God lillelørdag! Sommerværet og varmegradene har virkelig ankommet Sunnmøre de siste ukene, og jeg nyter det virkelig! I går viste gradestokken 27 grader og idag ligger den på rundt 25 grader. Sommerfølelsen
Litt rart å si at jeg snart har sommerferie, men så er det sant også! Torsdag er siste arbeidsdag i vikariatet jeg har i skolen siden påske. Selv om ferien min ikke starter direkte med en gang, så er det en start. Jeg slår på stortromma for min egen del og har “langhelg” frem til mandag neste uke, da er det full arbeidsuke før 3 uker ferie venter i spenning. Sammen med den lille gjengen min skal vi få en uforglemmelig sommer. 

I kveld har jeg vært å gått tur sammen med en av mine nærmeste venninner her, ei god venninne som jeg føler jeg kan snakke om alt både løst og fast, samtidig så gjør det ekstra godt med litt frisk luft – selvom solen steikte og denne temperaturen er bare fantastisk, så håper jeg det blir litt kjøligere til kvelden.

Håper dagen deres har vært like fantastisk.

Hei på dere, og god søndag! Jeg våknet lenge før solen sto opp, og har fått unnagjort litt husarbeid som gjerne samles opp i store kvanta, nettopp klesvasken! Hvorfor? Det er gjerne spørsmålet jeg ofte stiller meg selv, hvorfor nettopp klesvasken? Antagelig for det er nok det kjedeligste i verden å gjøre, men samtidig så MÅ det gjøres i denne familien for vi har ikke et vaskerom eller et rom som ikke er daglig i bruk i hjemmet.

Det er søndag idag og det betyr egentlig at vi ikke har noen gjøremål og bare har valgt å kose oss hjemme både utendørs og innendørs. Før helgen startet så hadde jeg gitt klar beskjed til mannen min om at vi skulle fikse på uteområdet dersom været var på vår side denne helgen, noe den nettopp har vært. Uteområdet har blitt fikset litt på, vi har fjernet mye av de blomsterpottene som det ikke så ut til at noe ønsket å gro i og mannen har startet på det vi kanskje nå ser kan bli et evighetsprosjekt, men samtidig kan det gi større verdi på leiligheten. For før eller senere må vi nok innse at den lille fine leiligheten vi kjøpte oss i 2016, kanskje snart begynner å bli for liten. Men enn så lenge er dette akkurat nok for våre lille familie på 3 og katten vår. 

Vi snakkes snart igjen 😎

Da jeg sluttet å blogge for nøyaktig 2 år siden, trodde jeg at det var nok var nok, og at jeg aldri kom til å se meg tilbake til denne bloggen og jeg var helt sikker på at jeg aldri kom til å skrive et eneste innlegg igjen. Etter at jeg sluttet å blogge i 2021 så har mye skjedd men har brukt både Instagram, Snapchat og litt tik tok. Samtidig så har jeg blitt mamma til verdens fineste lille gutt, som nå alt har blitt 1,5 år gammel 👶

Denne bloggen har jeg jo brukt til å dokumentere livet mitt ( iallfall det jeg følte for å dele i det offentlige), men jeg har virkelig savnet å skrive – selvom jeg har skrevet utfyllende instagram poster, og Instagram profilen min er preget av familielivet jeg har sammen med mannen, sønnen og katten vår. Hverdagen er fin.

Det blir rart å skulle begynne å oppdatere igjen, men det er noe jeg virkelig har lyst til å prøve å få til igjen. Så håper at dere fremdeles har lyst å følge meg og min vei videre. Vi snakkes snart igjen, mine venner!