Så var denne onsdagen også snart kommet til veis ende! Ikke så mye å skryte av om dagen i dag, da den har blitt brukt i sofakroken med strikkepinnene. Fikk en liten ånd over meg og dro frem kamera mitt, og tok noen bilder av katten vår. Jeg ble ganske fornøyd om jeg får si det selv 😉

Resten av dagen gikk som den vanligvis gjør, og det er middagslaging og serie tid sammen med manne min! Vi er snart ferdig med sesong 5, og enda godt er jo det – for vi begge begynner å bli litt LEI av LOST! Nå er det snart tid for å finne sengen, ettersom det er jo mer slitsomt noen ganger å ha fri enn å være på jobb. Noen som er enige? Vi snakkes senere ♥

// INNLEGGET ER IKKE SPONSA 

Dagen idag startet som en helt vanlig dag her hjemme hos oss, og det er slik vi liker det. Frokosten med glass melk ble inntatt, og dagens første gjøremål ble satt på (nemlig vaskemaskinen), så nå er all klesvask vasket, så da ses jeg og vaskemaskinen neste uke igjen. Deilig å få det unnagjort. 

På fredag så var jeg så heldig at jeg fant meg fotbehandling hos Nail Studio Ørsta, så det utnyttet jeg i dag ettersom timen ble bestilt allerede på fredag. Å virkelig .. den kundebehandleren kunne virkelig jobben sin, første inntrykket var at studioet var hjemmekoselig og lite, timen jeg hadde varte i 1 time og 30 minutter og i den var det følgende: Avslappet atmosfære med rolig musikk og aroma, fotbad med havsalt, stell av negler, fjerning av neglebånd, behandling av hard hud og fotmassasje! Merka det var lenge siden jeg hadde gjort noe slikt med beina mine for når jeg var ferdig – så følte jeg at jeg gikk ned en skostørrelse. For dere som bor i nærheten av meg så anbefales virkelig Nail Studio Ørsta på det sterkeste, og dere kan bestille time her på Nail-Studio

♥ VI SNAKKES SENERE ♥

Denne mandagen har vært alt annet enn normal for min del. Hele helgen har jeg hatt nattevakter og i dag skulle være dagen jeg skulle prøve å snu døgnet tilbake til normalen igjen. Det var enklere sagt enn gjort, når jeg kom hjem fra nattevakt, var jeg for det første lysvåken, så spiste jeg litt frokost for å prøve å bli trøtt, mannen dro på jobb og jeg tenkte jeg skulle prøve å sove men til ingen nytte, tok meg så en dusj, for jeg bruker å bli sliten etter god og varm dusj – og da sendte verkstedet melding om at bilen min var ferdig – så da var det å dra å hente den. Når jeg kom hjem igjen, laget jeg middag og etter en stor porsjon ble jeg så trøtt at jeg sovnet på sofaen ganske fort. 

Senere denne mandagen har jeg skrevet en skoleoppgave (ja, jeg har blitt student igjen – nettstudier) og jeg fryder meg av all lærdommen jeg skal ta inn over meg det neste semesteret. Oppgaven er sendt til korrektur hos min søsteren og da er det bare å vente på feedback derfra. Kvelden blir en skikkelig slappfisk kveld med med LOST på skjermen, vi starter på sesong 5. 

♥ VI SNAKKES ♥

Januar er som alle vet en ganske mørk måned, men vi går endelig mot lysere tider. Selvom Januar måned var mørk så ga den oss utrolig masse snø at vi nesten blir litt lei av alle snøen som daler ned. For min del hadde den bare blitt liggende uten å skape problemer hadde jeg ikke klaget så mye til meg selv. Selvfølgelig ikke misforstå meg feil, jeg elsker vinteren og kulden som følger med – men noen ganger kan det bli litt for mye – er dere ikke enig? Andre som har samme følelsen? 

Uansett dette innlegget skulle verken handle om januar. Den skulle handle om Februar ettersom vi allerede har kommet til den første dagen i den nye måneden. Februar lover godt så langt, solen har begynt å skinne og det er så utrolig deilig! Det er selvfølgelig meldt veldig kaldt – men det skal vi overleve som alt annet. Her kommer da innlegget med “10 ting som jeg vil gjøre i februar” – selvfølgelig så er det ikke alt jeg får gjort, men likevel vi flyr gjennom dagene og plutselig er det en ny måned, som titter innom for å ønske deg velkommen. 

♥ V E L K O M M E N ♥ F E B R U A R ♥

  1. Finne på noe koselig sammen med mannen min på valentines day!

  2. Det strikkes som det suser, og målet mitt er å bli ferdig med mitt første egostrikk. Det skal jeg gjøre denne måneden. Blir en like fin som jeg ser den for meg, deler jeg den med dere!

  3. Dra på flere turer rundt om i den fine kommunen vi bor i, spesielt når solen skinner og kanskje tenne et bål og griller pølser på kvelden! Kanskje begynne allerede denne uken?

  4. Fortsette å jobbe beinhardt med ting jeg brenner og drømmer om å få til til. Det jeg vil – det får jeg til.

  5. Bruke instagram kontoen enda mer enn jeg gjør – dette var det samme målet jeg satt i Januar.

  6. Spise mindre søtsaker og drikke mindre brus. Var så flink før desember begynte, men etter det ramle jeg (vi) av lasset igjen. Så da er det på tide å få kontroll over dette igjen – men jeg mangler viljestyrke og det er egentlig litt skummelt.

  7. Gå på ski? Hvis snøen holder seg vil jeg på ski. Det er super hyggelig å gå på skitur med de rette i et hyggelig selskap. Jeg eier bare langrenn, og håper på at det kanskje blir noen turer i nærmeste fremtid.

  8. Planlegge litt av sommerferien, selvom vi satser på Norgesferie i år også (ikke noe galt med det) – og vi kommer nok bare til å holde oss hjemme for det meste, men noen dagsturer rundt omkring i Møre og Romsdal slår ikke feil på fine sommerdager. Skal vertfall se på ulike alternativer.

  9. Trening? Har da mistet helt denne treningsrytmen – så da håper jeg at jeg finner den igjen nå i februar.

  10. Overraske noen jeg er glad i. Det å glede andre er noe av det beste jeg vet, det gir meg utrolig mye glede selv. Og nå er det jo både Valentines, morsdag og fastelaven så det er gylden anledning til å finne på noe koselig. 

 

♥ HAR DERE NOEN PLANER FOR FEBRUAR? ♥
♥ HA EN FANTASTISK FEBRUAR MED ALLE DERE ER GLAD I ♥