For og kunne delta i denne konkurransen må du like på denne facebook siden her , og skrive din epost adresse i kommentarfeltet her på bloggen min. Dette er tidens største og kuleste konkurransen noen sinne. Det er piercingkongen selv som kårer vinnerne som får vinne gavekortet som gir 50% avslag på alt ut året 2012. Konkurransen kommer til å gå frem til 9. September 2012.

Har du lyst og delta ? Da må du like siden her og skrive mailen din i kommentarfeltet (må være gyldig, for du kan bli kontaktet).

ps : jeg sjekker om dere liker siden!

Da var jeg tilbake på hybelen etter langhelg hjemme hos mamma & pappa, deilig og kunne sove lenge en ekstra dag hjemme ♥ ♥ Broren min laget til kylling og ris til frokost, så vi spiste oss gode og mett på det, en god start på dagen, har ellers slappet av 🙂 Tok bussen til Volda 15:45 fra Fosnavåg, men ble en del bussbytte (jeg liker ikke bussbytting) men kom fram til Volda kl. 17:00.

Har ellers slappet av her på hybelen med og pynte litt på rommet for å gjøre det mer hjemmekoselig, som jeg sa tidligere her ! Jeg liker virkelig ikke nakne vegger, så da gjør jeg alltids noe med det. Bilder kommer i morgen, siden det er ganske sent her nå, har en del tid i morgen, begynner ikke før 9:45, begynne sent på skolen .. passer meg PERFEKT!

Hva har du drevet dagen med? Har du hatt fri fra skolen?

Arbeidsdagen min ble avsluttet for noen timer siden og jeg er helt “bevistløs” i hele kroppen, årker ikke tanken på å reise meg opp for å stå på bena en gang, så det forteller vel litt for sliten jeg egentlig er. Har vært på jobb sammen med besteste sammen med Tina Marie , vi har hatt veldig mye og gjøre .. ikke gått ann å sitte på rompa en gang. Tiden går fort når det er mye å gjøre. 

Når jeg kom hjem etter jobb spiste jeg et godt måltid med favoritt retten min kylling og ris. Resten av kvelden skal jeg “chille” rett ut på sengen og ikke gjøre en dritt, jeg har null energi og krefter igjen, eller vent på pakke ned en del som skal til Volda i morgen. 

Dere får alle ha en fantastisk kveld videre, og så ser vi snart igjen! 

Hva skal du gjøre i kveld?

Første skoledag er ferdig, jeg er fornøyd og dagen har vært fantastisk, været er perfekt og temperaturen er deilig! Det liker vi ♥ Skoledagen min gikk frem til 11:10, og har vært litt sammen med verdens søteste Julia før jeg forlot skolen, korte skoledager … Har vært i sentrum og handlet inn hengelås som vi trenger til skapet på skolen, grønsåpe til vask av hybelen på Torsdag, good!

Er ikke så veldig lenge til jeg skal legge meg, og jeg kan også sove litt lengre i morgen, ikke skole før 09:45. Dette kan jeg like!!!

GOD NATT, FOLKENS!

Dette her er da altså hybelen min, rommet er ganske stort i seg selv, og veggene er veldig nakne nå. Men det kommer seg nok… Er egentlig ganske koselig, så kommer nok til å trives bra her, skal selvfølgelig være hjemme i helgene så dette blir BRA, dere! Skal også få noen plakater og bilder opp på veggene, så det ikke virker så veldig tomt, er ikke så veldig glad i store tomme vegger, må lzm ha noe på veggene for å føle meg litt som hjemme, men ingenting er da bedre enn borte bra, men hjemme best.

Hva syns dere?

