Hei kjære venner! Et lite avbrekk i hverdagen måtte til, og vi dro på en liten skogstur for å plukke blåbær. Dette vart noe helt annet enn hva jeg selv er vant til, tror ikke jeg har vært på blåbærtur siden jeg var liten.  Så det å gjøre dette sammen med min kjære – gjorde virkelig at det skapte frem helt nye og gode minner om det å være på bærtur. Vi fant ikke så altfor mye blåbær på turen, men det vi fant plukket vi med oss hjem. Nå har vi kommet hjem og vi har plantet oss godt ned i sofakroken for nå skal vi snurre en film før det blir å finne sengen – filmen for kvelden heter 2012! Jeg håper dere alle har hatt en fin mandag, snakkes! 

HVA HAR DERE GJORT DENNE MANDAGEN? 

På shopping er jeg… Hun som vet hva hun ser etter, og om det blir kjøpt – handler jeg det lenge før det havner på salg! Jeg går sjeldent på shopping og når jeg først gjør det så går jeg med venninner. Jeg liker å være i min egen lille boble, men hadde det ikke vært for vennene mine hadde jeg nok tatt med klær litt for ofte hjem istedenfor å prøve dem i prøverom. 

På byen er jeg… ALDRI ettersom jeg som regel jobber til disse tider i døgnet. 

På skolen er jeg… Hun som stortsett kunne sitte å skrive sider opp og sider ned, til læreren begynte å gå fort gjennom pensum. Jeg var alltid den som prøvde på best mulig måte å komme meg unna fremføring alene, ettersom jeg hater det over alt og samtidig har slitt med presentasjonsangst. 

Hjemme er jeg… Den som alltid har noe å sette fingrene i, enten det er avslapping eller rydding. 

På jobb er jeg… Hele tiden! Jeg gjør ingenting halvveis, og bruker all min energi på å gjøre det best mulig enn hva som kanskje er beregnet og nødvendig. Jeg liker ikke at en jobb er halv gjort, og sitter da heller igjen med dårlig samvittighet om jeg ikke har fått tatt all oppvasken ved vaktskifte. 

På matbutikken er jeg… Sjeldent alene! Handler som regel alltid inn ukes handelen sammen med kjæresten. Følger gjerne handlelisten til punkt og prikke. 

På facebook er jeg… Hele tiden, sjekker ofte, oppdaterer sjeldent – om det da ikke er et blogginnlegg jeg legger ut på facebooksiden til bloggen. 

På Mc. Donalds er jeg… En sjeldent gang, men som alltid bestiller en Big Mac, og deler den med kjæresten. Han spiser chipsen som jeg ikke er særlig glad i og jeg spiser burgeren som han ikke er så glad i. 

På flyet er jeg… Hun som kryper seg opp i stolen, og sovner i fosterstilling med hodet mot skulderen til kjæresten. Hun alltid vil ha vindusplass for å kunne knipse bloggbilder under både letting, flying og landing. 

I diskusjoner er jeg… Hun som alltid har lyst til å ha rett, og blir gjerne ofte sur om jeg tar feil (spesielt i diskusjon med søskene mine). Der igjen så taper jeg alltid i diskusjoner med spesielt søsteren min. 

På biltur er jeg… Hun som elsker å dra på bilturer. Kan kjøre i flere timer uten å bli lei av å bare kjøre rundt. Jeg er også den som sjeldent sover utenfor Møre og Romsdal fylke, men med en gang vi tar ferga hjem fra enten Sulesund-Hareid eller Festøy-Solvevågen da sovner jeg som et skudd og våkner ikke før vi parkerer bilen hjemme på tunet. 

I telefonen er jeg… Bare hvis noen ringer meg og jeg ikke får svar fort nok fra familiemedlemmene. 

På meldinger er jeg… Er jeg verdensmester i å skrive flere 100 meldinger pr. dag, og kan hende flere går lei av meg uten at jeg blir fortalt det. Heheh, men jeg elsker å bruke emoji – jeg får ikke nok av å bruke dem. 

På ferie er jeg… Den som har det helt fantastisk, og jeg er ekstremt lykkelig! ELSKER FERIE! 


Ønsker dere en fin start denne mandagen, så snakkes vi! 

