Det er utrolig deilig å starte klokken 9:45 på Tirsdager! Det gjør at jeg (nesten) våkner av meg selv, og er mer uthvilt til skolen …

Akkurat nå sitter jeg på hybelen og slapper av før jeg skal gå tilbake på skolen som starter på igjen 13:25. Liker Tirsdager altså. Blir nok en del lekser etter skolen i dag, selv skal jeg arbeide med novelle analysen som vi fikk utlevert på skolen i dag. Heheh. Og for de som hele tiden spør ja, jeg går vg4 som egentlig er det samme som vg3 (bare at vi ikke har gym og valgfag) … Jeg er heller ikke flau over at jeg går nesten samme året en gang til! Når du vil ha den utdanningen du ønsker, da gjør du alt!


Ha en fantastisk tirsdag videre, så snakkes vi senere dere! xoxo.

Hei dere! Da var jeg tilbake på hybelen i Volda, har spist god middag, arbeidet med lekser, sett hotel cæsar og drukket kakao sammen med lillesøster. En perfekt mandag, etter fulgt av en perfekt helg med familie, venner og kjæreste. Gleder meg til helg! 

Hva gjør du i kveld?

Leserspørsmål: Kan du begynde å legge ut outfit igjen? savner antrekkene dine!!

Planen er og begynne med antrekksbilder igjen, men har ikke hatt inspirasjon til å legge ut bilder av antrekkene jeg har brukt, selvfølgelig skal dette bli en skjerpings på nå! Jeg skal bli bedre, og jeg må si etter at jeg flyttet på hybel har det også blitt mindre bilder på bloggen, som ikke er svært populært verken hos meg eller dere. Antrekksbildene kommer tilbake . Just wait and see!

Hei alle sammen, god søndag! Idag våknet jeg klokken 12 hjemme hos kjæresten min, utrolig deilig med kjærestekos så tidlig ♥. Når klokken ble 2, ble jeg hentet og dro ut til Christineborg for og feire bursdagen til både mamma og farmor. Farmor har bursdag i dag, men mamma har bursdag på Tirsdag – og siden jeg og Hanne ikke er hjemme feiret vi henne idag med god middag + gaver. Gratulere med dagen, kjære farmor ♥ Har dere lyst og gratulere henne med dagen? 


Kjøttkaker ♥

I går kveld så var jeg sammen med Frida & Yuliya, vi var og spiste en fantastisk middag på Resturang Fosnavåg Brygge, hærlig. Vi spiste deilig lam + fløtepoteter/båtpoter, og selvfølgelig hadde vi forskjellig og drikke Frida & Yuliya prøvde seg med rødvin & pærecider, og jeg som var sjåfør drakk coca cola. Selvfølgelig så ble vi ikke lengre enn til 23:00. Jeg ble dessverre kjempe trøtt.

Men kvelden var fin uansett, skal nok gjenta dette en annen gang også, men muligens at vi da skaffer oss vår egen sjåfør.

Nå derimot skal jeg snart på jobb .. og jobbe sammen med Frida. Kommer nok til å bli flott, dessuten så er det nydelig vær også. 

Dere alle får ha en fantastisk lørdagsmorgen / lørdagsettermiddag … så snakkes vi senere! xoxo.

Har fått en del spørsmål om jeg kan legge ut listene av sangene jeg hører på spotify. Jeg har ikke noe abonnoment , jeg har egentlig ikke spesielle lister siden jeg bare merker listene med “2010”, “2011”, “2012”, “Herøy Gospel” & “Christmas”. Spotify blir mest brukt når jeg er hjemme hos foreldrene mine og når jeg gjør leksene mine på hybelen, selvom jeg har hørt det er lurt og høre på klassisk musikk når du gjør lekser, for da husker en enda mer enn hva du gjør når du hører på pop-musikk (min favoritt), heh.

Trykk på årstallene for å komme til de forskjellige spillelistene 🙂

 

 2012  2011 2010

Har du en spotifyliste du ønsker og dele med meg og andre? Skriv den HER!

