Hei på dere! Jeg har ikke gått under jorda riktig enda, jeg har vel ærlig talt bare glemt at jeg fremdeles driver en blogg (de siste 5 månedene). Siden sist har jeg arbeidet stumpen av meg på jobben, hatt det en kan si alt for mye kvalitetstid med mannen, da han har hatt hjemmekontor de siste 8 ukene. Når jeg ikke har vært på jobb har tiden gått mye til strikking, og kanskje en spesiell grunn til at bloggen har blitt nedprioritert (glemt!) av meg – og det beklager jeg virkelig! Jeg har iallfall en plan om å kunne komme tilbake mer og mer på bloggen. Det var jo en grunn til at jeg opprettet den for 11 år siden, hjemme hos foreldrene mine. Så jeg skal definitivt bli enda bedre på å oppdatering. Det begynner da selvfølgelig å bli en stund siden sist, og jeg kan oppsummere den siste tiden med et ord: hektisk. Tiden har bare flydd avgårde, og nå ser jeg frem til mer avslapping. Hvordan går det med dere forresten? Jeg er vel ikke den eneste som styrer og steller med livet om dagen. 

 

♥  W E L C O M E  M A Y  ♥

Mai er her, den fineste måneden og vi kan endelig si at mørketiden er offisielt over og vi kan se frem til fine lyse og mildere kvelder. Grilling på terrassen og når solen varmer litt ekstra. Jeg har alltid elsker denne måneden, kanskje mest for det alltid minner meg om at det snart var sommer og skolefri. Ikke minst blir gresset grønt, lukten av nyklippet gress og blomstene som spretter ut. 

1. Pakke ned vinter og vårgarderoben, og finne frem sommerklærne! Jeg elsker strikk og store klær om vinteren, men nå går vi mot varmere tider og det er på tide å fjerne både ull og strikk fra skapet. Jeg har et lite skap og trenger derfor å fjerne klær jeg ikke bruker deler av året i plastbokser. Nå som det er mildere og sommeren snart banker på døren, er det fint å henge opp sommerklærne fra i fjor og kanskje kjøpe et nytt plagg eller to? 

2.Planlegge sommerferien. Dette året blir spesielt i forhold til andre år med tanke på situasjonen vi er i, så det blir nok muligens bare Norges ferie i år, selvom det egentlig var den største planen dette året. Samt jeg har valgt at jeg skal arbeide det meste av sommeren. Utlandsreiser får vi heller vente med til neste år. 

3.Grille (masse). Har endelig fått mannen med på ideen om å kjøpe gassgrill, og da er det på tide å finne den perfekte grillen, så om noen har tips kom gjerne med ide på hvor vi kan gjøre et kupp. Jeg elsker grillmat, men jeg har aldri tålmodighet nok til å vente på at kullgrillen skal bli varm nok. 

4. Mai betyr vel egentlig vårrengjøring og dugnader? Her skal det iallfall ryddes, vaskes og vi skal til med litt oppussing denne måneden, vi skal male og gjøre leiligheten “sprekere”. Når det er gjort skal vi innrede med litt nye bilder på veggene, hyller til diverse pyntegjenstander og noen hyller til grønne planter, som jeg gleder meg! Hurra for mai. 

5.Bake kake til 17 mai. Selvom dette året ikke blir som andre år, så vil jeg fremdeles prøve meg på å lage kake som vi kan spise rundt selve feiringen, for 17 mai er og vil alltid være 17 mai, enten barnetoget i Oslo er avlyst eller andre arrangementer rundt omkring i landet er avlyst. Det viktigste er at vi har hverandre. 

6.Grillkvelder! Det sier vel seg selv? Ingenting er koseligere enn å samle en liten gjeng og grille langt utover kvelden mens solen går ned. 

7. Girls night in! Virkelig jeg savner jentene mine så utrolig mye. Så håper jeg snart kan være sammen med dem igjen. De fleste jentekvelder jeg foretrekker er gjerne type strikkekveld med gode venner, god mat og noe godt å drikke. Savner virkelig det sosiale, det er ingen hemmelighet altså. 

8.Dra på fjellet. Det er noe jeg skulle ønske jeg kunne bli flinkere til, bare ta en spontan fjelltur sammen med min kjære. Det er et mål jeg vil sette meg for Mai måned, men det er også et mål jeg vet ikke klarer å holde så det er blandende følelser her. 

9. Gjøre uteområdet klar til sommeren. Plante fine blomster, legge på ny bark og gjøre det skikkelig fint til sommeren. Jeg er mye hjemme så det frister virkelig å få laget til uteområdet, og jeg er så heldig at jeg har en mann med grønne fingre. Det er det koseligste stedet å være når det er sommer og varmt ute. 

10.Ha en kjempe flott måned, uansett hva og hvilke retningslinjer vi må følge videre. 

HVILKE PLANER HAR DERE FOR DENNE MÅNEDEN? 
DEL GJERNE MED MEG I KOMMENTARFELTET