Hei dere! Dagen har vært knall med både humør og nydelig vintervær. Virkelig helt fantastisk, var med klassen til Fagerlia Videregående Skole i dag på messe om høgskoler, folkehøgskoler og universitet.  Jeg syns det virket litt uorganisert hele prg.

Det blir dessverre ikke så mye mer blogging akkurat i dag, må lese litt på historietesten vi skal ha i morgen før fagdagen på skolen, men i morgen blir det litt mer blogging. tenkte kanskje og filme en videoblogg også, hva sier dere om en ny video?

Hvordan var dagen din i dag?

CUBUS bukse / CUBUS genser / SKOPUNKTET sko / CMYK klokke

Hva syns dere om antrekket?

Hei dere! Nettopp kommet hjem fra informasjon om forskjellige høgskoler og universitet rundt omkring i landet på Ulstein vgs. Hadde selvfølgelig gode venner og slå følge meg rundt omkring på dette, så det gjorde tilstede værelsen mye mer koselig. Heh.

Fikk snakket mye med folk som holdt fordrag, og det gjorde meg mye mer sikker på at jeg skal velge Høgskolen i Volda. Liker!!!!

Hvem er bak dette bilde?


“kunnskapstredet”

Turen var velllykket, og det var utrolig nydelig vær, men veldig K A L D T! I morgen er det en ny og obligatorisk tur men til Ålebyn.

hvordan har dagen din vært?

Nå har jeg akkuratt tatt meg en dusj etter jobb, og så har jeg gravd stumpen min ned i senga, for å slappe av og bare ta det helt med ro. Jeg er veldig sliten, etter all jobbingen i helgen. og er stiv og støl omtrent over alt. Jeg klager ikke..


fikk kjempe god middag når jeg kom hjem fra jobb, Ølmarinert frityrstekt sei .. naam!

Hadde også temadag med russen i dag som jeg skrev i kveldsinnlegget i går. Dagens tema var hippie (flowerpower og farger). Alle sammen hadde utrolig stilig klessnad, selvfølgelig var det ikke alle som var med på denne temadagen. Faktisk litt mindre folk enn på de andre temadagene. Men utrolig koselig var det selvom ikke alle var med. Kan ikke alltid regne med det.


en form for dagens antrekk? (ikke noe jeg ville gått med til vanlig, iallefall)

Nettopp hatt 3 timer med naturfag, hadde et forsøk og ellers har vi bare chilla med oppgave som vi fikk med læreren, hun hadde elevsamtaler så vi så ikke så veldig mye til henne. Nå skal vi til med 3 timer i i.engelsk. Fredagen er kjedelig, men engelsk er favorittfaget mitt.

Hvordan er dagen din i dag?

Nå tar jeg straks kvelden. Jeg er SÅ sliten, har vært på skolen og på jobb. På skolen i dag skjedde det ikke stort annet enn at jeg tok hjernehinnesprøyte – hva er det for noe spør dere kanskje? Det kan dere få lese mer om her. Men etter og ha tatt sprøyten hadde jeg ikke vondt.. følte meg bare BLAKK! For sprøyten kostet ikke mindre enn 500 kroner.

I morgen derimot skjer det noe annet på skolen, vi skal ha temadag med russen – og vi skal kle oss ut som hippier. Dette kommer jo til og bli kjempe gøy, liker virkelig og finne på ting sammen med de andre russene. Og senere igjen på kvelden, skal jeg på jobb. Vi snakkes mer i morgen tidlig, god natt herlige lesere! 🙂

Fikk så utrolig lyst på en dobbel caffe latte med hazelnøtt akkurat nå 🙂


Hvordan har dagen din vært i dag? 

Hei! Prøvde meg på skolen igjen i dag – slapp og sliten, men det hører vel med etter fire lange sengeliggende dager… 
Utrolig godt og komme i gang igjen, har bare vært borte to dager fra skolen, men det føles ut som evigheter for meg. Selvfølgelig så var det veldig tungt og begynne og jobbe skikkelig med fag etter som jeg har tatt litt og litt, mens jeg har vært i form til å gjøre lekser mens jeg har vært syk. Men nå skal jeg nok prøve meg iallefall denne uken, kanskje det blir noen småturer hjem, men heller det enn å være borte flere hele dagen.. Det skjer en del de neste dagene …

hvordan har din dag vært?

Tjener du dine egne penger? Ja.

Har du jobb? Ja.

Kan du gå uten sminke på skolen? Ja.

Hvilken venninne er du mest tullete med? Den som jeg er tullete med er Frida.

Kan du prøve å ha dagens klàdsel og videoblogg litt oftere? Ja, skal prøve og ha det mer.

Farger du håret ditt? Ja.

Er du adoptert? Nei.

Er GinaTricot i Fosnavåg? Nei, men vi får cubus i slutten av februar.

Napper du øyebrynene dine? Ja, men jeg gjør det ikke selv … gjør det hos Pernilles Kliniq.

Hvilket kamera bruker du? Olympus E510i.

Bruker du extensions? Nei, ikke nå lengre.

Hvorfor sluttet du å bruke løshåret ditt? Var det pga dokumentaren om India? Jeg sluttet og bruke løshåret mitt for jeg farget håret mitt lysere og jeg har ikke tenkt og skaffe meg løshår med det første for jeg føler jeg har sopass langt hår at jeg ikke trenger løshår. For dere som også lurer, så ga jeg bort løshåret mitt til ei jente som går i Koret.

Hvor er skoene dine fra? (de høye sorte) De er fra Nelly.

Bor du i Fosnavåg, eller hvor langt fra byen bor du? Nei, jeg bor ikke i selve Fosnavåg. Jeg bor i Kvalsvika, som ligger ca. 15-20 minutter unna med bil eller scooter. 

Liker du twilight? Elsker twilight.

Hvor jobber du? Resturang Fosnavåg Brygge som servitør.

Har du noen gang tenkt å flytte fra hjemstedet? Ja, det tenker jeg ofte på hvor jeg vil bo etter ferdig med utdanning.

Noe dere lurer på til neste “ukens leserspørsmål”?