 

God kveld alle sammen, og har dere hatt en fin søndag? Jeg har nettopp plantet stumpen i sofaen hjemme i leiligheten etter endt arbeidshelg. Jeg føler jeg har gått på autopilot hele denne søndagen. Det er først nå jeg føler jeg er laddet opp med så mye energi at jeg kunne ha startet på neste ukens gjøremål. Jeg skal derimot la være resten av kvelden og heller bare bruke resten til avslapping. Jeg skal starte på dagens gjøremål etter endt arbeidsdag i morgen. Nå skal resten av kvelden nytes sammen med min kjære før vi tar kvelden og gjør oss klare til en ny dag. Håper dere har hatt en fin søndag, alle sammen!

HVORDAN HAR DERES SØNDAG VÆRT? 

God morgen både store og små! Nå tenkte jeg å sette i gang en liten spørsmålsrunde her. Jeg merker både på statistikken og kommentarfeltet at det har begynt å titte innom en del nye lesere her på bloggen, og det er jo ingenting som gleder mer enn akkurat det! Da syns jeg det er på sin plass med en ny spørrerunde. Kanskje noen av dere har fulgt meg fra starten av og kanskje noen av dere er helt nye? Kanskje det er en eller to ting dere lurer på? Håper på at kommentarene tikker inn – så skal jeg gå løs på dem når jeg kommer hjem fra ferie. Noen som er interessert i Videoblogg? 

ER DET NOE DU ER LURER PÅ ELLER NOE DU IKKE HAR FÅTT SVAR PÅ? 

Hei mine fine ♥ Jeg har lyst til å innrømme noe. Jeg føler meg utrolig takknemlig for at akkurat du bruker tiden din på å trykke deg inn på min blogg å faktisk lese den! Og spesielt koselig er det når dere igjen jeg en liten kommentar til meg – det betyr faktisk mye mer enn dere tror! Bloggingen min har vært ekstremt ustabil de siste månedene, men det gjenspeiler seg bare på hvor mye jeg jobber på siden – som dere sikkert har skjønt?  På grunn av dette forventer jeg faktisk ingenting fra dere – egentlig fortjener jeg vel ikke noen av leserne mine. Uansett, vil jeg takke dere for at dere fremdeles klikker innom bloggen for å se om jeg har kommet med en oppdatering eller to. Jeg setter utrolig pris på dere, og jeg har aldri satt mer på pris på dere som jeg som jeg gjør nå. Tusen takk for at dere er akkurat slik som dere er.  Jeg er evig takknemlig for at dere besøker bloggen, selv til lite oppdatering – og jeg skal prøve å bli bedre på oppdateringen fremover (usikker på hvor mange ganger jeg har sagt det). 

 

Dere vet når det er noe dere må gjøre, som for eksempel rydde og vaske leiligheten, vaske flere maskiner med klær eller pakke – og det blir det kjedeligste og du får plutselig lyst til å gjøre alt annet istedenfor. Jeg merker det er veldig slik med og det slo dessverre ikke feil denne gangen heller. Jeg har egentlig helt siden vi startet på juli måned sagt til samboeren min at vi må snart starte å pakke, men når jeg begynner så smått å ta frem klær jeg kunne tenke å ta med meg – får jeg skikkelig lyst til å rydde og sortere noe helt annet. I dag skulle jeg starte å pakke klær og det som jeg trenger når jeg reiser på ferie. 

Når jeg pakker så ser det ikke alltid like bra ut, klærne mine ligger overalt på hele soverommet. Jeg føler også det at ingen av klærne passer, enten er det for sterke farger, eller så passer ikke den toppen med den shortsen. Noen ganger pakker jeg også gjerne alt for mye, selvom det burde ikke være et problem denne gangen, ettersom jeg bare skal reise med handbagasje, dere! Det har heller ikke noe å si for meg lengre, det er bare stilig og skille seg ut i mengden. Så her ser dere mitt lille pakke hjørne. 

Skal dere ut å reise? 
Har dere noen pakketips å dele med meg? 

God kveld og god tirsdag! Først vil jeg fortelle dere at jeg vet jeg har vært elendig til å blogge den siste tiden med tanke på at jeg har vært mye på arbeid. Så var det godt å kunne endelig “klikke” seg innom bloggen og oppdatere dere litt etter denne lille, men hektiske perioden.  Nå er uken så godt som i gang, og det er en utrolig deilig følelse er at det ikke er lenge til jeg har ferie. 

