Hvor starter jeg? Nå er det en uke siden sist jeg oppdaterte her, og det skyldes rett og slett mye jobbing og jeg har vært mye sliten den siste tiden også, så betyr mye soving etter arbeidstid. Nå håper jeg og tror at ting skal være tilbake til det vanlige, ettersom ingenting er normalt her i hus – selvom jeg tok meg selv i sovne på sofaen i noen timer etter arbeidstid (igjen!) Er det mulig?
Jeg blir dessuten supertakknemlig for feedback fra dere. 

En annen ting jeg har glemt å fortelle dere er at siden sist har jeg rukket å blitt et helt år eldre. Jeg merker da egentlig ingenting på kroppen at jeg er eldre, men det rart å tenke på at jeg har gått inn i mitt siste år innenfor de gode tjueårene. Etter min erfaring har liksom livet blitt bedre og bedre for hvert eneste år, så jeg kan ikke si annet enn at jeg er storfornøyd med det. Igjen, kan jeg heller ikke forstå at jeg skulle være så heldig med akkurat mitt nydelige hverdagsliv – og det er så fint!

♥ Håper mandagen har behandlet dere fint ♥

Sola skinner som aldri før her i vakre Volda denne nydelige fredagen, og derfor er jeg så glad! Temperaturen er ikke så verst heller, og den viser faktisk så mye som 19 grader ute – så ekstremt deilig! Så denne fredagen har jeg brukt på tidligvakt i hjemmetjenesten og resten av kvelden blir jeg å befinne meg hjemme i sofakroken, med en strikketøy og en kopp kakao (ingen kaffedrikker). 

Aner ikke hvor lenge vi har dette nydelige fiiiinværet, men vi må nyte det så lenge det varer. Så jeg krysser fingrene for flere slike dager. Jeg tenkte og ta frem kamera mitt i løpet av helgen, prøve å fange noen fantastiske øyeblikk i den vakre naturen vi har her i Volda. 

Håper fredagen har behandlet dere fint og at dere får en fin fredagskveld 

Feire halloween! Ikke at jeg skal gå knask eller knep, men gjøre det mulig for barn som ønsker å gå det – at de vet at de kan komme innom vår leilighet og få utdelt godterier. Og kanskje jeg er så heldig at jeg også kan gå sammen med tantebarna mine om de skal ut å ferdes i gatene, hvem vet – tiden vil vise. 

Feire bursdager! I oktober er det heller intet unntak om at vi feirer en del bursdager denne måneden også, først ut er selvfølgelig meg – da jeg fyller år allerede om noen dager. Så har den ene flere tantegull som har bursdag 13, 25 og 31 oktober. Samt søsteren min som har bursdag 26 oktober. Rett og slett en stor bursdagsmåned på gang denne måneden også, det vil si mye kake.. 

Ta ekstravakter! Jeg har begynt å jobbe på en ny avdeling, HBO. Rettelse hjemmesykepleien, selvom jeg bare er assistent – så er det faktisk ikke lenge igjen før jeg kan gå opp til fagprøven og ta fagbrevet – og bli helsefagarbeider. Det er noe jeg ser frem til når fagbrevet er i boks. 

Selge unna! Jeg kommer til å rydde garderoben igjen, og selge unna det som ikke har blitt brukt denne sesongen. Da jeg er 100% sikker på at det ikke blir brukt mer og at om plaggene kommer til nye eiere – så blir plaggene brukt enda mer. 

Mer av bakst/bakeverk! Jeg har så lyst på nystekte boller, eplekake og sjokoladekake – så istedenfor å vente på at noen i familien lager dette selv, så kan jeg jo bare lage det. Dessuten så er det en veldig god unnskyldning spesielt denne måneden, alle bursdagsfeiringene! 

Garderoben! Jeg har lyst til å pakke opp varme ullklær, turklær, regnklær og varme pledd og gjøre meg klar for høsten/vinteren nå i Oktober. Bedre å være føre var enn etter snar. 

Oktober, jeg håper du behandler meg fint