♥ Heiiia! Torsdag = snart helg. ELSKER torsdager! Snart ferdig med tentamen(er). Får alltid skikkelig fredagsfølelse og, det er så sykt digg. Skoledagen har vært grei så langt, såg the notebook med klassen i dag mens vi hadde fritime. Utrolig nydelig film (anbefales) . Senere vasket jeg hybelen/leiligheten, og har ellers bare slappet av .. har sykt vondt i kneskåla .. håper ikke skaden er slått opp igjen!

Senere blir det Hotel Cæsar, med stekte baguetter og appelsinjuice. Har nesten blitt en liten tradisjon for oss dette vær kveld, koselig!

Leser vennene dine bloggen din?? Jaa 🙂

Liker du Volleyball? Elsker det , selvom hånden min blir hoven.

Kostet Adobe Photoshop Editor 10 noe? Jeg betalte 560 kr (lastet ned fra App Store på Mac, og hadde gavekort på 600 fra apple)

Har du gått på noe form for idrett? Jeg gikk på svømming 1.vgs – 2.vgs

Er du fornøyd med ditt eget utseende? Ja 🙂

Har du tips til en god frokost? Jeg er jo ikke så veldig flink til å spise frokost før jeg går på skolen, noen ganger fordi jeg ikke er sulten og andre ganger fordi jeg ikke har tid. Men en god frokost må faktisk være ny steke baguetter med leverpostei , appelsinjuice og en yogurt.

Kan du beskrive din morgen før du skal på skolen? Står opp kl. 07:00 – sminker meg – frokost – pakker sekken og går til skolen.

Er du fornøyd med klassen din? Ja, en fantastisk gjeng som gjør at du må smile på skolen hele tiden.

Hvilken farge har du i foundationen din fra bareMinerals? Fairy Light.

Svarer du på mail? Jaaa 🙂

Hvordan sminker du deg? Vasker ansiktet med vann om morningen, så bruker jeg en rensekrem fra Vasenlin Intensiv Care så påfører jeg dagkrem + krem fra merket Declore som jeg har kjøpt hos huspesialist, så har jeg på meg primer fra Bare Minerals , deretter påfører jeg foundations og solpudder fra Bare Mineral. Foundations : Fairy Light & Solpudder: Faux Tan. Så har på maskara og eyeliner. 

Har du instagram? Ja, heter gunnnis 🙂

Bruker du solarium eller er du naturlig brun? Er veldig lenge siden jeg har brukt solarium, men bruker solpudder i ansiktet – men er ikke så bleik i bunn og grunn. 

Bruker du kamerastativ? Ja, og det har jeg kjøpt hos Clash Olson.

Hva fikk du i mat og helse? Når du gikk i 9ende? Jeg fikk 5´er 🙂 

Hvordan har du råd til å kjøpe så mye fine klær?  Jeg har egen jobb, men kjøper ikke klær så ofte som før lengre!

Er du en type som liker å skille deg ut i klesveien? Jeg klær meg i det jeg føler for og det jeg syns ser kult ut på meg, og jeg blir inspirert av lookbook.nu. Så kan vel si at jeg prøver å skille meg ut i klessveien. 

Bruker du høye hæler på skolen? Nei, det hadde jeg ikke klart .. for mange oppover bakker. 

Favorittfag? Norsk. 

Hvor mye kostet dongrivesten? Den kostet 380kr. 

Hvilken skoleveske bruker du? Hvor kjøpte du den? Og er den stooor med masse god plass? Jeg bruker den gamle skolesekken til broren min + jeg har en skoleveske fra Bjorn Borg.

Hva skal du neste sommer? Jeg har ikke peiling, blir vel mest jobbing , være med kjæresten å en tur med familien og kjæresten? 


Noe du lurer på til neste gang?

Hei og go’ søndag alle sammen! Sitter hos kjæresten akkurat nå,  og har nettopp våknet. Merker jeg er veldig sliten etter gårsdagen. På morningen/formiddagen var jeg i Stryn sammen med familien min og handlet litt julegaver. Ble ferdig med julegaven til kjæresten! Vi prøvde den nye veien “kvivsvegen” til stryn og for en utrolig tur, virket ikke langt i det hele tatt – turen ble kortere når vi dro hjem.

…. senere på dagen så var jeg hjemme helt til jeg skulle starte på jobb. Begynte 19:30 og sluttet 03:30. Så hvorfor er jeg våken da?

go`søndag folkens! Så snakkes vi senere i kveld!

Dette designet er det søteste Cathrine Buer som har laget. Har vært desperat etter et nytt design. Jeg er kjempe fornøyd med designet hun har laget og hun har gjort en kjempe flott jobb. Jeg rekner med at det ikke blir siste gangen jeg spør henne om hun kan lage design til meg, hun er jo så kjempe flink! Vis dere har lyst og besøke bloggen hennes trykk her

 

 

Hva syns dere om designet?