Hei dere! Jeg vet bloggingen min de siste dagene har vært rææva, men formen min har ikke vært verdens beste de siste dagene, så da har jeg rett og slett glemt bloggen litt. Har også sittet på en og samme plass de to siste kveldene her på hybelen. Vi må virkelig elske skolearbeid, for og faktisk klare å gjøre lekser og innleveringer utenom skolentiden. Er ferdig med alle lekser.

Akkurat nå sitter jeg på skolen, har frtime fra 9:45 til 11:40. Har heller ikke lekser og jobbe med så da ble det blogging for dere ♥ Har jeg fortalt dere at jeg har verdens beste klasse? Har det gøy med jentene i klassen, men guttene er også noe for seg selv … 
Skoledagen min er ferdig 14:10 i dag, er så hærlig og slutte 1.time tidligere på fredager enn fra tirsdag – torsdag. Liker det virkelig!

Ha en fin fredag såå langt , kos dere kjempe mye folkens!

Jeg har snart i over 6 mnd vært rødtopp, og har nå lyst på en forandring – vil tilbake til den som er lik den orginale hårfargen, heh. Selvfølgelig så har jeg ikke hatt den orginale fargen siden før jeg konfirmerte meg i 9.klassen og det begynner og bli flere år siden, da var jeg 15 og nå er jeg snart 21 år. Tiden går egentlig veldig fort om jeg tenker akkurat det. Jeg har hatt flere farger opp gjennom alle disse årene med eksprimentering om hårfarge, men den siste tiden har jeg ønsket en forandring med håret mitt, og selvfølgelig så er det mulig for dette, men da gjør jeg det hos en proff frisør og min favoritt frisør hjemme. Im not so crazy 😉

Jeg har også prøvd å være blondine, men har ingen av de bildene tilgjengelig nå. Men har dere lyst å se de bildene? 

Å jeg må virkerlig si jeg savner det lange nydelige håret mitt, etter og ha håret kort i noen måneder nå! 

Hvilke matematikk har du? Jeg har vanlig teoretisk matte ( tror jeg det heter )

Når står du opp om skoledagene? Tirsdag står jeg opp kl. 08.30 og Onsdag til Fredag 06:35.

Har du lyst på dyr? Ja, har kjempe lyst på hund.

Hvilke sko bruker du inne på skolen? Enten joggesko eller vintersko.

Hvor høy er du? 156.5

Drikker du? Jeg kan iallefall ikke si jeg er avholds lengre.

Har du twitter og instagram? Jepp, heter gunnnis på begge.

Hvilke appel-produkter har du? Ipod og Macbook.

Hvor mange mobiltelefoner har du hatt? Kanskje 12?

Hvor har du kjøpt selvutløserfjernkontrollen din? netonnet.

Kan du legge ut spotifylistene dine? De kommer i eget innlegg.

Bruker du extensions? Nei, ikke nå lengre .. har ikke rett hårfarge (enda)

Betaler du skatt? Ja.

Hvor er den RÅ vesten din fra og hva kostet den? Den er fra Vero Moda ( merket er Only ) koster 380 kr.

Kan du lage videoblogg om hva du har i skolevesken/sekken? Ja, muligens med en senere anledning.

Skal du ha iphone? 4 , 4S eller 5? Om og når jeg skal ha meg iphone blir det enten 4 eller 4S tror jeg.

Kan du begynne og legge ut antrekkene dine igjen? SAVNER antrekkene dine!!! De kommer snart ^^ 

Kan du lage sminkevideo? Jeg skal se hva jeg får til, men kan ikke love noe!

Hvem er din bestevenn(er)? Julia , Kornelija, Helene og Frida.

Går du i samme klasse som Julia? Nei, det gjør jeg dessverre ikke. Hun går i studiespess tredje år for media.

Hvor mange er dere i klassen? Trives du? Vi er ca. 28 stykker og jeg stor trives, verdens beste klasse!

 


Lurer du på noe til neste gang?