100% egne meninger

For litt over en uke siden mottok jeg en del av Johaug kolleksjonen i posten, og jeg har ei svigerinne som fikk seg Johaug jakke i julegave til jul av sin kjære, og ikke nok med det så sto både lue og jakke i stil med hverandre, og da valgte jeg å gi den bort til henne. Hun ble også med på å være modell for dette blogg innlegget, så jeg satt kjæresten min på saken og fikk tatt noen bilder.  

 

Lua fra Johaug er fra milsluker´n  (men ser ut til å være utsolgt nå) – den har en fin farge, og den står i stil med den grå, sorte og gule jakken som hun har på bildet. Luen har fargene gul og grå. Den har også en fleece kant inni luen. Jeg vet ikke hvor jakken er kjøpt, for dem som evt. lurer men dere kan finne Johaug Motion Jacket her og Johaug Ski Pants her ! Vi snakkes senere dere ♥

HAR DERE NOEN JOHAUG PRODUKTER DERE ER FORNØYD MED?

God morgen! Formen er på topp og jeg er klar en ny dag! Jeg kom hjem kl. 04:00 i natt, etter å ha vært på jobb frem til kl. 03:30. Er egentlig rart jeg ikke er trøtt og ligger å sover på denne siden av døgnet. Det er har seg altså slik at jeg skal snart tilbake på jobb igjen, og det blir flott når jeg kommer hjem senere i kveld for da kan jeg slappe skikkelig av sammen med hele familien min.

  

HVORDAN BLIR DERES SØNDAG? 

Både jeg og kjæresten var flinke kokker i går kveld, og det at vi lager mat sammen gjør at det blir noe som bare jeg og han gjør sammen, og jeg virkelig elsker det når vi kan styre oss selv og prøve ut nye oppskrifter hele tiden. Det er egentlig helt fantastisk måte å bli bedre kjent med hverandre også når begge kan komme med innspill til hva vi skal lage denne gangen. Jeg skal være ærlig med dere, og fortelle at matlaging er mye kjekkere når du gjør det sammen med flere! Jeg er heldig som har akkurat, Kai! 

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ingredienser for 4 personer: 4 stk kyllingfilet, 6 poteter (3 halve sider hver), sitronpepper, hvitløk, chilikrydder, sitronpepper, salt, pepper, vårløk og Toro kyllingsaus med hvitløk og paprika. (Gjerne bruk mindre krydder dersom du ikke er glad i sterk mat).

  1. Legg kyllingfiletene i en ildfast form, hell over litt matolje og krydre dem godt med sitronpepper.
  2. Finhakk en chilli og et fedd hvitløk. Bland dette med en dæsj matolje.
  3. Vask potetene, del dem i to og smør innsiden med litt chili, hvitløk og matolje.
  4. Legg også de marinerte potetene i en liten ildfast form og stek dem i midt i oven på 170g i 30 minutter.
  5. Kylling skal inn i oven samtidig, men når kyllingen skal ut sjekker du gjerne med en kniv eller gaffel. 
  6. Når du lager sausen fyller du oppskriften på pakken, om du ikke velger å lage din egen variant, og jeg tilsatt vårløk.

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

HVA SYNS DERE OM DENNE OPPSKRIFTEN?

For en dag det har vært! Er det virkelig mulig? Jeg vet det er snø og det kan skape problemer på de fleste områder her i landet. Det som er spesielt irriterende er at det har kommet så mye snø på bare noen dager. Det fører til at flere kjøretøy setter seg fast i snøen pga dårlig brøyting, der kjørebanen er small og uframkommelig. Dette skjedde akkurat i dag på verst tenkelig tidspunkt. 

Ca. 500 meter fra hvor jeg bor hadde bussen klart å sette fast, slik at det ikke var mulig for en vanlig bil og komme seg forbi. Jeg var heldigvis ikke alene om dette her og var bil nr. 6 av 15, som ble stående og vente over to timer. Jeg skulle starte på skolen kl. 09:15, men kom meg ikke på skolen før kl. 10:45, og kunne si meg glad når jeg fikk delta på siste time av undervisning på 3timer.

   

Dette var en start på en nokså frustrende hverdag, så jeg håper virkelig at jeg slipper og gjenta seg igjen imorgen!

HVORDAN HAR DERE DET I DAG? 

Ukens sang: Moonrise – Sandra Lyng! Har gått på repeat helt siden senkveld på turne ble vist på skjermen, onsdag denne uken. Jeg syns at Sandra gjør det utrolig bra med musikken, og spesielt jeg digger musikken hennes. Den er så fengende og sprudlende.

Ukens cravings: Frukt! Enten det er fersk frukt eller hjemmelaget juice av frukt. Kanskje det kommer oppskrifter på bloggen?

