Vi alle har en gang hatt en ekte venn, venninne eller en bestevenn, som alltid oppmuntrer deg til å klare deg gjennom dagen med gode og positive tanker. Jeg er en av de som ikke alltid har det like enkelt med å finne venner, og slik har det alltid vært her. På barneskolen hadde jeg 3 venner, som jeg hold sammen med til 9 klassen. Det var av og på forhold, det kom ann på humøret. En dag kunne vi skrike til hverandre : ” Jeg vil aldri se deg for mine øyne mer eller du får ikke låne barbie dukken min mer”. Det var også noen ganger jeg kom hjem med en del av håret i hånden, med tårer i øyne hjem for å få trøst av mamma! Det gjentok seg ofte. Noen ganger kunne jeg få høre ” gjør du ikke som jeg sier så kommer pappa og banker deg gul og blå” og jeg kunne rope tilbake  “jeg vil ikke se deg på 100 år”. Selvfølgelig så er det ikke enkelt og få seg venner eller beholde en venn som du tror er din bestevenn…

Du merker det på personen du blir venn med at hun kommer til å være lenge eller kort i livet ditt, du vet hvem du kan stole på etter en stund. Selvom du ikke forteller alle dine dypeste hemmeligheter til noen andre enn din egen mor. Jeg har det tilfelle min mamma, er min bestevenn. Hun er den som alltid har stilt opp for meg om det er noe jeg har vært redd for, hun er den jeg kan snakke med, hun er den som forstår meg på samme måte som kjæresten min, han forstår meg når jeg har det vondt og trenger trøst eller trenger en god klem. Men det er alltid godt og ha en god venn eller en god vennegjeng!

Jeg har noen ganger hatt gode venner, og du merker det fort om vennen blir lenge eller kort i livet ditt –  og noen ganger så forsvinner hun/han som var din gode venn ut av livet ditt uten og si hadebra!

Dagen har vært veldig deilig, nydelig sommervær og våknet tidlig nok til å få med meg hele været på utsiden. Var ute av sengen rundt 09:00. Jeg og lillesøster dro til byen for og handle inn til dagens middag – grillmat! Det er jo alltid godt, spesielt nå, sant?
Senere ble vi jo invitert inn på brus, kaker og sveler hos tanten min som fyller år i dag, egentlig lenge siden jeg har sett henne så det var veldig koselig, og se både henne og onkelen min igjen etter så lenge siden sist. Når klokken ble rundt 15:30 fikk jeg telefon fra Frida, om “lunsjdaten” våres, så vi dro på Resturang Fosnavåg Brygge og spist lunsj ( greit ble vel middag for min del).

Jeg spiste Focaccia som inneholder : maritinert kylling, marinerte grønnsaker , salat og focaccia brød, naam!


Frida spiste kylling sandwish som inneholder : maritnert kylling, tomat, rødløk og salat + peanøttsaus også hadde vi ajoli, nam!

Har ikke store planer for kvelden men rekner med jeg kommer til og ta meg en liten kveldstur sammen med mamma og søster, men det får vi jo se på hva som skjer, men rekner nesten med at det blir en tur, det er faktisk deilig og det er jo så bedre og legge seg i sengen etter som du har vært ute og godt en god og deilig kveldstur før du skal sove. Hvordan har dagen deres vært?

/ only shorts & genser / skoringen converse / cubus undertopp / kjæresten smykke /

SYNS OM ANTREKKET?

Jeg trengte en forandring på headere, etter som jeg også har forandret frisyre etter sist header, lillesøster hold på med noen “bildeserier” som hun vill få utført og selfølgelig med meg som modell! Kult ikke sant? Iallefall jeg elsker headeren som jeg har nå og denne gangen er den ikke laget av meg, det er veldig sjeldent at jeg har headere som har blitt laget av andre, men i det siste har jeg gjort et unntak. Og ikke minst lille søster lager gratis headere til de som ønsker dersom dere sender henne en mail, gå innom bloggen hennes www.hanneliiiisabeth.blogg.no (linking funker ikke)

/ cubus topp / gina tricot tubebh / eurosko sko / bik bok shorts / kjæresten smykke /

HVA SYNS DERE?