 

Har du planer for 2013? 

 

Hvilke kamera har du? Canon EOS 550D.

 

Kan du lage flere videoblogger? Ja, det kan være fult mulig. Kom med forslag til videoblogg.

 

Farger du håret? Ja, har farget håret fast siden jeg gikk første året på vgs.

 

Hva er din naturlige hårfarge? 

 

Favoritt antrekket ditt?


Hvor redigerer du bildene dine? Jeg bruker Picasa og Adobe Photoshop Editor 10

 

Hvorfor begynte du å blogge? Første gangen jeg blogget var det egentlig for at det var en trend , og jeg har alltid vært intressert å skrive dagbøker, selvfølgelig så er det jo ikke det samme som å blogge, men jeg får informere og fortelle om hverdagen min, og det har hjulpet veldig på skriveferdighetene, selvfølgelig så elsker jeg bloggen og er helt avhengig.

 

Liker du å synge? Ja, elsker og synge! 

 

Hva er det vanligste du gjør i en hverdag? Er på skolen – spiser  – gjør lekser – slapper av – spiser – sover

 

Kan du komme med eksempel på hva dere spiser til middag? – fiskekaker – kjøttkaker – kjøttboller&spagetti – sodd – pizza – tikki kylling – 

 

Kan du lage en video som viser hva du gjør om dagen? Det er mulig jeg kan mikse sammen en video.

 

Når folk spør hvem bestevennene dine er, bør du nevne navn? (ser du har fått spørsmålet flere ganger). Ja, jeg føler jeg nevner navn. For når jeg svarer på de spørsmålene, så er det enten ingen endring eller så er det endring. Dessuten så har jeg verdens beste bestevenner, og dessuten så er de som jeg skriver på bestevenner når folk spørsmålet er de vennene jeg har mest kontakt med, dessuten så betyr de veldig mye for meg og jeg kan snakke med dem om det meste, selvfølgelig så har jeg mest kontakt med Crystal, Kornelija, Yuliya, Helene og Frida. 

 

 


Lurer du på noe til neste leserspørsmål ? 

Værste jeg vet er å fryse, hvertfall om morgenen når jeg går til skolen og er kjempe trøtt, gnir meg i øya med votten og egentlig kunne tenkt med enn 3 – 4 timer til under den gode varme dyna.Når mobilen lyserer, durer og lager en forferdelig lyd 07.45 tenker jeg, hver eneste gang: at jeg ikke la meg før igår heller, så slipper jeg å bli så fryktelig trøtt! Ofc, kom jo ikke til drømmeland før rundt 02:00 i natt. Men opp på skole må jeg bare, begynner ikke før 9:45 på skolen idag – så jeg unner meg rundsstykker og appelsinjuice ( unner meg ikke alltid en slik god frokost på en så god tirsdag). Håper virkerlig alle mine lesere og ikke lesere får en fin dag! ♥

 

♥ heia. Nå har jeg spist ny stekte rundstykker, nam. Før idag var jeg til kjæresten før jeg tok bussen back to Volda. Ekke så ille å ta buss egentlig, det værste er faktisk å bytte buss + at busssjåførene kan “glemme” å ta deg på (noe som faktisk skjedde idag). Haha! Har ellers i kveld slappet av sammen med søsteren min , sett hotel cæsarr. Ha en fin mandagskveld videre folkens!


Dette er helt klart er den beste av Twilight filmen, og når jeg satt i kinosalen hadde jeg blandede følelser, enten med både smil, tårer og sjokktilstand. Jeg var på kino sammen med lillesøster, lillebror og Yuliya i går kveld. Jeg kommer ikke til og skrive noe mer om filmen, siden det er over tusen twi-hards som fremdeles ikke har sett filmen, og jeg ønsker ikke ødlegge spenning eller følelsene for dem ang. filmen ♥ Er det flere som har sett twilight filmen forresten?

 

NÅ ER DET SNART HEELG ♥ Jeg føler egentlig at uka har gått veldig fort. Men det er vell ikke noe negativt i det, eller hva? Reiser hjem i morgen. Nå er det torsdagsvasken som står for tur, imens spilles musikk på fullguffe. Skoledagen har vært grei nok den også .. Har også vært på butikken sammen med søsteren min og kjøpt baguetter (igjen) og handlet inn noen julegaver.

 

Ha en fin torsdagskveld videre folkens!!

 

trine og jag –  jag og Trine

Heei dere ♥  Wohoo, ny skole uke! Er så deilig og starte på Tirsdager (en ekstra dag fri fra skolen, deilig). Det blir slappis-dag for meg. Har hatt mye lekser + lese på historieprøven (som er på torsdag i neste uke). Senere blir hotel cæsar og en varm dusj. Fin Tirsdagskveld ♥ Har spist nystekte baguetter med søsteren min + vi har vært på julegave shopping. Håper alle får en fin kveld.

 

Arbeidsplassen min på hybelen ♥