dere har 45 minutter på og delta på konkurransen. Good Luck!


God Morgen fine lesere! Har dere sovet godt i natt? Hittil i dag har jeg slappet av på sofaen og akkurat nå ser jeg på film med mamma, den heter BridesMaids… jeg fikk den til i gave av mamma & pappa, har dere sett den? Er den bra eller? 
Deilig med ferie, selv om det er mye å gjøre. Jeg har fri fra jobb helt frem til 20:30, skal på jobb 21:00. Fantastisk!


Tar du blogging på alvor? Bloggingen min tas meget på alvor.

Når startet du og blogge? Februar 2009, på denne bloggen.

Hvordan er blogglivet ditt? Det er akkurat slik det alltid har vært. 

Hvilke hårkur bruker du til håret ditt? Akkurat nå, bruker jeg en fra bioslik.

Kan du fortelle om linjen “allmenn påbygging”? Linja er ikke noe spesiell linje, det er noe alle som vil gå går for og få generell studiekompetanse til og gå høgskole for og få større utdanning. Det er selvfølgelig et år du må være skikkelig konsentrert om hva du skal gjøre og kunne gjøre, for og faktisk klare dette skoleåret. Hard jobbing er spesielt VIKTIG!

Kan du lage sminkevideo? Ja, det kan jeg gjøre for dere.

Kan du ha videoblogg, om der hvor du kan fortelle om deg selv? Ja, det kan jeg også gjøre.

Kan du ta bilde av rommet ditt og skapet ditt? Ja, det kan jeg gjøre.

Hvem tar bildene dine? Lillesøsteren min.

Hvilke videocamera bruker du, hvor er det kjøpt og hva kostet det? 

Kjenner du ei som heter Frida? Ja, hun er en veldig god venninne av meg + vi jobber sammen. 

Har du vært i Molde? Ja, jeg var der ei helg sammen med familien, men det er veldig lenge siden. Vi overnattet på et hotell som jeg ikke husker navnet på, men for en utrolig nydelig by Molde er. 

Hva bruker folk og kalle deg ? Gunn , Gunn Kristin eller gunnnis? Det er faktisk veldig forskjellig, de som ikke kjenner meg annen en bak bloggen .. kaller meg gunnnis, men venninner de kaller meg jo Gunn, hele navnet mitt derimot er bare mamma eller pappa som bruker vis jeg ikke hører når de først roper navnet mitt. 

Kan du vise rommet ditt på videoblogg? Ja, det kan jeg gjøre.

 

Hva syns dere om ukens leserspørsmål #1 ?

Da starter jeg nok en konkurranse siden det er 3. juledag, siden det ikke er noe annet spesielt og gjøre på en dag som denne. Jeg skal trekke vinnerene i morgen og det blir tilfeldig trekning. Premien er et  solpass på 80kr med 20% mer soltid, en negelfil og klistermerke fra Brun og Blid.  Jeg tar en liten “herm” fra lillesøster og bruker samme reglene som henne i denne konkurransen, jeg vil dere skal skrive så mange spørsmål som dere kommer på, og for hvert spørsmål dere skriver får dere 1 lodd per spørsmål, og det lodde blir lagt i boksen hvor alle navnene deres blir samlet. Jo flere ganger du skriver, jo lettere er det å vinne.  MELD DEG PÅ! DETTE BLIR UTROLIG SPENNENDE, BRUK FANTASIEN!

dere må huske og skrive navnet og mailen så jeg kan kontakte dere om nettopp du vinner.

LYKKE TIL

Ja, da var jeg her igjen. Går snart å legger meg, er ikke strøm og må spare det jeg kan på mobilbatteriet. Vinden har heldigvis roet seg veldig ned, så det skal kanskje være mulighet for å klare å sove inatt. Det ser virkelig ikke ut som det blir noe strøm i natt, kanskje vi er heldige som får den i morgen når vi står opp imorgen. Har jo så veldig lyst og oppdatert bloggen mer enn normalt når jeg ikke var mulighet til å blogge. Skulle egentlig på jobb i kveld, men det ble selvfølgelig ikke noe av pga ikke strøm. Men dere vi snakkes i morgen, håper dere har en flott kveld.

Hvordan har kvelden vært hos deg?

Hei fine blogglesere! Blir lite blogging fra min side i kveld også, vet ikke når det blir blogging igjen på en stund, hører omkring at vi kanskje ikke får strøm i dag , morgen eller kanskje på onsdag? Hva skal en gjøre på slike dager. Har besøk av farmor og vi skal kose oss med kakao, brus og potetgull. Stearinlys brenner og vi har det koselig. Men ingenting er bedre enn og ha strøm. Jeg liker virkelig ikke hvor lenge dette skal holde på. Håper dere koser dere!!!

Har dere strøm?