Hvilke bøker anbefaler du?
Twilight-sagaen, idas dans og regines dagbok

Vasker du conversene dine?
Ja, jeg vasker conversene, eller mamma gjør det for meg!

Hvor mange tommer har du på pcen din?
Den er 15 tommer.

Skal du noen gang kjøpe mac?
Jeg har planer om å gjøre det når jeg evt. får skattepengene mine!

Farger du brynene ?
Nei, jeg farger ikke brynene mine – det er naturlige!

Hvordan blir man sponset?
Når jeg blir sponset, så sender jeg mail til enkelte og enkelte sender mail til meg. Enkelt og greit, du kan også bli med i ulike programmer for og evt. kunne bli sponset med ulike produkter.

Er du fornøyd med navnet ditt?
Ja, jeg er veldig fornøyd!

Hvilke serier anbefaler du?
Grey’s anatomy, gossip girl & criminal minds.

Hva het ungdomsskolen du gikk på?
Ytre Herøy Ungdomskole

Syns du det er gøy å blogge?
Ja, det er veldig gøy og blogge, selvom jeg ikke har vært verdens flinkeste i det siste.

Er du og Frida bestevenner?
Vi er mer gode venner tror jeg, vi har ikke vært så mye sammen utenfor jobben. Vi jobber egentlig mest sammen.

Liker du dialekten din?
Den er da grei, selvom jeg bare snakker sunnmørsk når jeg er på sunnmøre eller er andre steder med folk fra samme plass som meg. På resturangen så var det en familie som er fra der bestefaren min bodde, og jeg begynte og snakke sjåkvær med en gang, ofc. etter og ha spurt hvor de var fra. hehe!

Har du din naturlige hårfarge?
Nei, jeg har ikke min naturlige hårfarge, den har jeg ikke hatt siden første året på vgs – helse og sosial!

Såg du på paradise hotel?
Nei, jeg såg ikke årets paradise.

Liker du hotel cæsar?
Ja, det er ganske gøy – liker spesielt det som foregår nå mellom Runa og Storm, dessverre er det jo sommerferie!

Hvordan redigerer du bildene dine, når du gjør det?
Bruker photofiltre.

Hvilke kamera har du?
Canon EOS 550D.

Har du planer for resten av livet (studier)?
Skal bli førskolelærer som kan jobbe både i barnehage og på barneskolen fra 1-4 klasse.

Bruker du noe leppestift på leppene dine?
Nei, jeg bruker ikke leppestift, bruker kanskje litt lipsyl som eos.

Retter du håret ditt?
Ja, det gjør jeg men det er sjeldent.

/ cubus – jeans / vero moda topp / skoringen converse / kjæresten smykke / privatselger solbriller /

 

HVA SYNS DERE OM ANTREKKET?

..  kommer det ikke til og bli maksimalt med blogging, siden vi i Herøy arrangerer Maritime dager, men mye spennende. Jeg derimot skal muligens jobbe 12 timers skift evt. vær eneste dag frem til lørdagen, men jeg kommer til å sleng inn et innlegg i ny og ne! 🙂 Ha noen fine dager alle sammen!

Var hos frisøren i går for å snakke om håret mitt, jeg hadde hatt problemer lenge med at det alltid ble flokkete når jeg hadde dusjet og skulle tørke det. Så var jeg innom favoritt frisørsalongen min og avtalte tid og sted, og siden jeg har sommerferie – så passer det hele tiden bortsett fra når jeg jobber på Resturang Fosnavåg Brygge. Jeg hadde frisørtime hos Trend in, og fikk en skikkelig sommersveis, som jeg er strålende fornøyd, selvfølgelig så var det at jeg tok mye av det pga håret var utrolig slitt .. men deilig med kort hår til sommeren. Kan ikke huske sist jeg hadde så kort hår! Men er iallefall utrolig deilig og forfriskende kort!

HVA SYNS DERE OM FORANDRINGEN?