Det blir utrolig deilig å kjenne feriefølelsen på kroppen etter flere hektiske uker med arbeid. Det er også nettopp dette at jeg syns det er ekstra godt å ta ferie når jeg har jobbet så mye som jeg har gjort – tidligere år har jeg egentlig ikke trengt mer enn en uke med ferie – men i år er det noe helt annet. Da gjør det virkelig ikke feil med tre hele uker med ferie, og disse ukene skal nytes! 

  

Hva har dere gjort i dag? 
Er det noen andre som er på ferie / skal ha ferie? 

God tirsdag, mine kjære venner ♥ Hvordan har dagen deres vært så langt? Her har det gått i jobb fra 07:45 til 13:45, og ellers har det vært familiehygge med hele familien idag. Det har vært noen fantastiske timer både på arbeid og frikvelden min, dere! Niesen min ble med hjem til oss etter at vi hadde vært å hygget oss i godt lag på campingplassen som svigers har hytten sin. Her såg vi på 2 forskjellige filmer etter Niesen min sitt valg: En natt på museet og Nancy Drew. Begge filmene passer både for store og små – og vi har hatt en hyggelig stund sammen. Nevøen min er også på besøk, og han skal være her helt til i morgen. 

Uansett … nå tar jeg kvelden og skal se film sammen med samboeren og nevøen min. Da blir det til at jeg kobler av fra sosiale medier resten av kvelden. Så da snakkes vi senere mine kjære venner. Jeg håper at alle sammen har hatt en fantastisk tirsdag og at dere får en fantastisk onsdag også – ettersom jeg skal være på jobb store deler av dagen i morgen blir det ikke like mye oppdatering som idag, men jeg skal likevel prøve å oppdatere dere så mye som mulig.  Ha en fin kveld mine kjære venner! 

Hva har dere gjort denne tirsdagen? 

Hvilke planer har dere for dagen i morgen? 

 

Er dere klar for en sommer-konkurranse? Jeg tenkte jeg skulle vise hvor mye jeg setter pris på dere mine kjære lesere! Jeg deler ut 2 stk strandvesker, med mye forskjellig som dessverre passer bare for jenter/kvinner denne gangen. Dere har selvfølgelig lov å delta selvom dere er menn også, kanskje kjæresten din kunne ha tenkt seg en slik strandveske fra meg. Det dere må gjøre er:  Skriv “jeg er med” i kommentarfeltet. Deler også samme konkurranse på Instagram-kontoen: @gunnnis

Jeg ønsker dere alle sammen LYKKE TIL! Jeg kårer to vinnere den 16 Juli kl. 12:00. Vinnerne blir først og fremst kontaktet på Facebook / mailadresse. Så det er viktig å legge igjen en navn, og der jeg har mulighet til å kontakte dere om dere skulle være heldig å vinne en av disse to flotte strandveskene. Vi snakkes senere mine kjære venner! 

Da var det mandag og ny uke dere! Jeg er allerede godt i gang med denne mandagen. For min del har denne mandagen vært ganske så effektiv, og jeg har akkurat plantet stumpen i sofakroken hjemme i leiligheten. Jeg var på arbeid fra 08:00 – 15:00, og det resulterte i at arbeidsdagen gikk raskere enn forventet. Jeg har lite planer denne uken annet enn at jobb står øverst på listen helt frem til søndagsmorgen. Så det jeg har av fritid blir hovedsakelig brukt til avslapping mellom all jobbingen og pendlingen. 

Det blir forresten utrolig godt å se kjæresten min igjen ettersom jeg har bodd hos mamma og pappa helt siden fredag. Ettersom som arbeidsplassen min ligger i Fosnavåg er det greit å noen ganger være hjemme hos foreldrene mine, og da gjør det ekstra godt å savne kjæresten sin ekstra mye og det blir enda bedre å se han igjen når jeg drar tilbake til Volda igjen. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Opplading til ferietur om ikke lenge … Feriebilde fra sommeren 2016! 

Vi skrives snart igjen! Nå skal jeg rydde litt mens jeg venter på at kjæresten skal komme hjem.