Jeg har nå i det siste eller iallefall alle disse lørdagene som melodi gran prix 2010 har gått, så har jeg sett på dette fremover, jeg har fått mange favoritter og alle de sangene har jeg nå fått inn på min spotify!

VS

eller


VS

Mitt svar på dette er : jeg vil at Bjørn Johan Muri & Venke Knutson skal gå videre, de er kjempe flinke!

Seriøst? Når skal det slutte og snø da? på torsdag så var det nesten ikke mer snø her i bygda, og hva skjedde? Jo, det startet og snø sakte men sikkert i løpet av hele dagen. Men i går kveld kom en skikkelig snøstorm! Så i hele dag har det hold på. Jeg vil ha sommer, jeg savner det! Jeg er lei av og måtte gå i varmedress og varmeklær.

Nå skal jeg kose meg sammen med søskene mine å pappa , vi skal se på mgp i kveld og spise pølse med chips, hærlig! Jeg er veldig utslitt etter dagen i dag, har vært på jobb av alle ting, så merker det på kroppen, at jeg er helt utslitt.

Snakkes♥

Hei dere! Har hatt en fantastisk dag selv til og være syk, iallefall siden jeg blogget sist. Jeg har nemmelig sett twilight og new moon. New moon såg jeg på et nedlastingsprogram, men så dom som jeg var så klarte jeg og slette filmen og klarer ikke å laste den opp igjen uten og gjøre kontoen min der til premium. 

Det har sikkert blitt litt vel mye snakk om twilight på bloggen min i dag,men det er sikkert mange som liker disse filmene like godt som meg, kanskje til og med bedre. Men er så totaly in love med filmene, jeg elsker og sitte i flere timer og bare se på filmene angående twilight. Spurte til og med mamma om hun kunne bestille bok nr. 2 ny måne! Hun gjorde det, men jeg skal selvfølgelig betale for boka. Jeg gleder meg til filmen kommer på dvd og flere av filmene kommer ut.

Guess what? jeg er fremdeles syk, så det  blir hjemmedag i dag også. Har hatt en forferdelig natt , hvor jeg ikke har sovet så veldig mye i natt pga uansett hvordan jeg prøvde å finne riktig måte og sove på uten å hoste, bli for tett i nesen og diverse…men slik er det jo selvfølgelig og være syk, og jeg er sikkert ikke den eneste som er syke!  Har hjulpet mamma litt nå med å skrelle poteter og gulerøter så nå skal jeg se film♥

Elsker den filmen, som gjør at jeg kan se den om og om igjen, jeg gleder meg virkelig til jeg får new moon i postkassen. Har nettopp lest ut boka evighetens kyss, og ble helt totaly in love i serien. Skal snart bestille bok nr.2!

God morgen søtinger! Føles ut som hodet mitt snart eksploderer av smerte….Nå blir det bare avslappning på sofaen og kos sammen med veslesøster, hun er også syk i dag, og det er koselig og ikke være syk alene for da har en "selskap", noe som jeg liker. Men jeg hadde hatt "selskap" selvom, mamma er jo hjemme. Heldigvis!

I dag er planen min bare og slappe av og bli frisk til i morgen, for jeg skal på jobb. Det er flott og være hjemme, men når man er syk så kan en ikke gjøre noe ting som : være med venner, være ute og kose seg {selv hvor kaldt det er}.  Når jeg er syk er det som å føles fanget innendørs, neida! Men en er ikke så fri som en er når en er frisk.

Nå mens jeg ligger på sofaen en stund skal jeg kose meg med twitches too, er lenge siden jeg har sett den. Har veldig lyst og ha den på dvd. Men tror den ikke selges, så jeg fikk tatt den opp når den gikk på FEM, for en stund tilbake. Første gang jeg såg twitches {film nr. 1} var faktisk når jeg var på helgatur til Molde for noen år siden.  Snakkes♥

Det er kanskje ikke så mange som har vært innom denne blggen før, men har fått et par spørsmål både jeg og hun, og det er det faste spørsmålet: er du og G-K søsken eller er du og Hanne søsken? Så svare er og blir et stort JA!  Hn er verdens beste søster og jeg er ekstremt glad for at hun er min søster og ingen andres. Hun er jo brorenmin også, men det er jo en annen sak! hehe. Besøk bloggen hennes : www.hanneliiiisabeth.blogg.no


verdens beste søster , sier ikke mer ♥

Hodet mitt verker som et tannhjul som går i full fart rundt og rundt,  når jeg hoster er det som halsen min skrur seg sammen og ikke vil la meg hoste så når jeg først får det til, så gjør det så virkelig vondt i hele kroppen. Når jeg blir frisk, skal jeg ta en jente til immunforsvar samtale. Her skal immunforsvaret bygges opp 110% ++.

Dro hjem fra jobb pga sykdom, noe som er kjedelig og måtte gjøre, men det er jo selvsakt bedre og ligge hjemme og bli frisk istede for å gå rundt på jobb å bli verre og enten eller være smittekilde. Det er grusomt og tenke på altså, er dere ikke enig?

Snakkes♥ skriver senere. skal slappe av litt nå! 

Flere som er syke i dag?

Heihei sweeties!

bukse fra bik bok , genser fra gina tricot , singlet fra cubus og sokker fra europris

Nå skal jeg ut, så da snakkes vi senere ^^ Ha en flott kveld alle sammen =)

hei og hå dere!  Jeg tenke siden egentlig ikke finner på noe og blogge om. Så gikk jeg innpå gratisgavekort for å samle litt poeng for å komme meg opp i poengsum. Så da tenkte jeg at jeg kunne dele denne siden med dere også. Dette er en side, akkurat det samme som gratisklaer, gratissko, osv. Men gratisgavekort er en side for seg selv , iallefall av de sidene som jeg har oppdaget. 

lyst og bli medlem? http://www.gratisgavekort.com/?r=12662 

snakkes♥