Jeg trenger søvn, mat, luft, vennene mine, familien min og jobb/skole. Koble av, og bare slappe av litt. Få søvnen jeg trenger! Bloggen også selvfølgelig, men jeg kobler jo egentlig alt ut når jeg skal sove om natten, for da drar jeg til drømmeland.
Jeg merker jeg er sliten, iallefall i dag! Men alle har vel slike nede-dager? Men jeg har ikke mange av dem, ofc.
Og jeg har utrolig lyst til og legge meg under dyna og slappe av ordentlig av. Begynner dessuten på jobb igjen i morgen. Det skal også bli godt og begynne og jobbe eller gå skole, selv skal jeg nå bare jobbe frem til 10. August. Er da ferdig som lærling.

Natta cuties, dere vet jeg digger dere!  Snakkes i morgen. 



Hei dere! Jeg har hatt en del konkurranser nedover her, men har kanskje ikke hatt publisert vinnerene, så det kommer her : 

Sommerkonkurransen:  vinneren ble Julie Almestad Sævik! Hun har blitt kontaktet og vil få en goodiebag.

Vinn iphone deksel til 3/3G/4 : vinnerene ble Sigveig Amalie og Ann-Synøve, de vil få tilsendt premie fra Mirabling. 

 

Det vil komme flere konkurranser framover, stay tuned!

Hey cuties! Twilight har rullet over skjermen siden 1130, så nå har jeg sett alle filmene + at jeg har sovet litt, såå deilig!!!!!! 

WELL, I AM A TWILIGHT FAN!

Hei og god morgen! I dag er dagen for kosdress og usminket, vet dere! Det er jo søndag, og da er det lov å slappe ekstra av 🙂 Jeg elsker dessuten den knæsj rosa kosedressen min, har i lilla og hvit også. Hehehee! Blir bare slapphet fra min side idag. Blir kanskje noen filmer, får se hva jeg finner på? Filmer jeg vil se er iallefall twilight. Så dette blir en kose søndag, hæærlig!

I am wearing pink , and i love it!!!

hva skal dere i dag?

E N D E L I G! Jeg er ferdig og male rommet, nå gjenstår det bare at det skal tørke litt før jeg begynner og plassere møbler og lage min egen stil på rommet. Jeg har allerede fått en plan over hvordan jeg vil ha romme mitt, selvsakt blir noe av det samme siden jeg kjøpte mye nytt når jeg hadde på grunnfarge sist sommer. Så også derfor jeg malet romme mitt NÅ! Ble fint altså!
Men er faktisk mer stolt fordi jeg har gjort all arbeidet selv. Enn sist sommer, da lurte foreldrene mine meg skikkelig! Funny.



…. Jeg er (dessverre) veldig glad i å dra på shopping, elsker fornyelser av garderoben, selvom det ikk er nødvendig hele tiden.  Handler jo en del på salg, det er ikke så domt som det høres ut.  Favoritt butikker: Gina Tricot, Cubus, Bik Bok, Glitter, H&M, osv. 





♦ hva er din favoritt butikk/butikker?

Godkveld bloggen!

Dårlig med updates fra idag, men jeg har vært i Ålesund med Frida og søskene mine, på shopping! Helt hæærlig, friends ♥ Det ble svidd av noen kroner på Amfi Moa i dag, så det blir ikke shopping eller pengebruk på en god stund! Nå skal det spares!!!! Dagen har vært utrolig flott og jeg har hatt det kjempe gøy! Men med en gang jeg kom hjem igjen, spiste jeg middag og fikk skikkelig arbeidslyst. Så siden klokken 4 har jeg vært på romme med en malekost og maling. Effektiv, syns det ble veldig fint!



vil dere se det ferdige resultatet til helgen?

God kveld bloggen.

Nå merker jeg hvor sliten jeg egentlig er. Så skal bli utrolig godt og finne sengen, siden jeg skal tidlig opp og være med venner og søsken. Så må sette vekkerklokka på ringen, så jeg får sminket meg og gjøre meg fullstendig klar i morgen tidlig, fun altså! 


Kamera : canon 550D. Foto : Privat . Fyr på peisen en sen sommerkveld , som ikke er alt for varm! .

 

vi snakkes i morgen , litt ut på dagen, skal være med venner til utpå dagen, så kamera blir med!

HA EN UTROLIG FIN KVELD , ALLE SAMMEN!

Vurderingen blir av bloggen til søteste Sophie Elise fra Harstad. Hun er 16 år og bloggen handler om alt fra sminke , klær og shopping. Jeg har derimot blitt fast leser av bloggen til denne søte jenta. Og hun inspirer meg veldig mye!

Intrykk:
Men en gang jeg kommer inn på bloggen din får jeg følelsen av du er kjempe søt og snill jente. Bloggen din er skikkelig rosa blogg. Og siden jeg nå har lest bloggen din en god stund har jeg fått en fin bekreftelse på det.

Design:
Jeg elsker designet ditt! Det er utrolig fint, og ROSA! Jeg derimot elsker ROSA, det er favoritt fargen min! Det er veldig bra at du har meny under headeren, det gjør at leserene dine kan finne ut mer om deg og det du gjerne vil vise dem. Headeren du har er kjempe søt som vises øverst i innlegget. Den er utrolig søt og den er skikkelig DEG! Hele designet passer til hverandre. 

Innhold:
Du har bilder i alle innleggene du skriver, utrolig BRA!  Du skriver dessuten utrolig bra og jeg blir veldig imponert over hvor flink du er. Det du skriver gjør til at jeg bare vil lese mer av hva du skriver, så jeg kan faktisk sitte i kanskje 30 minutter om ikke mer og lese samme innlegg eller flere innlegg i slengen mens jeg er på bloggen din. Stilen din er utrolig fin! 

Karakter:
Jeg gir deg en 6`er fordi jeg IKKE finner en eneste ting jeg ikke liker ved bloggen din!  Jeg anbefaler ALLE å besøke bloggen, dere finner henne på topplisten på blogg.no 🙂  Men bloggadr her 

Hva synes dere om bloggvurderingen?
Skal jeg fortsette med bloggvurderinger? 

Solen har såvidt tittet litt frem i dag, så har vært et par timer ute i dag og arbeidet med sommerjobben min. Greit og ha noe og gjøre, men kunne vært foruten den ekkle lukta. Som dere kanskje skjønner så har pappan min vært så snill og gitt meg en sommerjobb, selvfølgelig også for at jeg ikke skal bli sittendes inne hele sommerferien. For været er ikke helt  PERFEKT! 🙁 Sommerjobben min er kanskje en enkel en, men jeg liker den! Den lukter ekkel, så må utstyre meg med hansker og forkle.  
Jeg skjærer fiskegarn, er en bedrift som bare vil ha tauene til de garnene. Lukta er derimot forferdelig. Men jobb er jo jobb selvfølgelig!!!

Nå derimot skal jeg snart ta meg en ryddeøkt på “pikerommet”. Det trengs rydding og kanskje en vask, klesskapet derimot ser dessverre ikke ut :s så kanskje mitt framtidige yrke blir vaskehjelp ? Haha, nei håper virkelig ikke det, selvom jeg liker rydding!


bilde fra arkivet.

HVA SKAL DU GJØRE I DAG?
HA EN FANTASTISK ONSDAG VIDERE DERE …