bloggen har vært mer eller mindre nedprioritert av meg de siste dagene, ukene og kanskje månedene, med kanskje bare et innlegg om dagen , bortsett fra i helgene hvor det ble skrevet litt flere innlegg. Men nå i sommerferien min, har jeg enda bedre tid til og blogge mye og bedre. Så jeg er back on track med flere innlegg og nye ideer. Jeg er klar for en ny start på blogg.

Det vil komme spennende innlegg, konkurranser og mye mer.  Det kommer til og bli utrolig herlig og kunne blogge mer enn bare et innlegg per dag, men det var selvfølgelig valget jeg tok mens jeg var ute i jobb. Jeg rakk ikke over så alt for mye og jeg var veldig trett og utslitt når jeg kom hjem fra en arbeidsdag. Men nå skal jeg prøve ut dette “nye prosjektet”. Hva syns dere?

S O M M E R F E R I E !!! Da har ferien min også startet, har nå da ferie i hele juli, og jeg skal nyte ferien min max, det er herlig! Det første jeg begynte med når jeg kom hjem var og rydde ferdig romme mitt, kaste det jeg ikke vil ha lengre, rydde prosjekt!!!!! 

hvordan har dere sommerferie vært så langt?

startet dagen med og bli vekket av mamma, hadde (faktisk) stilt vekkerklokka på vekking, men klokka virket ikke, lysene virket heller ikke for strømmen hadde tatt seg en tur. Strømmen kom faktisk ikke tilbake før jeg hadde vært på jobb i ca. 30 minutter. Været her jeg bor er helt forferdelig, regnet ramler mildt sakt ned som bøtter fra skyene. Jeg har iallefall ikke sommerfeeling!

dagen deretter på jobb har vært ganske grei. Jeg er heller ikke helt i form akkurat nå, noe som jeg ikke har vært de siste timene. Jeg plages mer eller mindre med hodepine og det er virkelig ikke normalt for meg (aldri hatt hodepine, nytt for meg). Jeg som da også hadde planer med Tina og gjengen der, så måtte jeg dessverre avlyse! sorry jenter, next time? 🙂

hatt en fin dag?

våknet dessverre til plaskende regn på taket, etter som tankene mine bare ville tilbake til drømmeland (bare) noen timer! Jeg kjørte litt tidligere mot jobb i dag, måtte innom Statoil og kjøpe avis = sunnmørsposten! All endringen som blir gjort, huffhuff! Men dessuten så har arbeidsdagen vært flott, og alle sammen har kost seg mye, selv i et så forferdelig dårlig vær vi har nååå!

dagen startet tidlig for meg, og det var ekstra hardt og måtte stå opp når alle andre i huset har sommerferie! Men klager ikke. Arbeidsdagen i dag var superkoselig! Det er også en dag nærmere ferie. Sommerfølelsen forsvinner pga været, dessverre (!!) Men nå snart skal jeg sette meg godt til rette i sofaen og kose meg masse med familien! Spise god mat og kanskje en film? 

I går kveld derimot fikk jeg de fleste til og se the nootbook sammen med meg, har bare sett den en gang og det er flere år siden nå. Den var utrolig følsom og romantisk, slike filmer liker jeg virkelig. Hvilke filmer liker dere, sjanger? (døme: komedie)

hvordan har dagen din vært i dag ?

Ålesund turen er gjennomført, som mange av dere kanskje viste så var jeg på mr-undersøkelse hos medie 3. Spennende!!!!!!!! Jeg fikk beskjed om og ligge på en slags plate , og fikk musikk på ørene for og ikke høre alt bråke som kunne være skadelig for hørselen, så lå vel ca. 10-12 minutter og hørte på utrolig herlig musikk fra Radio Ålesund! Hørte jo litt lyd fra maskin, var kult! Jeg får ikke vite noe før om ca. 1 uke, for legen jeg var hos skulle sende resultatet av mr-undersøkelsen til legen min, woho!

Vi ble egentlig aldri enige om hvor vi skulle spise lunsj, men ble det jo selvfølgelig til slutt! Og det falt for Burger King, woho! Så det ble hamburger og chessburger på hele gjengen med chips og drikke! Har faktisk ikke spist sånt på flere måneder, stolt! 


…. måtte jo bare ha et burger king bilde da vet dere, blogger … yeah! I know ..

 

Hva har dere gjort på i dag ?

Om noen minutter setter jeg meg i bilen sammen med resten av gjengen, vi tar og bruker dagen i Ålesund siden jeg skal på MR, og har da bestemt oss for og kose oss skikkelig etter timen min i Ålesund sentrum! Været er utrolig herlig og jeg liker det!


spar kjøp sko | cubus shorts | HM topp | kappahl ring | glitter ring 


hvad tycker ni?

For en stund tilbake så satt jeg sammen med mamma og såg programmet som går på FEM, som heiter den andre siden og der snakka Gro Helen om noko kalla Ear Candle. Mamma blei straks intressert og lurte på om dette var noko som faktisk virka, vi var litt skeptiske til det, men fant ut at det går ann og prøve det ut. Og det har jeg og mamma gjort no på kvelden. UTROLIG!!

DET VIRKA! Jeg har bedre hørsel enn noen gang, jeg er plaget med litt dårlig hørsel på ene øret, men det stopper ikke meg frå å høyre hva folk forteller meg, den er ikke så dårlig! Men dette produktet kalles ear candle, funker ekstremt bra for meg! Anbefaler!!

Har du prøvd ear candle? (hvis) funket det på deg?

Hei dere! I dag har jeg brukt store deler av dagen til nedvask av soverom, lukter herlig blomstereng NÅ! Jeg liker det virkelig ♥ og været har vært så fantastisk fint. Har hørt værmeldingene skal bli mye bedre denne uken (men bare det jeg har hørt av folk). Har ellers i dag slappet av , tatt et deilig bad og spilt badminton med Hanne. Resten av kvelden blir det kos med familien!!!! Vi skal spise taco og bare kose oss, deretter blir det nok sløving for fult fra min side, ta det relax befor the BIG day tomorrow!


Foto : Cyberlink Youcam … usminka og fin?

Fantastisk og sommerlig ..

For noen uker tilbake var jeg innom siden til bikbok og såg på toppen, eller såg også at en annen blogger hadde denne og jeg falt pladask, selvfølgelig ikke bare fordi en annen blogger hadde den, men fordi jeg synes den var utrolig fin! Og nå er den endelig min, fikk mamma til å kjøpe den sist hun og søsteren min var i Ålesund siden vi ikke har bikbok andre plasser enn Ålesund og Ørsta. I år har jeg falt mer enn pladask for magetopper, og klær med USA utseende med tall og sånt. Now Its MINE!