Hei! Nå har jeg vært på besøk hos min kjære tante, har ikke sett henne på lenge så det var godt og ta seg en tur.  Når jeg var hos henne sammen med Hanne, vi fikk møte søskenbarna våres og barna deres, alle er så kjempe søte og herlige alle sammen!

Nå skal jeg se hotel cæsar sammen med Hanne og pappa, kos dere alle sammen ♥

Hei dere!

I dag har jeg hjulpet til hjemme i huset, har støvsuga stue/kjøkken/bad/gang med hjelp fra de andre, de har gjort mange andre ting sammen med de.  Ellers har jeg vel egentlig bare hatt rompa mi planta i sofaen, jeg og søsteren min har vel et lite "maraton" ghostwhispers opplegg framfor oss. Vi ser på det 24/7 og det er like gøy/trist og alt på en gang når jeg ser favoritt programmet mitt på fjernsynet. Mamma har vært så ekstremt snill med at hun har kjøpt sesong 1-4, så jeg har mye og se frem til siden det snart er 1 år siden jeg såg ghostwhispers sesong 1.



Favoritt serie nummer 1

Hei dere! Nå har jeg kommet hjem fra jobb og det har vært en fantastisk herlig vær ute i dag, vi har bare storkosa oss ute i fine været♥ Snøen jeg var so irritert over i dag tidlig forsvant sakte med sikkert utpå ettermiddagen når solen kom frem på himmelen.

Nå skal jeg spise herlig middag sammen med familien, så det skal bli en flott kveld sammen med den kjære familien min.  Se på tv og bare kose oss sammen, det er herlig med påskeferie når alle sammen har fri fra jobb.

Hei og god morgen!

Nå er jeg klar til og sette meg inni bilen og høre på musikk og kjøre på jobb, men det er noe som irriterer meg ekstremt mye akkurat nå snør det ekstremt, og jeg vil IKKE ha mer snøsnøsnø! Vi har hatt det i over 3 månder nå og jeg er lei.

Men det er vel noe som er positivt med snøen også selvfølgelig, men når en har hatt det i over 3 månder, så begynner en virkelig og bli lei av det. Kulden er ekstrem den også. 

På Lørdag når jeg ble med familien min til byen så såg jeg sikkelig vår tegn, folk i byen gikk og vaska fortau, vindu og alt som gikk ann og vaske rett og slett, det var bare så herlig. Noen til og med satt fram ting de bruker om sommeren.


Men nå må jeg løpe, jeg begynner på jobb 08:15, men tenkte jeg skulle vere litt tidlig ute akkurat i dag siden jeg ikke vet hvordan veiene er innover mot jobben, her snør det ekstremt , når skal det stoppe tro?

Ps: Dagens antrekk kommer når jeg kommer hjem

Snakkes cuties♥

Vi bare si god natt til dere alle sammen, siden jeg skal på jobb i morgen så er det fremdeles ikke noe påskeferie på meg enda. Men dere får kose dere kjempe mye i morgen, så slenger jeg inn et lite innlegg her og der i morgen, tenker jeg!

god natt ♥

Hei og god kveld!

I dag har jeg…. jobba, har hatt jobbhelg. Etter at jeg kom hjem fra jobb kl. 16 har jeg bare sulla rundt omkring. Har ryddet i klesskapet mitt, sett på tv og spist herlig lammelår til middag sammen familien.

Etter som jeg aldri har smakt lammelår før, så synes jeg det var ekstremt godt og spise. Bare lukten av maten var nydelig når det sto og stekte seg på kjøkkene.

Har DU smakt Lammelår før?
Hva har DU gjort i dag?

Kjærlighet er en menneskelig følelse, vanlig rettet mot et annet menneske. Kjærlighet er og vere glad i noen. Mange vil si at kjærlighet er irrasjonell i sin natur, og derfor er vanskelig å definere i forskjellige grupper  for kjærlighet:

  • Romantisk og seksuell kjærlighet. Det er mellom to personer, slik som kjærestepar eller ektepar. Følelser trenger heller ikke å vere like sterke fra begge sider.
  • Kjærlighet til familiemedlemmer og venner. Er en følelse du har av nærhet og vere sterkt knyttet til en annen person, uten at det er romantiske og seksuelle føleser involvert.
  • Kjærlighet til ikke-menneskelig ting. Det kan for eksempel være mer generelt og abstrakt til fedrelandet, Gud eller ens neste, eller mer konkret til en by, en ting, et sted eller et hus. Slik kjærlighet kan være knyttet til gode minner om opplevelser man har hatt i forbindelse med tingen, eller den kan forklares med en hengiven tro, moralsk overbevisning eller indre harmoni.


Forelskelse
er en følelse av stor beundring for, tiltrekning mot eller begjer etter en annen person, enten en av motsatt eller samme kjønn. Forelskelsen kan gi en opplevelse av intens lykke og velvære, og skyldes hormoner som utløser en naturlig rus i kroppen. Alle aldersgrupper kan bli forelsket, men følelsen kan være særlig intens i puberteten. Noen anser forelskelsen som en nødvendig drivkraft for å få og oppdra barn sammen.

Forelskelsen uttrykker gjerne mer eller mindre overveldende følelser, enten det dreier seg om hemmelige, romatiske kjærlighetsdrømmer, seksuell tiltrekning eller blind lidenskap og forvirret affekt. Følelsen likner derfor mer på forbigående galskap enn på fornuftbasert eller selvoppofrende kjærlighet og vennskap, der det er vanlig med hengivende omsorg,  medfølelse og trofasthet.

God morgen dere! Klar for en ny dag?

Nå har jeg spist herlig frokost med søskene mine, sett på tv og bare kost meg.  Jeg skal snart dra på jobb og gleder meg virkelig, jeg skriver ikke så alt for mye om jobben pga det gjør jeg det samme hele tiden + jeg har taushetsplikt. Men jeg skal bare vere på jobb til 11:30 , for jeg skal på lærlingsamling med de andre lærlingene, noe som sikkert blir gøøy, selvom vi bare skal arbeide med permen vi fikk utlevert på første lærlingmøte. 


Savner dette været ♥