Ukens nedtur var vel at når kjæresten hadde vært å hentet meg fra jobb, natt til søndag at vi måtte parkere bilen nedenfor huset til mamma og pappa, og ettersom jeg er redd for bilen min, og redd for at traktoren som måker, kanskje ikke hadde sett den med tanke på all snøen som kom ned. Det ble til at jeg sendte en bekymringsmelding til mamma når vi hadde kommet inn, om pappa kunne flytte bilen min når han sto opp slik at den ikke fikk noe skade. 

Ukens opptur har egentlig vært flere dagen denne uken, og må også ha vært i helgen sammen med familien og kjæresten min. Jeg fikk bloggfotografen til å ta flere bilder av meg og kjæresten denne helgen, og ikke minst har jeg hatt en veldig fin uke sammen med min kjære ♥ uken har blitt brukt mye i Ørsta ettersom jeg også har vært på skolen denne uken. På mandagskvelden var jeg på skøyter sammen med familien til kjæresten, og vi hadde det gøy – ble knall og fall på isen sammen med tantebarna. 

Ukens gullkorn kom vel ut av intet og at jeg ikke helt skjønte ordet som kjæresten min snakket om når vi var på vei tilbake til Ørsta for å være med på familieselskap. Jeg hadde ingen anelse om hvilke betydning ordet hadde i seg selv, og jeg bare hang meg med på det, og det kom ut et gullkorn ut av det hele. 

Kai: Bilen min må seriøst tektulerast.  

Gunn: Hæ? Ka?

Kai: Den må tektulerast.

Gunn: Skal den bli utstoppa? 

Kai: T-E-K-T-U-L-E-R-A-S-T!

Gunn: Den må vel snart på museum da? 

Kai: Hahahaha, du altså. Du fe no sagt det! 

Ukens latterkrampe var mens søsteren tok bilder av meg og kjæresten min i snøen, vi hadde det egentlig veldig gøy, og det gjenspeiles i bildene som hun tok av oss. Jeg kan ærlig innrømme at jeg får et helt annet ansiktsuttrykk sammen med kjæresten og det er egentlig litt morsomt i seg selv, og jeg kan være meg selv sammen med han uten å være redd for å bli sett på som rar. 

 

Ukens oppskrift er kylling med bacon og chips. Dette var så utrolig godt at det ble servert hele 2 ganger, men da til både min familie og kjærestens familie. Jeg og kjæresten laget dette sammen, og det er så utrolig godt å gjøre noe sammen med han uansett hva det skulle være. Vi laget kylling med bacon og chips til foreldrene hans og kylling med bacon og ris til familien min, og begge kombinasjonene virker fint sammen. Serverte også en løk og sopp kompott, og det var godt, men også var det mektig.

HVORDAN HAR DIN UKE VÆRT? 
HVILKE PLANER HAR DU I DAG?

 

Vi tok turen hjem til mamma og pappa denne helgen, siden jeg også hadde arbeidshelg så var det fint å være hjemme på bygda. Det jeg liker best med å være hjemme er alle mulighetene vi har når det kommer til fotografering, og jeg har jo en bloggfotograf her hjemme også, som selvsagt må stille oppe selv som fotograf for de rareste bilder. Innlegget burde vel vært til ære for henne. Tusen takk til verdens beste søster, som orker å stille opp på ulike bilder av meg og kjæresten min, tusen takk for at du kan!

ET BILDE SIER MER EN TUSEN ORD …. 

 
 

HER HAR DERE NOEN HERLIGE BILDER FRA GÅRSDAGEN
HAR DERE NOEN PLANER FOR DENNE DAGEN?

Denne fredagen tenker jeg å kjøre en spørsmålsrunde, og har du et spørsmål eller syv du ønsker å stille meg så er akkurat dette tiden! Dere må gjerne spørre meg om hva som helst, men ikke bli sinte om dere ikke får svar på spørsmål som omhandler de mest personlige ting, og mener jeg det er for personlig svarer jeg heller ikke på det – for jeg er en person som også trenger litt privatliv. 

Jeg har vært våken siden 07:00 etter som kjæresten skulle på jobb. Så det slår ikke feil å starte dagen så tidlig som mulig, og det er perfekt for å få mest mulig ut av denne dagen også. Jeg skal hjem til mor og far senere i dag, og kjæresten blir også med hjem. Jeg våknet forresten til snø i alle vinduer, og en bil som var dekket i snø, og det har snødd siden jeg våknet og det snør fremdeles.

 
ARKIVBILDER 2012! 

 ER DET NOE DU ØNSKER SPØRRE OM? 

