// annonse – dinbabyshower.no

En av mine godeste strikkevenninner skal ha en liten gutt i mars/april. Det begynner å nærme seg med stormskritt, slik som tiden flyr avgårde. Jeg gleder meg til å møte den lille prinsen, selv om hun nå flytter så langt som til Førde. Så den 19 februar arrangerte vi en liten Babyshower for vår kjære venninne. 

Vi hadde dette hjemme hos den ene bestevenninnen min, Karianne da dette var den leiligheten som har minst innsyn fra parkeringsplassen. Vi pyntet opp leiligheten med pynt fra dinbabyshower.no og vi hadde fordelt på forhånd hvem som laget hva av mat og dessert. 

Hørte i ettertid av kvelden at “mom to be” hadde en helt fantastisk kveld, og ble skikkelig overrasket av oss. Hun koste seg skikkelig, og nå skal for henne nytes frem til termin. 

 

Er det noen av dere som er gravide eller har gravide venninner? 

 

Etter noen fine dager med fri der dagene har gått til rydding av leiligheten og strikking har jeg en laaang arbeidshelg foran meg, eller den begynte faktisk i går tro det eller ei. Jeg elsker denne form for jobb, altså dette med turnus og “shopping” av vakter. Kan ikke beskrive det på en annen enklere måte enn det her.  Dessuten så får jeg ofte spørsmål om hvorfor jeg ikke arbeider i barnehage ettersom jeg er utdannet både barn og ungdomsarbeider og barnehagelærer. Det har bare ikke passet inn med tiden og søknadene har ikke blitt besvart av en muligens arbeidsgiver. Jeg elsker dagene og kveldene på sykehjemmet og jeg er helt ærlig om at jeg gleder meg til jeg får det rette timeantallet slik jeg kan bli helsefagarbeider (som faktisk ikke er så lenge til).  Selvom jeg har 20% fast, har jeg også søkt sommerjobb på arbeidsplassen min og jeg har fått innvilget enda en sommer der.  Slik som jeg gleder meg til akkurat det.

Jeg og mannen hadde oss noen fine dager her om dagen etter arbeidstid hvor vi dro ut å grillet pølser og hadde kvalitetstid og koste oss sammen. Gleder meg til enda flere slike dager med min kjære og kanskje til å med noen venner om de ønsker å bli med oss ♥ Bålbrenning, grilling av pølser og bare roen som følger med er helt perfekt etter endt arbeidsuke.

Ha en fin fredagskveld mine kjære venner ♥ Vi snakkes senere – avslapping før arbeid venter.

Heiii Februar ♥ Måneden har egentlig flydd avgårde i en fei, de første dagene. Likevel har jeg planer om å kose meg skikkelig fremover og finne på masse hyggelig. Håper egentlig snart at snøen smelter snart, selvom jeg ser på det som tvilsomt. Det daler litt ny snø i ny og ne, så kanskje det blir noen skiturer på fjellet før den forsvinner helt. Her kommer mine ønsker for denne måneden ✨

ØNSKELISTE FOR FEBRUAR

.. Ta en skikkelig husvask i hjemmet denne måneden. Alt skal bli vasket fra topp til tå. Jeg bare elsker lukten av nyvasket hus og spesielt grønnsåpe. Jeg skulle gjerne ønske jeg hadde tid og kapasitet til å kunne vaske hus hver eneste dag, men den lille gleden i uken der huset lukter som furunål er noe jeg gleder meg til hver uke. 

.. Opprettholde gode treningsrutiner og være flink til å holde meg unna godteriet. Og ikke minst, fortsete me då spise fisk. Nå har vi økt til at vi spiser fisk gjerne 3-4 ganger i uken, og jeg er skikkelig fornøyd med det. 

