Hei cupcakes!  Nå tenkte jeg og dele mine favoritt klesbutikker med dere. Så dere får et innblikk av hvilke klesbutikker som er mine favoritter og mine kjøp.

Gina Tricot er en av mine favoritt butikker, jeg bruker nettbutikken mer, enn selve butikken som ligger i Ålesund. Prisen er flott! Klærne er FANTASTISKE!


ELSKER denne butikken her. Nelly.com har ekstremt mye fine klær og tilbehør. De har ekstremt nydelig sko og kjoler ikke minst, jeg er helt frelst når jeg er innom nettsiden. Som slagordet på nettsiden deres; "Nelly, mote på nett". Prisene er helt greie, du kan finne mye til en billig penge.

Dette var noen av klesbutikkene jeg bruker og handle med .. .. så fortell meg hva er dine favoritt klesbutikker?

Hei og hopp!
Fravær på bloggen i går skyldes sykdom. Var hos doktoren i dag og fikk medisin for det, selvom de ikke viste hva som feilet så fikk jeg medisin selvom. Men ble jeg ikke bedre måtte jeg tilbake senere så de fikk sjekke meg mer nøyaktig. Rareste jeg har hørt på så alt for lenge, men må det gjøres for å bli frisk, så ok!

Nå skal jeg slappe av i sengen, og kanskje se en film eller bare kose meg .. er dere intressert i at jeg laget et innlegg om favoritt butikkene jeg handler i? ♥

Snakkes ♥

Familieselskap fullført. Hadde det flott og møte igjen deler av familien.  Barna til søskenabarne mitt var så utrolig søte, lekte med dem de timene jeg var der. Gratulere  med dagen, tante! Håper du hadde en utrolig flott kveld med oss. Maten var himmelsk, men det er siste gang jeg starter med desserten først.

Da skal jeg se film sammen med søsteren min, spise is og bare kose oss. Kanskje vi skal ut og hoppe litt på trampolina ute i hagen. Må nyte sommerværet så lenge det varer. Det er foressten en nydelig kveldssol ute nå. Snakkes ♥

God morgen.
I dag var jeg oppe av senga før klokka var halv åtte, selvom jeg har fri. Sommeren har noe og gjøre med det, for jeg vil få med meg mest mulig av dagene, slik har det vært år etter år, og det kommer vel til og forsette slik. Det at gradestokken nå viser 11 grader og er et håp for at det skal bli litt varmere i løpet av dagen, er noe jeg håper veldig på. Regn kan bare kysse seg selv farvel. Så håper sommeren 2010 blir like bra som sommeren 2009. Jeg liker å ha friii. 

Snakkes ♥

Tidligere i dag , var jeg hos Britt`s frisørsalong her i fosnavåg. Når jeg var det så farget jeg håret mitt en mye større tone mørkere enn hva jeg har hatt tidligere. Jeg valgte fargen svart, og jeg er kjempe fornøyd med resultatet av fargen.

Hva synes DU?

Da er kvelden fullført med mamma`s hjemmelagede pizza og twilight film.  Kvelden har vært lang, og jeg har vært trøtt siden jeg kom hjem til familien.  Resten av kvelden skal gå til kose meg sammen med familien. Har sovnet så tidlig disse andre dagene, så jeg har mye og ta igjen nå i helgen! ♥

Nå skal jeg ha litt fredagskos sammen med familien. snakkes ♥

Endelig hjemme. Jobb i 10 timer. Sommerfesten ble til regnfest med sydvest. 

Festens tema var hattefest, så både store og små hadde hatt, jeg hadde 2! hihi.  Nå senere på kvelden før jeg stikker til sengs, skal jeg slappe av og ta en dusj!

Hva har DU gjort i dag?