Min første tur til utlandet uten foreldrene mine var nok jeg gikk i 7 klasse på Kvalsvik Friskole, og klassen skulle til Shetland sammen med lærere og enkelte foreldre. Jeg syns selvfølgelig det var en spennende opplevelse, men det å reise uten mamma eller pappa var det værste av alt og det toppet virkelig kaken når de som styrte med klasseturen sa at vi ikke fikk ha med mobiltelefon, og for meg var det aller værste som kunne skje. Heldigvis passet en venninne av mamma på meg på turen, så det gikk BRAAA! ♥

Min første ferieflørt var når jeg var ca. 5-6 år mener jeg på. Hele familien var på ferie på Hunderfossen Camping og rett ved teltet vi hadde var det en gutt og faren hans som sto å fisket i elva, og jeg ble så betatt av denne gutten og kunne sitte på en stein å se på at de fisket i flere timer. Så jeg var mildt sagt ganske betatt av den gutten som jeg ikke ville spør om navn på, var for flau! 

Mitt første møte med alkohol var når jeg var på bursdagen min når jeg fylte 21 år. Jeg hadde aldri vært interessert ved å teste å prøve ut alkohol, men ettersom jeg og min daværende bestevenninne ville at vi skulle ut kvelden før jeg fylte 21 år, og vi skulle kose oss ble det noen cider på meg den kvelden. Jeg har vel egentlig ikke drukket cider siden den gangen, var det var ikke så godt.

 

Mitt første møte med sminke var når jeg gikk i 5 klasse, for det var en kveld det var mye snø og det var utrolig godt akevær sammen med flere andre i nabolaget. Det jeg husker mest med den hendelsen var at jeg fikk være sammen med de “populære” på barneskolen den kvelden, og de var hjemme hos meg og fikk lov til å sminke meg og vi dro ut på aketur, såg selvfølgelig helt forferdelig ut når jeg kom hjem etter at vi hadde vært på aketur i fult snøvær. Jeg begynte ikke med det selv før i 9-10 klassen.

Min første jobb og jeg var 10-11 år gammel. Jobben fikk jeg bare på en betingelse og det var vis en voksen var med meg når jeg skulle utføre denne jobben. Det var selvfølgelig avisbud for NordPost. Husket mamma alltid kjørte meg rundt til hver poststativ slik jeg fikk lagt reklamene i postkassene til de rundt i bygda, noe som jeg holdt på med rundt i over 1-2 år om jeg ikke husker feil. 

Mitt første kjæledyr som jeg husker er den ene katten vi hadde, for vi har hatt en før den jeg husker men jeg var så liten at jeg ikke husker annet enn at den var sjalu på meg som spedbarn. Den katten jeg huske mest er Pusi, og det er for at jeg og den katten har hatt en veldig turbulent forhold, for det første så var jeg klorebrettet til kassen det første leveåret, mens de siste årene etter det var vi bestevenner, og det var virkelig en tung dag den dagen vi måtte avlive henne pga blodpropp i beina. Savner henne!

♥ VIL DERE HA FLERE SLIKE ?

 

Det blir litt mange oppskrifter her på bloggen, men har forstått det slik på flere av dere at dette er noe som flere ønsker mer av. Dette er en oppskrift jeg aldri har laget tidligere, og jeg har nå prøvd meg på litt flere ingredienser, men i det fleste går ofte igjen i mine oppskrifter siden jeg syns det passer godt inn her. Denne gangen laget jeg min egen vri sammen med kjæresten og det ble kylling med bacon og vi stekte chips og laget en løk og sopp blanding. Fikk tommelen opp fra svigerfar som hadde gått på en sushi smell tidligere på kvelden. Der det til slutt ble et veddemål mellom far og sønn om hvem som spiste maki eller Nigiri sushi.

Du trenger til 4 personer: 
1 pk, 4 kyllingfilet fra prior, 1 pakke chips, 1 løk, 1 brokkoli, 2 boks sopp i skiver, 1pk stjerne bacon, 1pk asparges og 1 sitron. 

 

 

Kjæresten min er den som er kjempe flink til å lage mat, og når vi gjør det sammen blir resultatet enda bedre – selvfølgelig var svigermor også på kjøkkenet, for hverken jeg eller han hadde stekt chips i stekeovn tidligere. Jeg spesielt er vant med frityrkoker som jeg har hjemme hos mamma. Dette blir nok noe jeg kan tenke meg å lage flere ganger og da gjerne også til min egen familie. Satser på at det ikke blir så vanskelig å få gjennomført, kanskje det blir middag på fredag, mamma?

 
 

HVA SYNS DERE OM DENNE OPPSKRIFTEN? ØNSKER DERE FLERE? 

Hei dere ♥ 
Nå er det lenge siden jeg har kjørt konkurranse her på bloggen, og jeg tenkte at det virkelig var på tide, for å vise hvor høgt jeg verdsetter mine lesere. Det eneste dere trenger å skrive i kommentarfeltet denne gangen er “jeg er med” og dersom dere har Facebook må dere like siden til bloggen min som dere finner her og konkurransen varer frem til 15 Februar klokken 12:00 ♥

  

♥ LYKKE TIL