.. Gjøre ferdig flere uferdige prosjekter som jeg har på strikkepinnene. Jeg har allerede snart fylt opp listen over hva jeg skal strikke fremover, men først må jeg bli ferdig med islender genser til mitt kjære tantebarn og fadderbarn (helst før han fyller 2år i Oktober). Elsker spesielt roen jeg får i kroppen ved å strikke og jeg føler jeg kobler av på den måten. 

.. Opprettholde flere av jentekvelden jeg har hatt med jentene den siste måneden. Vi har det vi kaller “strikkekvelder” siden alle 3 alltid har et strikk på pinnene. Vi bytter på hvem vi er hjemme hos, og det er faktisk VELDIG koselig. Angrer ikke et sekund på at vi opprettet denne form for jentekvelder, samt vi lager alltid god mat til disse kveldene.

.. Planlegge påskeferien. Denne påsken som de fleste andre ønsker jeg å være hjemme sammen med mannen og familien. Kanskje en biltur til det lokale badelandet? skiturer i nærområdene? grilling utendørs? Vi skal også blant annet få besøk av ei av mine bestevenner i påsken sammen med barna hennes. Det kommer til å bli skikkelig koselig. SOM JEG GLEDER MEG!

.. Valentines day er rett rundt hjørnet, og jeg ønsker å gjøre noe for mannen min – et hjemmelaget måltid? en romantisk film? Har dere forslag til en romantisk kveld sammen med mannen, så er jeg åpen for tips.

HAR DERE NOEN ØNSKER FOR FEBRUAR? 

Jeg begynner å bli frisk. Den siste uken har jeg proppet meg selv med solhatt og c-vitamin i 4-5 dager nå, hver eneste morgen og hver eneste kveld. Den rare starten av bruk av legemidler kom av jeg begynte å kjenne på kløe i halsen sist uke på mandag for å være helt nøyaktig. Starten på året 2019 for meg har handlet i stikkordsform om sykdom, jobb og søvn – og jeg skal ærlig si at det er helt jævlig og et forbanna slit å være syk, spesielt når det er så vondt pga vond hals. Når jeg er virkelig syk så syns jeg derimot alt er slitsomt som alt fra å få i seg mat, hente forskjellig fra kjøleskapet eller bare det å vurdere om jeg har får mye eller for lite klær på. Søvn? Det var rett og slett undervurdert og jeg var lys våken og eneste måten å få sove skikkelig på var å ta smertestillende eller febernedsettende medisiner. Likevel kan jeg si att eg var nesten litt hyggelig å ligge inne på sofaen og se på koselig programmer på TV. Av en merkelig grunn føltes det ut som følelsen av høsten slo inn ettersom det alltid er om høsten det går de beste programmene på TV. Ønsket mitt om å bli feberfri gikk heldigvis i oppfyllelse, og spesielt når vi skulle feire tantejenta som ble hele 10 år 29. januar. Det hadde vært litt kjedelig å gå glipp av den feiring også, selvfølgelig gikk jeg gikk av 9 års feiringen men det var pga arbeidshelg.

Vel, uansett så var det faktisk litt godt å gi lyd fra meg her på bloggen igjen. Da det er egentlig er en liten stund siden sist, selvom jeg føler det er alt for lenge siden. Det er så utrolig mye som har skjedd den første måneden av året og jeg skulle gjerne vært akkurat flere av disse hendelsene foruten, og spesielt når “lisjebabyen” min ble påkjørt, han kom unna i godt behold selvom en tur til dyrlegen var nødvendig og en antibiotika kur. De første dagene ble det jubling fra matmor hver gang “lisjebabyen” gikk på toalettet > et skritt nærmere friskmeldt. Eneste tingen som er positivt med tanke på hendelsen er at han har fått respekt for bilene. Selvfølgelig så denne uken er det verken jeg eller mannen som har fått pakker i posten, men katten fikk en stor forsyning av snacks som han kommer til å ha fremover. 

SÅ HVORDAN HAR DERE HATT DET I DET SISTE?