Hei fine lesere! Endelig hjemme etter 12 timer på jobb. Så da skal jeg legge beina på bordet og slappe av. Det har vært en flott dag men fy søren så kaldt det er ute nå! dagen har og vært lang, men veldig koselig.Så bloggen er nedprioritert litt i dag. Jeg kommer heldigvis sterkere tilbake i morgen. Jeg gleder meg bare masse til jul! Har fått julestemning allerede.

Håper dere har hatt en herlig tirsdag, vi snakkes mer i morgen! ♥

Hei dere! Dagen er fullført, har hatt det kjempe flott! I kveld skal jeg slappe max av, for jeg har ingen planer, bortsett fra å finne ut hva jeg skal blogge om. Begynner og gå tom, har dere noen idéer? Det skjer veldig lite interessant i hverdagen min bortsett fra venner & kjæreste, så bloggingen kommer ikke av seg selv. Håper dere har hatt en finfin start på denne flotte uken vi skal gå inni, rart og tenke på at desember måned er rundt hjørne!!!
Ha en fin kveld videre!

Hvordan har deres dag vært?

Dagen i dag har vært laaang, men herlig! Har hatt besøk av kjæresten min, kjempe koselig. Savner han allerede, gleder meg virkelig til neste gang. Har hatt skikkelig søndagskos, slappet av og er snart ladet opp til en hel ny uke med jobb og fritidssysler med venner! ♥

Kvelden min har gått til og se på tv sammen med familien, programmet er selvfølgelig Robinson ekspedisjonen, hvor vår Fosnavåger er med. Men som dessverre gikk ut nå. Senere skal jeg spille Wii Fitness Sport med broren min, så dette blir en perfekt avslutning.

Hva har dere gjort i dag?

Hva skal dere i kveld ?

Hei dere. I dag våknet jeg allerede klokken åtte, og jeg var helt uthvilt.Formen er ok etter den herlige kvelden, med verdens beste herøy gospelkor, go-gjengen! Jeg kan tro at det er 1 søndag i advent, tiden går så fort, så prøver nå å få litt julestemning med julemusikk å pynt.


Hva skal dere gjøre i dag?

Har nå kommet hjem fra en fantastisk julekonsert og et herlig julebord, med go-gjengen! ♥ Kvelden var mer enn fantastisk, latteranfall og hysteriske øyeblikk var innom i kveld. Herlig! Det var siste gang av 2010 at det var korøving, men gleder meg til og starta på ny neste år.



HAR HATT EN FANTASTISK KVELD!

 

 

Hvordan har din kveld vært?

Er så overlykkelig at det enderlig er lørdag, skal på et  høydepunkt i kveld, for denne mnd. Idag våknet jeg med et smil om munnen, gradestokken ligger på (-6), it is very cold outside.

nelly kjole | glitter armeband/klokke | eurosko sko

 

Hva skal dere i kveld?

Hei dere! Endelig helg ♥ Helgen har begynt flott. Har vært på senfredag med broren min.  
Vi har vært og handlet julegaver til mamma og pappa, så håper de blir glad for alle gavene. Er bikkjekaldt ute, gradene er (-5), men jeg skal ikke klage, er mye kaldere andre steder!

Avsluttet kvelden med verdens beste pizza fra elmirs ♥ Kebab og Hawaii 🙂


Men nå skal jeg dusje 🙂 snakkes ! Ha en fin kveld alle sammen !

Den heldige som ble plukket ut ble Linda Merete .So here we go med vurderingen.


Headeren er kul, jeg liker den. Og så er jo jenta pen! Et veldig godt førsteintrykk, og man får lyst til å bla videre nedover.

Designet er enkelt, men fint! Jeg synes det er oversiktelig, med arkiv og kategorier på siden. Bakgrunnsfargen faller også i smak hos meg. Kan være litt kjedelig, da det ikke er brukt så mye html-koder.

Skrivemåten til Linda Merete er morsom og jeg finner ikke mange skrivefeil. Noen småfeil her og der, ellers bra. Hun skriver mye om vestborg, fotografering men også innlegg om hverdagen sin.

Bildene hennes er kjempe fine og klare, men det skulle vært mer av de!

Helhetlig vurdering av Linda Merete sin blogg er bra, med fine bilder og fin header. Gjerne litt flere bilder. Alltid gøy med variasjon fra bilder og tekst. Jeg liker denne bloggen her, så flere kommentarer og lesere er velfortjent til Linda Merete! Stå på 🙂 Jeg gir henne en sterk firer!

PS! HENNES NYE BLOGG ER .. HER

Hei dere! Har vært på jobb og hatt bursdagsfest der for skolen,kjempe koselig! ♥  Så dagen har vært vært kjempe flott, men den har og vært veldig kald. *kremt* hovne/røde lipper!!!!! Etter jobb var jeg sammen med bestevenninna mi Tina Marie , hvor vi var og tok sol. Funny! Når alt kommer til alt, så tok jeg ikke sol, jeg satt i et vindu og ventet på at hun ble ferdig!

Senere dro vi hjem til den andre bestevenninnen min, Michelle! Jeg ga henne en god klem, og det var så herlig og se henne igjen, alt for lenge siden! Jeg var med henne i 1 time (ca). For en herlig kveld det har vært, vært med bestevenner og bare hatt det kos! Snart helg ♥


made by Tina Marie

HVORDAN HAR DAGEN DIN VÆRT ?

På facebook har det blitt laget en gruppe ved navn: Tenn et lys for de du er glad i ♥

Tenn et lys for de du er glad i!

Tenn et lys for de som ikke lever, tenn et lys for de som lever.
Tenn et lys for de som er syke, tenn et lys for de som er friske.
Tenn et lys for de som er gamle, tenn et lys for som er unge.

Tenn et lys for de du er glad i!

Jeg har tent lys, har du ?