Hei dere! Idag har vært en fiin dag, varmt, sol og skyfritt! Men frøkena her jobber hele tiden. Etter jobb har jeg pakket ned ting … Som de fleste vet så flytter jeg på hybel sammen med søsteren min i morgen til Volda. Har en spennende tid foran oss i Volda. Ellers har timene etter jobb bare vært slapp. Og det blir å slappe av de siste timene også siden jeg skal tilbake på jobb, glede ♥

Skal jobbe sammen med Artjom og Kornelija, hærligheter. Kornelija derimot er en av mine bestevenninner, digger virkelig jenta ♥

Hva skal dere i kveld?

Jeg fikk tidligere i uken et spørsmål på mail om jeg kunne vise hvor jeg jobber, og derfor tok jeg med meg kamera på jobben idag. Så her har dere da altså Resturang Fosnavåg Brygge, der hvor jeg jobber. Føler meg veldig heldig som får jobbe her ♥ ♥

Her ser dere bilder av både den gamle og ny delen, som den går under namnet som. De fleste som bor her i Fosnavåg og området rundt, har vært innom eller er der daglig, så jeg trenger ikke forklarer så veldig mye om “Resturang Fosnavåg Brygge”. 

Ser dette spennende ut? Hvorfor ikke ta en tur innom resturangen? Du møter alltid blide og snille servitører og kokker 🙂

shorts bikbok // singlett cubus // topp cubus // jeffery campbell nelly // smykke kjæresten 

Hva syns dere om antrekket?

Hvor er de fargerike buksene din fra? Fra Nelly.com

Tristest film? The notebook.

Godtar du lesere på facebook? Jepp.

Beste drikke? Beste frukt? Crystal´s iskaffe og elsker jordbær.

Har du lyst på tattovering? Hva skal det stå? Har hatt lyst på, men tørr ikke! Om så skulle det vært en tekst som betyr mye.

Godkjenner du kommentarer? Ja.

Når var sist gang du klina med en gutt? Kjæresten min selvfølgelig.

Hvilke skostørrelse bruker du? str. 40/41

Hvilke foundation bruker du? Foundation fra Bare Minerals , fairy light.

Kan du lage sminkevideo? Ja, det kan jeg gjøre.

Hva har du i veska di? Tenkte og lage en video om hva vesken inneholder.

Er du glad i mamman din? Ja, selvfølgelig. Kjempe glad i henne!

Hvordan får du iconene på maccen? Laster de ned fra findmyicon og bruker candybar for å endre.

Hvilke linje går du? hvor? Vg4 allmenn påbygging for de med fagbrev.

Skal du skaffe deg extensions igjen? Usikker, men om det blir det micro exstensions.

Kan du fortelle litt om vennene dine? De er helt spesielle. Men er mest med: Frida, Crystal, Tina og Kornelija.

Er det stress og blogge? Nei, ikke så veldig. Stress : å ha gode blogg ideér.

Hvordan kombinerer du skolearbeid, blogging, osv.? Har et system ser dere!  

Hva gjør deg glad? Kjæresten, familien, jobben og vennene mine!

Hva gjør deg sint/sur? At noen sårer meg.

Yndlingsfarge? ROSA.

Hvor lang er leveringstiden hos nelly? Mellom 2-4 arbeidsdager, men det har også godt over 1 uke.


Lurer dere på noe til neste leserspørsmålsrunde?

Starter en liten konkurranse i samarbeid med Mirabling. Det blir tilfeldelig trekning via random.org eller “søsterhjelp” fra Hanne E. Det er to heldige vinnere som stikker av med dekselet som dere selv har plukket ut, jeg liker virkelig og gi dere lesere noe. Konkurransen kommer til å vare fra tirsdag til torsdag!

Konkurranse regler:

√ DU må gå inn på mirabling sin hjemmeside.

√ DU må velge deg et produkt i prisklassen 100-300 kr.

√ DU må skrive din epostadresse/bloggadresse + navn, så jeg kan KONTAKTE deg!

√ DU må huske og oppgi hvilken farge du vil ha (legg ved link til produktet)

√ DU må si i fra om det er til iphone 3G / 3GS / 4 

√ Link til siden er her

Edit : Vinnerene er kåret, og har blitt kontaktet!