Hadde snø i begynnelsen av mai, og det var mange som var lei av den!


Hadde koravsluttning før sommeren med verdens beste kor, herøy gospel!


Skiftet fra vinterdekk til sommerdekk for første gang etter at jeg fikk lappen!


Feiret 17 Mai sammen med familien og været var strålende!


Hadde jentekveld med jentene hjemme hos meg hvor vi såg film og spiste god mat!


Klippet og farget håret mitt mørkt!


Var i bursdagselskap hos Michelle og ble kjent med 2 herlige jenter!


Var på blåtur med kollegane mine i barnehagen, for en herlig tur! Må oppleves!

DET VAR MÅNEDENS SOM GIKK! MER I SLUTTEN AV MÅNEDEN!

Stortsett så hadde vi vel klart og funnet ut hvor vi skulle denne dagen for det var vel enkelt og tippe for mange av oss, jeg viste jo selvfølgelig ikke det siden jeg aldri har vært her før så det var spennende og se hvor dette tok oss til! Stoppet ble et stykke unna hvor vi hadde sovet over denne natten, nærmere hadde navnet Brikedalsbreen!


Ser du delfinen?


meg foran Birkedalsbreen.. en herlig kald trekk var der også!

Tusen takk for en herlig tur sammen med dere folkens, jeg har hatt det kjempe gøy sammen med dere og dette er noe jeg alltid kommer til og huske og har virkelig lyst og bli med på flere slike turer sammen med dere!

til doktorgården med mye kunst og mye suvenirer som var veldig fristendes og kjøpe, som jeg og en venninde sa hadde vi vært mange millionerer hadde vi kjøpt opp alt! Vi såg oss litt rundt og ble sittendes ute i den stekende solen og drikke brus og spise litt mat før turen gikk videre, alle synes dette var like spennedes …

Vi kjørte langt om lenge og vi kom nærmere og nærmere stryn sentrum hvor vi hadde fått beskjed om og måtte ta ut penger for der vi skulle overnatte hadde de ikke kort terminal til betaling, så alle måtte ha med seg penger istede for kort, å det var ikke noe problem! Og når vi dro innover mot Loen og videre inngjennom der, så ble vi jammen meg usikkre, men også en spennende stemmning i hva som ventet oss alle sammen! Så parkerte vi!

Vi skulle overnatte på singerheimen, en engelskgjestegård som hadde vært bebodd av både ektefolk, elskere og til og med kongen og dronningen av DANMARK! Vi fikk vite en fasinerende historie om ting som hadde skjedd og hvordan det hadde vært og bo der, fra den kvelden til neste morgen skulle vi få ha huset for oss selv, skremmende synes dere?

Jeg og en god venninde som jeg jobber sammen  med fikk æren av og sove på kongens rom! Og det var også det største soverommet i hele huset og vi det største badet også!


Frokostsalen… hvor vi skulle spise både middag og frokost under vårt opphold!


slik så jeg ut den kvelden vi fikk beskjed om og ta på noe fint for anledningen!

Vi satt oppe og koste oss alle sammen med litt vin og potetegull, og praten sto i full sving mellom oss alle sammen. Vi satt våkne til klokka iallefall var 02:00! Jeg og venninden min Helene synes virkelig det var litt skremmendes og legge seg og var glad for at vi delte dobbeltrom og ikke lå på enerom! Så slukket vi lysene og våknet til:

og en ny tur ventet oss …

Hei dere ? nå har jeg kommet hjem fra verdens herligste helg på lenge, har hatt det så gøy at jeg kan bare sette to ord på det : FANTASTISK HELG!  Turen starter 08:00 presis på lørdagsmorgen, ingen viste hvor vi skulle bortsett fra to personer, men det er jo selvfølgelig det som kalles blåtur.  Første stoppested ble i selje med en liten matpause. Hvor så turen gikk videre ombordet i en liten båt som tok oss til seljeklosteret!

Seljeklosteret i all sin prakt! Fikk vite mye historie som hadde skjedd der for lenge siden, husker ikke årstall på alt vår guide sa til oss, det siste bildet er avbildet av et bygg som hadde navnet OPPI LIA!

Så gikk turen videre se …

NESTE INNLEGG …

Bagen er pakket , jeg er snart klar trenger bare litt søvn så jeg helt klar! Dagen starter tidlig i morgen så det kommer til og bli kjempe gøy denne helgen med en flott gjeng ♥ 

Denne uken har jeg vært veldig dårlig på oppdateringen her på bloggen, men har vært i møter , selskape og med venner!  Så har hatt det kjempe koselig hele uken selvom den kanskje har vært både hard og koselig! Så har det gått greit! Bloggingen min kommer til og bli så mye bedre etter helgen er overstått. Nå skal jeg kose meg sammen med familien før jeg reiser i morgen tidlig!  Kos dere i kveld ♥

Hei dere ♥  nå har jeg kommet hjem fra verdens herligste kveld sammen med verdens beste jenter ♥ Jeg ble veldig godt kjent med to herlige jenter som bare viste seg og være helt fantastiske! Karita og Silje, vi har seriøst utrolig humor om vi slår den sammen ♥ Michelle fyller 16 på tirsdag og den feiriet vi i kveld!

Kvelden sammen denne herlige gjengen har gått i latter og galskap, rett og slett! Når alle har vær sin humor og den blir samlet så er det ikke lett og komme derfra uten at du har forlenget livet 1000 % ! Så jeg sier ikke nei takk til enda en kveld med disse herlige!

LOVE YOU GIRLS ♥

Tidlig i april bestilte jeg meg nye clips on/off hairexstansions, men denne gangen fra luxushair. Jeg hadde lyst og prøve noe nytt, siden jeg aldri hadde prøvd deres hairexstansions.  Jeg har hold med sara`s siden jeg begynte og intressere meg.

Jeg kjøpte to pakker med exstansions fra luxushair og tenkte og ha dem på når jeg fikk farget håret i samme farge for det var det som var planen siden jeg hadde bestemt meg for en frisørtime i slutten av mai måned, for klipp og farging! Som jeg da også sa i et tidligere innlegg så ble jeg helt forelsket i den mørke fargen, og det havnet på mellom mørkt, for etter og ha prøvd det sist jeg var hos frisøren så følte jeg at det var det passet!

Her på bildet bruker jeg bare en pakke med exstansions, men jeg ser nå i etter tid at det kanskje er lurt for meg og bruke begge pakkene som jeg kjøpte siden håret mitt blir mye tykkere etter hvert, men nå passer det bra med en pakke for min del, etter å ha tynnet ut håret mitt hos favoritt frisøren min! Så jeg virkelig stor fornøyd med resultatet som dere kan se ovenfor.  Når jeg setter på meg exstansions så får jeg den lengden jeg ønsker!

Så jeg kommer til og handle hos luxushair! Jeg anbefaler det for dere lesere ♥